Sezatoarea canadiana (209) Bine ai venit, Kevin!!!
Raspunsuri - Pagina 9

lorelaim spune:
Am primit de la Oziibuna.net si m-am gandit ca poate o sa va placa:
"As I Began to Love Myself
As I began to love myself I understood how much it can offend somebody as I try to force my desires on this person, even though I knew the time was not right and the person was not ready for it, and even though this person was me.
Today I call it “RESPECT“.
As I began to love myself I stopped craving for a different life, and I could see that everything that surrounded me was inviting me to grow.
Today I call it “Maturity“.
As I began to love myself I understood that at any circumstance, I am in the right place at the right time, and everything happens at the exactly right moment, so I could be calm.
Today I call it “SELF-CONFIDENCE“.
As I began to love myself I quit steeling my own time, and I stopped designing huge projects for the future. Today, I only do what brings me joy and happiness, things I love to do and that make my heart cheer, and I do them in my own way and in my own rhythm.
Today I call it “SIMPLICITY“.
As I began to love myself I freed myself of anything that is no good for my health – food, people, things, situations, and everything the drew me down and away from myself. At first I called this attitude a healthy egoism.
Today I know it is “LOVE OF ONESELF“.
As I began to love myself I quit trying to always be right, and ever since I was wrong less of the time.
Today I discovered that is “MODESTY“.
As I began to love myself I refused to go on living in the past and worry about the future. Now, I only live for the moment, where EVERYTHING is happening.
Today I live each day, day by day, and I call it “FULFILLMENT“.
As I began to love myself I recognized that my mind can disturb me and it can make me sick. But As I connected it to my heart, my mind became a valuable ally.
Today I call this connection “WISDOM OF THE HEART“.
We no longer need to fear arguments, confrontations or any kind of problems with ourselves or others. Even stars collide, and out of their crashing new worlds are born.
Today I know THAT IS “LIFE“!"

mikiion spune:
Loreilam am vazut iar o stire cu Nokia, va tin pumnii sa fie bine!!!
Intrebare: Marc se duce f. f. des la toaleta. Azi ne-am intors inapoi de la derdelus dupa 5 minute. Si fusese cu 10 minute la toaleta. Deci s-a agravat tot mai tare. Acum 2 zile era cam la o ora senzatia. Normal la el e la vreo 3-4 ore sau chiar mai rar.
Il banuiesc de infectie urinara. Dar nu are fevra si singurul simptom e faptul ca are mereu senzatia de pipi. Cum pe asta nu am avut-o ( ma mir si eu ca am scapat o boala) nu stiu ce sa fac.....
Pana ajungem la doctor....

Daiopri spune:
Mikiion, asta pt tine si asta pt mine
Vai de mine, multe le mai trebuie si in tara. Imi vine sa il las canadian doar.
Roxana mersi de informatie. Acuma speram sa se intample ca asa au mai zis de nu stiu cate ori
Nelia, eu sunt pe aici mai mereu, numai ca nu am cum sa raspund in timp util
Felicitari patinatoarei.
Sanatate bolnaviorilor si bun venit Varuna.
Lorelaim, voi mai plecati de acolo?
Oare pe magdone au dovedit-o cei mici?
Si fetele care au plecat in tara, carmen, cricor oare cum mai sunt?la toata lumea.
Numai bine tuturor

cge spune:
Mihaela, dar Marc se duce noaptea des la baie?
Si Victor a avut o perioada din asta, dar la el a fost psihologic.
Noaptea era ok, dar ziua cand era stresat, de ex. la dentist mergea de n ori la baie.
Si i-am facut analizele, si a fost ok.

mikiion spune:
Daiopri Cand am scris eram f. pe fuga. informatiile sunt de la primaria Bacau, spre deosebire de acum cativa ani cand trebuia sa mergi la Bucuresti la nu stiu ce minister totul se poate rezolva pe loc in orasul unde ai domiciliul, daca , logic ai si domiciliul valabil acolo. Daca esti cetatean cu domiciliul in strainatate cred ca se face doar la consulat. Problema mare si complicata este de la legalizarea si superlegalizarea certificatului de nastere de catre cele trei institutii..... Care mai si costa multi bani la ambasada... Eu daca trec prin toate etapele si nu ma duc in persoana o sa mai trebuiasca sa fac si o procura la consulat pe numele parintilor mei ca sa poata depuna actele si sa scoata certificatul de nastere.... Dupa ce ai mei mi-au dat toate amanuntele m-am cam dezumflat. Mai ales ca, cand sa trimit certificatulde nastere la Ottawa am avut revelatia ca imi trebuie la inscrierea la scoala
Eu zic ca e cale lunga si nu prea vad beneficiile pe termen scurt iar financiar e prohibitiv.... Ma mai duc cu el la zoo de 3 ori pe banii astia ( ma refer la texele consulare)
CGE pai e o chestie care a inceput vineri... am citi pe net si am inceput sa-i dau multe lichide, ca sa elimine bacteriile.... Sa vad cum mai reactioneaza si unde ma pot duce la doctor cu el... Parca e mai bine acum....
Am uitat el, nu se duce noaptea la baie.... El nu mai facea noaptea cu un an inainte de a accepta sa nu mai faca in scutec

iselin spune:
Buna seara!
Am avut o intalnire ieri la 14.00, mi-a placut mult, sper ca n-am speriat partenerii intalnirii...Am vorbit cam mult.
Am reusit sa dorm 7 ore ieri noapte, rulez fara ceata pe creier acum.
Am avut o iesire, o aniversare, a fost tare cald si bine pentru sufletel.
Copilul face un bricolaj pentru o prietena buna pentru Sf. Valentin.
A mai facut cateva, dar asta ultimul e special mai ales pentru ca trebuie sa reuseasca sa se vada cu prietena ei E. O fi posibil Anca?
Eu n-am facut nici un bricolaj pentru Sf Valentin! E normal?
Dana in rosu are o inima mare rosie.
Eu o sa fac o pizza mare cu rosii maine. E ok? O tai in forma de inima...
Am coliere superbe.O sa le port cu gandul la tine, Rox.
Doua le-am facut deja cadou si nici nu le-am incercat: cel albastru si cel de terre.
Am incercat sa ma uit pe site la photos - coliere, dar nu am reusit: functioneaza?
Sa aveti o seara rosie, rosioara, arozata, astazi si maine!

CriPOD spune:
magdone primeste ajutoare saptamana asta, poate o mai citim dup-aia si pe ea. Pepitul s-a jucat cu Olivia, Adam si Mara romanitei acu vreo 3 saptamani, toti erau bine, copiii mari si frumosi si cuminti. Mai ales Adam, praslea.
Simonna, dai vre-un tip sa nu fie amar brussel sprouts?
Just another week...

pitilache spune:
'neata si sa aveti un St. Valentin de vis!
simi felicitari micii karatiste!
Daiopri sa speram ca de data asta se tin de cuvant... ce mai face martisorul mic si scump? dar cel mai mare?
Iselin a fost o intalnire foarte frumoasa!!! Mi-a facut mare placere sa incep sa te descopar! Sa purtati cu toatele cu mare placere colierele.
mikiion sanatate multa lui Marc!
Ieri au fost Plaisirs d'hiver in NDIP serbate in Parcul istoric Pointe du Moulin. A fost tare fain! Pe lac s-au organizat cateva meciuri de hockey, au fost diverse chestii umflate pentru copiii mai mici, loc de catarat, sanie trasa de caini, sirop de artar topit pe zapada, hot chocolate... O atmosfera frumoasa de iarna!! Numai ca azi Seba s-a trezit cu febra asa ca serbeaza St. Valentin in pat, desi il astepta o surpriza scrisa de noi la scoala...
O saptamana frumoasa tuturor!

delphin spune:
Sanatate lui Seb al vostru, Roxana.
Seb al nostru a primit o scrisoare de la o amoureuse. El nu o place..of!