Mamici inimoase de Constanta***143***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Neata,
sunt si eu prin zona, poate vine pisoi cu vesti...
Georgi...nu ati finalizat cu actele pt casa?
Simo, Zumba??
Criss te-ai lamurit cu copacul pe hotar ca ma intereseaza si pe mine...am vazut ca dincolo nu ne raspunde nimeni

Bogdan e la scoala, stau cu grija...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Neata si de aici!

Eu am putina febra musculara de la dans, dar sunt bine. Nu stiu cine m-a intrebat mai sus, fac sportiv si de socitate, la Casa de cultura. Daca nu imi va placea prea tare stilul/ atmosfera de aici ma reorientez si eu spre Zumba. Deocamdata luna asta merg aici(desi am inteles ca e dublu ca pret fata de Zumba)...asta e, vad eu unde raman pana la urma.

Pisoi probabil cand va ajunge acasa ne va comunica ceva...

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Adinutza... nu am terminat ca nu era terenul scos din circuitul agricol... asta ne-a intarziat destul... iar acum, ca sa faca modificarea asta si in cadastru si in cartea funciara dureaza cate 2 sapt la fiecare... speram pe 24 sa primim noile acte... Mi s-a cam acrit si mie...

Eu va citesc printre picaturi... astept o vizita oficiala.. am mancat pe fuga, de frica sa nu ma prinda mancand... acu imi fac un ceai negru si astept...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Am intrat putin, ca trebuie sa plec in oras, merg sa duc actele, sa ne inscriem la noul medic de familie si apoi la Zumba.

Diana: felicitari pentru bebelina, ma bucur cand mai aud persoane care-si doresc asa de mult inca un copil.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

adinutza daca copacul cade fix pe linia de hotar,chiar daca nu l-a sadit nici unul dintre propietarii aflati in litigiu,atunci da,se considera punct de hotar.Dar acel copac trebuie sa apara si in planul cadastral ca semn de hitar,denumit cu o cifra si o litera.Deci legea romanesca e de tot rahatul si pe deasupra,mai lasa loc si de interpretari de te doare capul.La mine nu e pe linia de hotar(am aflat ulterior din alte surse ca aicea pe DC muream cu zile).

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

multumesc mult fetelor de raspunsuri.mi-am propus sa merg in recunoastere si la palatul copiilor si la scoala populara.Crinuta este foarte incantata de idee si abia asteapta sa vedem live cum decurg treburile pe acolo.

pentru cine intereseaza,am gasit un link cu ce poti face in C-ta:http://www.cepotface.ro/activitati/constanta/categorii

Pisoi,
sper din suflet ca totul sa fi decurs bine.recuperare usoara si mult laptic mami
Adinutza,
groaznica patania voastra dar la fel de groaznica mi se pare situatia cu aflatul retetei.sincer,eu cred ca nu realizeaza cat de mare a fost pericolul,ca altfel n-ar fi reactionat asa...sau...,mai stii?!
din ce stiu eu,alergiile se pot dobandi la orice varsta.mananci toata viata rosie si dintr-o data devii alergic.am auzit asta foarte de curand chiar.cel mai indicat ar fi sa faceti teste ca sa stii exact la ce anume este alergic.multa santatate!
Diana,
felicitari pt fetita!
Mihaela,
ma bucur pentru vestile cu sponsorizarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Simo, eu nu ajung la zumba azi, pt ca sunt de noapte si m-am epuizat deja...
Cris, poti sa-ti inchipui ca cei de la care cumpar terenul au facut cadastrul stramb din cauza unui nuc - care le place lor, ca face nuci cu coaja subtire si le-a fost frica sa nu-l tai daca ramane la mine-n curte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

looooollllllll ...adinutza dar stii ca distanta intre 2 puncte de hotar e linia dreapta,da?
Ce pot sa spun???cert e ca unii sunt clar cu capul

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Tot nici o veste de la pisoias? Ce rau e ca nu are nimeni nr ei de telefon.
Dau o fuga pina in Metro , sa iau mincare pentru taur-rindunel, alias catelusul.
Poate pina ma intorc apar vesti de la pisoias si al ei puiut mic .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna seara,

multumesc din suflet pentru felicitari/urari!

happy - da' ce mancare ii dai "catelushului"?

Noi i-am luat feciorului xbox si ulterior kinect si are niste jocuri f.faine - pe langa tekken, naruto&co, avem diverse programe interactive de sport, dans, cantat, unele sunt chiar si pentru kilogramele si situatia mea cam...obosita

Diana, mami de Tibi (07.07.1997) si ... 23+ cu

Mergi la inceput