Mamici inimoase de Constanta***143***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ahhh [miha[/b] vad ca orice as face,nu reusesc sa pun mana pe masina ,asa ca o sa-ti trimit colet daca duminica nu ajung in oras,si implicit pe la tine

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Gata am intrat sa vad ce mai spuneti/scrieti.
Astia anunta de cod de vant in we.

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Ce se intampla, ce e cu linistea asta, ia haideti la o vorbulita

Camelia: distractie placuta diseara la spectacol!

Fetelor, cam de la ce varsta trebuie sa avem discutii mai intime, cu copiii nostri, ca Sebi a venit ieri de la scoala si imi spunea ca ia povestit colegul lui de sex Si nu prea am stiut cam ce sa-i explic, ca totusi mi se pare cam mic la varsta asta

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Figuelle febra trece cu...efort

Dap, astept ziua de marti, sa dau iar din solduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Fetelor, cam de la ce varsta trebuie sa avem discutii mai intime, cu copiii nostri, ca Sebi a venit ieri de la scoala si imi spunea ca ia povestit colegul lui de sex Si nu prea am stiut cam ce sa-i explic, ca totusi mi se pare cam mic la varsta asta

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Ah,si pe mine ma streseaza chestiunea asta. Si cum este mai bine, sa initiem noi discutia sau sa asteptam sa vina intrebarile de la copil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Buna... regret ca nu pot tzine pasul cu voi, deshi nu ash putea spune ca alergatzi nici voi....

Si... ma bag ca musca-n lapte... Nu am experientza, dar cred ca discutzia cu copilul privind sexul ar trebui sa fie initziativa parintelui... sa fie copilul pregatit atunci cand aude in alta parte ceva... Dar modalitatea, de fapt metoda ...n-am idee...

Am si eu o intrebare... care este programul de somn la cresha? Unul sau doua? Si la ce ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Si inca una... shtiu ca am mai intrebat mai demult dar nu am folosit informatzia si am uitat-o (uit ceva de speriat, mai rau decat in perioada sarcinii )... Exista ortoped pediatru bun in Cta? Daca shtitzi vreunul, va rog datzi detalii... Prefer cabinet particular... de fapt la spital oricum nu ma duc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Larisel eu nu stiu in Constanta, dar stiu la Bucuresti. Daca ai nevoie, iti dau detalii pe pm.
Mai, incep sa ma ingrijorez pentru pisoi. Chiar nici o veste?

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare inimoaselor!
Haideti la / si putzina vorbarie...

Citat:
citat din mesajul lui larisel
[ Exista ortoped pediatru bun in Cta? Daca shtitzi vreunul, va rog datzi detalii... Prefer cabinet particular... de fapt la spital oricum nu ma duc...

In constanta este dr. Tica, are cabinetul pe undeva pe Soveja, nu stiu exact unde , noi am fost la el in spital pentru Teo.

Aseara a fost foarte frumos la spectacolul lui Tudor Gheorghe, sala arhiplina, este un artist complet, are o voce de te-nfioara.
Pe 21.03 este piesa "Dineu cu prosti" - Horatiu malaiele, S. Ioneac etc (bilete de 80 si 100 ron) sau daca va place Fuego pe 20.03 (bilete de 35 si 40 ron).

Va doresc we placut!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput