Sezatoarea canadiana (209) Bine ai venit, Kevin!!!
Raspunsuri - Pagina 7
maru spune:
Varuna, eu locuiesc in Kitchener. Iti trimit un PM cu nr meu de telefon, suna-ma seara daca vrei sa vorbesti cu cineva.
Citat: |
citat din mesajul lui varuna Multumesc tare mult fetelor. Am cumparat umidificator imediat cum am ajuns, am simtit imediat ca e foarte uscat aerul. Dimineata cand s-a trezit iedu' suiera iar... putin... dar pana sa o imbrac sa plecam i-a trecut tot. Iar nu am ajuns la doctor, ca ce sa-i zic, nu are nici un simptom nimic, in afara de bubitele din palmute care se mai vad putin, nu mai are nimic. Am banuit ca e alergie pentru ca si acasa facea daca nu scapam de ea si ii mai cumparam bomboane care aveau colorant, ii aparea la incheietura manutei o eczema care trecea in doua zile, dar fara wheezing. Acum suntem cu ochii in paispe nu mai cumpar nimic dulce pentru Maruta, o sa fac eu prajituri in casa chiar daca si cu praf de copt si fara ale mele prajituri, blaturi, etc nu cresc. Multumesc inca odata si promit sa intru si eu sa va citesc, poate sa mai scriu si eu una alta. Va pup Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008) Are mama o fetitza cat un ghemotoc... |
ankalaura spune:
Ieri am citit in viteza, si mi-am dat seama azi ca nu am retinut greutatea lui bebe Kevin! Aha! Deci 2800, mi se pare super!
Si ce bine ca a mers repede, ca pe tobogan
Cum e Doloress cu tusea si raceala??
Varuna - bun venit la sezatoare, si in Canada asemenea! Am si eu o fetita de mai putin de 3 ani. Experienta noastra este recenta, ca si la voi, dar diferita, pentru ca am ajuns primavara. Totusi, la nu mult timp dupa aterizare, am prins toti un virusache de ne-a doborat, pe mine m-a tintuit in pat vreo cateva zile, pe sot cam la fel, fetele insa au trecut prin el ca si gasca prin apa.
Cea mare a mea a avut probleme respiratorii in tara, care acum continua, dar la intensitate mai mica. Cea mica insa, e beton, n-are nimic - merge la gradinita.
De eczeme, nu stiu ce sa spun, dar daca nu ziceai de palmute, m-as fi gandit ca poate e o dermatita (tu zici ca banuiesti ca e alergie? La medic ai fost?)
A mea a' mare are dermatita atopica, la incheieturi, in spatele genunchilor, pe fata (o tinem sub control cu diverse) - aici am scapat-o nitel, presupun ca din cauza frigului, pe fata se extinsese zdravan acum vreo luna, ocazie cu care am intrebat in urma cu cateva capitole de ceva remedii, daca mergi inapoi o sa gasesti multe sfaturi foarte bune pe care le-am primit atunci. Daca insa esti sigura ca e alergie, discutia se schimba.
Maru - chiar ma gandeam ca ingrosati randurile la K.
Lorelaim - dar stiu ca ati avut anul asta la zapadaaaaa!!
Sa stii ca eu am mereu ceva provizii pentru situatii de urgenta, si am reusit sa ma descurc exact in situatii cum zici tu. Nu imi lipsesc legumele congelate, inclusiv morcov si telina, faina, drojdia, rosiile in conserva, intotdeauna am o cutie de cereale de care nu ma ating (o rulez, pe principiul FIFO - first in-first out) un box de hartie igienica este intotdeauna neinceput,.... Pana si benzina completez mereu pana la full, nu merg niciodata aproape de rezerva, samd.
(un buncar imi mai trebuie, si-s asigurata!)
Multumesc tuturor pentru felicitari, sunteti niste dragute! Adevarul e ca m-am simtit tare bine cand am primit plicul, desi nu reprezinta mare lucru, e doar un mic pas, nu e ca si cum e o echivalare, dar na. E de-aici!
In afara de asta, azi am resimtit pentru prima data nevoia aia de "om al muncii" care vrea sa se faca vineri seara! N-am mai simtit asta de aproape trei ani! Sa vina weekendul domne!
Cred ca am simtit asta cam repede, dar dau vina pe scoala si pe serile intarziate in care am lucrat la proiecte, de fapt eram obosita. Dar sunt in timp cu toate, asta e important!
Am inceput si un benevolat in ziua ema libera, si asta imi place grozav - cu dedicatie pentru Mikiion, e la biblioteca!
Singurul aspect inca instabil e cu fetele dimineata, tare, tare greu a fost sa le trezesc, chiar daca le-am pus in pat la 9 (mai devreme nu se poate, ca la 6 si ceva abia ajungem acasa...).
Sper insa sa reglam saptamana asta, ca mi-am anuntat alt program la job (God, I love this country!) si in anumite zile o sa ma duc abia la 9 sau chiar mai tarziu, si pot sa stau mai mult sau sa imi scurtez pauza de masa
N-am lucrat in viata mea asa domne! Ce viata!
Azi, unei colege i s-a facut rau cateva secunde, a vazut negru, si a sarit toata lumea in sus, imediat i s-a propus sa plece acasa cu taxiul, ca ii plateste compania, si dusul acasa, in seara asta, si intorsul la serviciu, luni (ca femeia lasa masina la firma), ea a completat o hartie, pac i-au dat banii Asa ceva chiar ca n-am mai vazut in viata mea!!
Podeanu spune:
varuna bine ai venit la sezatoare. Eu iti sugerez sa-i faci testul de alergii la un alergolog. El iti va spune sigur daca e alergica la ceva.
Eu am aterizat cu copiii in plina iarna dar nu am avut nici o problema.
pitilache spune:
Uitati www.paginiromanesti.ca/2011/02/10/concertele-lui-nicu-alifantis-in-canada-se-amana/" target="_blank">aici despre amanrea concertului lui Nicu Alifantis.
pitilache spune:
Cristina cge ce ati facut pana la urma cu pasapoartele? Se pare ca nu se mai muta consulatul de la Mtl ci o sa mai faca unul la Vancouver, cum era si normal, de altfel! Uitati www.paginiromanesti.ca/2011/02/09/consulatul-general-de-la-montreal-ramane-in-activitate/" target="_blank">aici vestea!
mikiion spune:
Certificatul de nastere original superlegalizat in Canada si tradus in romaneste
Superlegalizat = trei stampile : 1- Ministerul de Externe Canadian. 2- Ambasada
Romaniei din Canada. 3- Ministerul de Externe Roman
Copii necesare : Buletinele parintilor,certificatele de nastere ale parintilor,
Certificatul de casatorie
Asta au aflat parintii mei la primarie. Eu am buletinul valabil.
mimitete spune:
Bine ai venit pe lume bebe Kevin! Sa fii fericit si sanatos.
La multi ani printesa Isa.
mamaana, felicitari pt job.
ankalaura, felicitari pt echivalari sau ce sint alea ca nu ma pricep.
Laurajr, multa putere, trece cu timpul.
Nelia, ai fost la doctor?
Mai aveam ceva de zis dar am uitat, batrinetile tataie.
carmençita spune:
Si eu cu batrinetile mele, scuzati mamaici daca nu imi mai aduc aminte cui sa raspund.
In primul rand multa, multa sanatate la bebe Kevin si sa dea ursitoarele tot ce e mai bun pentru copil, viata fara probleme, si sanatate fara nici o restrictie. Sa-i aduci mamei numai bucurii si bun venit pe lume!
Varuna, eu am avut probleme cu copilul, cel mare nascut in Ro, facea crize din astea dar numai noaptea, dimineatza nu avea aproape nimic.
E laringita, o sa vezi cand creste copilul o sa fie mai bine, se largesc caile respiratorii si nu mai face crize, insa tot trebuie sa fii atenta sa nu raceasca. Eu cred ca o sa il tin langa mine pana la 30 ani, cel putin.Glumesc, desigur, dar in adancul inimii tot sper sa nu mi-l fure una acolo. Sau daca il ia, sper sa fie pe masura asteptarilor. La cel mic insa mai am sanse, adica timp acolo, la cel mare se apropie funia de par, dar eu tot sper, ma incurajati sau nu?
Asta e din ciclul nu ganditi ca mine.
Hai, o zi buna sa aveti,
Carmencita
Cristian aproape 4 ani si Alex 14 ani
nelia spune:
Varuna, bine ai venit!
Mimitete, am fost, sint acum in investigatii, o parte din analize le-am facut, am pe 18 februarie RV la medicul de familie si atunci voi afla rezultatele de la cele deja facute. La altele am RV-uri cam pina pe la sfirsitul lui martie, banuiesc ca la inceput de aprilie voi sti exact cum stau si pe unde sa-mi mai dea trimiteri. Mi-am promis si a promis ca de data asta analizez tot ce trebuie analizat.
Daiopri, ma bucur ca te mai vad scriind!
Noi am avut iar competitie in seara asta (ultima pe anul asta, de acum incepe pregatirea revistei pe gheata) fara medalie, ca iar primele trei fete erau tare bine pregatite. Am vorbit cu mama uneia dintre ele, ca ne-am nimerit alaturi, mi-a spus ca stau linga un patinoar si fata se duce in fiecare seara si patineaza cite o ora sau doua, de trei ori pe saptamina face si cu profesoara. Noi si sa vrem nu am putea face un asemenea efort, lasa ca e bine si cit este.
Si, tot despre noi, am observat ca sintem toti cinci foarte obositi, ma uitam in seara asta la noi... poate si din cauza ca am avut si inca il mai avem un virusache in vizita sau poate ca stau doua zile mai mult la scoala si gradinita, ca nu mai fac eu fata altfel... copiii mei erau atit de obositi ca li se inchideau ochii la ora 9... iar noi avem cearcanele pina pe la jumatatea obrazului. Nu-mi aduc aminte sa ne fi vazut vreodata chiar atit de darimati de oboseala. Eu cel putin am ajuns sa dorm 5 ore pe noapte...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
varuna spune:
Multumesc tare mult Maru, am primit numarul si cu siguranta am sa sun. :) Fetelor multumesc tare mult de primire, am sa merg cu ea la alergolog. Acum sunt asa tensionata cateodata, ne tot cautam de lucru si cel mai ingrozitor e sa o am pe Mara bolnavioara.
Una peste alta ne place aici (Canada), inca nu pot spune ca sunt acasa dar macar suntem pe drumul spre casa. Noapte buna!!!!