Prietene la bine si la greu - 105

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Sa ii fie de bine noua freza lui Bubu! Numa bun de trimis in clasa I!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Cra-cra: ce credeti ca a facut Rares-ambitiosul aseara?
Avem o canapea de copii si o canapea extensibila de adulti, din burete, care desfacuta, devine chiar mai putin inalta decat canapeaua copiilor.
Rares nu poate sta singur in picioare, dar a descoperit ca se poate ridica usurel in picioruse din canapeaua de copii si poate face, cu un echilibru precar, doi-trei pasi inainte de a se arunca in canapeaua extinsa !
Si i s-a parut foarte distraciv, era foarte mandru, radea si batea "bravo" din palme, repetand iar si iar cei doi-trei pasi intre canapele, pana cand a obosit.

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Salutare!

Am ascultat si eu cu drag cantecele de aseara de la voi, in dimineata asta, oricand se poate celebra iubirea, nu?

Am facut pateul de casa pus de Tina si i-a placut foarte tare galustei mele.

Monis- si noi dormim prost noaptea si eu nu mai cred ca are legatura cu mersul. Azi-noapte a venit la noi in pat,care e de fapt o saltea, alta poveste, si apoi am gasit-o dormind pe jos, nu stiu cand a ajuns acolo.

Ieri s-a si ridicat singura fara sprijin

Raluci- tare bine ii sade lui Bubu cu noua freza

va las asa cu intarziere o tarta https://picasaweb.google.com/prietenelabinesilagreu/NataliaMamiDeAmaliaMaria?locked=true#5573844257315966898

Natalia, fericita de Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

La Multi Ani Alinus!!!

am avut o noapte buna, dar abia astept sa ma duc acasa la mine

am vazut ca v-ati dixtrat aseara, f frumos, am sa ascult si eu melodiile cand mi-o veni sotu acasa

Ramon1x inteleg ca ai computator nou?

Raluci pup Renus tunsulici

Monis sper sa nu ai nimic serios, noptile nedormite vor trece

nu pot scrie mai mult, va mai citesc din cand in cand...

O zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Branula am si eu montata de la 9...am la activ o cafea scurta, un ness strong si acum am cafea simpla.....batzu ma ia

Cand imi spuneau mamicile ca se va lasa urat cand ies maselele, ma gandeam;"ehhh, cat de urat poate fi?!"...............vai de mama mea ce am mai tras aseara pana am reusit sa o adorm, am ajuns sa oplimb in brate prin casa si tinuta "fortat".Dupa 2 ore de chin a reusit sa ma adoarma si pe mine.......da m-a tinut treaza in timpul noptii

Am reusit sa-i dau cu gel la gingii cu degetul si am dat de o maseluta sus, si toata gingia super umflata si tare, deci mai avem de tras
De raceala cred ca am scapat usor, am reusit sa o fentam.Nu mai are mucei, dar febra tot face(asta poate fi si de la masele)

Ce petrecere ati avut ieri aici

Astazi va dau de baut si de mancat ce va pofteste stomacelul, ca-i ziua mamei

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Dj Raluci da te prishepi bre la tuns....este fff frumos renus

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Simina LA MULTI ANI mamei tale .
LA MULTI ANI cu mare intarziere si pentru draga de LYLYANA , cu multe ganduri bune si dorinte implinite.
ALINUS25 LA MULTI ANI!

Lyly , da si abia astept sa am totul instalat pe el, sa il dau lui Dominic pe cel demolat de el.

Mergi la inceput

Ramonixx111 si zici ca ai laptop nou??? mie imi pare rau, ca-mi placea sa citesc asa "codat", cu xx era mai usor ,da cu 111 chiar imi punea mintea la contributie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Ramonixx111 si zici ca ai laptop nou??? mie imi pare rau, ca-mi placea sa citesc asa "codat", cu xx era mai usor ,da cu 111 chiar imi punea mintea la contributie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
Astazi va dau de baut si de mancat ce va pofteste stomacelul, ca-i ziua mamei

sa traiasca sa infloreasca

pupam ranjita cu masele

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput