Prietene la bine si la greu - 105

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua si de la noi!!!

as avea nevoie si eu de o branula...dar,cred ca mai bine ma pun in patuc langa pui....

am vazut ca v-ati distrat pe cinste aseara..supeeer!!! si noi ne-am smintit grozav (pardon,simtit),dar eu nu am putut dormi pana la 3.35 asa ca sunt ca lovita de un accelerat...

n-am retinut mare lucru din ce ati vorbit voi pe aici..asa ca pot sa zic doar ....

La multi ani,Alinus!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!!

p.s. Monis au intrat banutii ,sper...

va ,ma retrag si sper sa revin mai pe seara cand voi fi mai capabila ...o zi frumoasa tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

":Peisaj:sufragerie,televizor deschis la o emisiune de bucatarie.
Personaje:mama Rayu tolanita in canapea si Amelie alias Boubou,fetitz de un an circulind in zona.
La un moment dat, dupa ce rascoleste una alta prin camera, Amelie se apropie de ecranul de la televizor.Mama Rayu sare ca arsa din canapea si racneste:"MAMIIII,nu sta asa aproape ,tanti are cutzit in mina"

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Dragele mele,Pun mai jos un mesaj primit de la o prietena, am simtit nevoia sa-l postez si aici(sper sa nu deranjeze pt ca este pt o cauza nobila), dati-l si voi(daca doriti) mai departe si daca puteti,dupa caz, sa si contribuiti ar si ideal(eu o voi face maine dimineata). Va multumesc din suflet Stiu ca toti primit mesaje ca cel de mai jos, si sunt cutermuratoare. Dar cand mai si cunosti persoana din mesaj…. Despre ce e vorba: Monica, prietena mea (cumnata Iulianei Minciunescu daca asta va ajuta sa o identificati mai usor), dupa mai multe incercari nereusite, are o fetita de 5 luni . Din pacate, in urma cu 2 saptamani, la un RMN, doctorul a descoperit un lipom de grasime PE/IN maduva spinarii. Consecinta este ca, daca nu se opereaza de urgenta, Bianca, fetita despre care vorbesc, va fi paralizata de la brau in jos. Daca vreti si puteti, exista mai multe posibilitati de implicare, acestea sunt prezentate mai jos – oricare dintre ele ajuta foarte mult in salvarea Biancai.Povestea Biancai, toate detaliile, le gasiti aici ” http://biancasimu.cabanova.com/#/povestea-biancai-simu”. Exista acum mai multe posibilitati de implicare in salvarea Biancai: 1. Participati la distractie, joi, 17.02.2011, incepand cu ora 23.00, in Clubul TRIBUTE din Capitala! PROCONSUL si prietenii sai vor sustine un concert pro bono MEMORABIL in sprijinul Biancai, iar noi putem contribui la salvarea fetitei prin achizitionarea biletului de intrare, in valoare de 75 RON. Contravaloarea biletelor se va vira integral in contul Biancai! Deci, ne distram... si salvam. 2. Daca nu puteti veni la concert, achizitionati un bilet simbolic! Virati contravaloarea biletului in contul Biancai si, trimitand dovada platii pe adresa mea de email, va voi trimite la schimb o recunoastere simbolica a implicarii voastre, alaturi de toata recunostinta Biancai. Conturile sunt urmatoarele: LIBRA BANK - LEI RO11BREL0002000510350100 SUCURSALA NERVA TRAIAN TITULAR : SIMU FLORIN CNP : 1720321011840 LIBRA BANK - EURO RO27BREL0002000510350200 SUCURSALA NERVA TRAIAN TITULAR : SIMU FLORIN CNP : 1720321011840 LIBRA BANK - USD RO43BREL0002000510350300 SUCURSALA NERVA TRAIAN TITULAR : SIMU FLORIN CNP : 1720321011840 3. Sunati la unul dintre urmatoarele numere de telefon (apelabile din reteaua Romtelecom), pentru a vira 2, 4 sau 8 Euro, astfel: 0900 900 150 2 EURO / APEL, 0900 900 152 4 EURO / APEL 0900 900 154 8 EURO / APEL. 4. Achizitionati o sacosa realizata de Madalina ENE cu scop umanitar, iar mare parte din contravaloarea acesteia va fi virata in contul Biancai. Colega noastra Madalina ENE - Product Manager la M Car Trading s-a oferit sa realizeze manual aceste sacose pentru Bianca si, cu exceptia costului materialului, toti banii vor fi virati Biancai! Puteti obtine detalii scriind la osacosaindar@gmail.com sau vorbind direct cu Madalina Ene - 0743.332.955.5. Popularizati cazul - daca nu puteti ajuta voi, poate ajuta altcineva. Pe masura ce vor aparea si alte modalitati de a o ajuta pe Bianca sa treaca peste acest obstacol teribil, va voi tine la curent.Multumesc din inima, in numele Biancai, pentru sprijin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

buna seara, poate asa va aduc pe aici, sau va recuperati dupa artificii

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B

Dragele mele,

Pun mai jos un mesaj primit de la o prietena, am simtit nevoia sa-l postez si aici(sper sa nu deranjeze pt ca este pt o cauza nobila), dati-l si voi(daca doriti) mai departe si daca puteti,dupa caz, sa si contribuiti ar si ideal(eu o voi face maine dimineata). Va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna!

La Mihai azi i-a iesit si a 3 maseluta, una e aproape iesita de tot si una numai cat a iesit si la 2 zile alta. Vreau sa va spun ca saliveaza al meu de nu reusesc sa schimb la babetici si bluzite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

martea e cam nasoala.... martea de azi a fost aiurea rau pt mine:

1. Iulian s-a trezit la 6.20 (dupa ce s-a trezit si asta noapte de 3 ori desigur, dar ma rog, asta a fost cat de cat ok in comparatie cu 8 treziri cat a avut intr-una din noptile trecute ) si pana la ora asta a dormit fix 40 de min, la o ora neobisnuita (ca un facut, de cate ori vine soacra-mea sa stea cu el, copilul isi schimba ora de somn, de asta cam refuz ajutorul, ca uite ce patesc )

2. am fost la doctor si am "viroza lunii", in viata mea nu am avut asa ceva:

* fara tuse, muci sau dureri de gat, dar cu:
* frisoane de dimineata pana seara
* febra probabil, dar nu am termometru decat de la Iulian si cum pe ala nu l-am bagat in fund si nu indica ce trebuie la subrat, doar am banuit
* oboseala iesita din comun
* migrena continua
* dureri de oase de mi-am facut niste scenarii care mai de care mai pesimiste (si nu sunt ipohondra deloc, dimpotriva) - de nu pot sta in piciodare, cu sageti prin articulatii, calcaie, solduri, coate
* dureri de ochi
* ameteala continua, ca dupa o noapte nedormita - ok sunt si obosita de la nesomn, dar totusi ameteala asta e bizara rau
* evident, de la durereile de oase si frisoane, nu am putut sa domr noaptea
Dimineata ma trezesc asa si asa, dar spre seara ajung efectiv leguma. Si migrena creste atat de tare in intensitate ca mi-e teama sa vorbesc prea tare sa nu-mi crape capul.
Vestea buna ar fi ca in cca 7 zile trece, eu am cam 5 deja, asa ca sper sa ies din asta curand. Ce ma bucur este ca Iulian inca nu a luat, ma bazez pe ceva anticorpi luati in laptele de san, sper sa fie asa si sa nu inceapa si el zilele viitoare.

V-am scris ca daca patiti asa ceva, sa stiti ca au patit si altii - eu una nu m-am mai simtit asa niciodata si deja scenarii negre imi tot invadau scurtele momente de luciditate , de aia am si ajuns la doctor, ca in mod normal, o viroza nu ma duce niciodata mai departe de farmacia de la parter .

3. am aflat de la serviciu ca umbland cu burta la gura prin firma in 2009, am facut o mega eroare legat de relatiile de munca si acum suntem pasibili de o mare amenda

Dar asta-i viata, ce poti sa faci? Are mama o vorba: "poti sa te pui jos sa mori?"

va doresc numai bine

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

martea e cam nasoala.... martea de azi a fost aiurea rau pt mine:

12. am fost la doctor si am "viroza lunii", in viata mea nu am avut asa ceva:

3. am aflat de la serviciu ca umbland cu burta la gura prin firma in 2009, am facut o mega eroare legat de relatiile de munca si acum suntem pasibili de o mare amenda

Dar asta-i viata, ce poti sa faci? Are mama o vorba: "poti sa te pui jos sa mori?"

sa-mi trag una de am auzit de viroza asta, sincer nu cred ca se ia, oricum sa te faci bine repede

deci la servici nu i-a convenit cuiva de burta ta?

mama ta, mare vorba zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, spuneau astia azi la stiri de o alta mega explozie solara, dar care inca nu a ajuns la noi, dupa simptome ai ce spun astia ca ar fi posibile dupa ce ne bombardeaza cu particule solare de dupa explozie Evident, viroza matale apartine deja trecutului, ca de maine esti fresh, ma rog..poimaine dupa previziunile medicului tau..
Nasol cu serviciul, te paste ceva si pe tine? tine numai de tine eroarea aia?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Alinus

Simina, sa iti traiasca mama!

Monis, uff...ce mai tragi si tu...hai , sa auzim de bine.

Cory,

Magda, felicitari puiului ambitios

Raluci, Bubu (dar nu ziceai ca ii lasati plete lui Bubu? eu am zis ca nu il tund pe David...dar sa vedem cat rezistam asa)

Andre, oau...ce matinala este printesa

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput