Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 15
crissteo spune:
Fetele, unde pot sa vad si eu diversificarea de la Racusor? Berti papa cu mareee succes legumele, azi i-am dat prima data si mar la gustarea de dimineata, a ras tot, ar mai fi vrut el. dar am ramas in pana de idei. Nu mai stiu acum ce fructe am voie si ce nu si legume la fel. Cred ca pana la branzica mai avem . Azi suntem superobositi, baiatu meu se trezeste de multe ori noaptea, asteptam nopti mai linistite. Are o scuza, ieri am fost la vaccin si e iertat. Sper sa n-o tina mult asa, ca el era cumintel. Sunt foarte nervoasa, azi pe trecerea de pietoni s-a rupt unul din bratele caruciorului. Sa vedem cum rezolvam , ca pe mine ma doare tare mijlocul si nu cred ca-l pot cara asa pe afara. Va pupam. Eu va citesc cat pot de mult, de scris mai rar, ca sunt tot cu amandoi acasa si nu ma lasaaaa. va pupam.
ilinca79 spune:
michelle
, tiramisu e gata, cred ca tortul ramane pe maine dimi ca acuma mi-astept socrii. N-a avut mare succes meniul lui Victor din pacate...mai incercam.
Victo, asa si eu cu femeia, m-a disperat la Craciun ca tot comenta ce multe lucruri am in bucatarie, se saturase sa le tot stearga, ca eram mereu cu ochii pe ea. Asa ca n-am mai chemat-o, cred ca o sa caut alta. Ce placinta ai facut, cu dovleac?
Cristina Serban, pup pe mancacioasa de Riana. 
Paula, ce bine ca e ok Raul! 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Crissteo, pe mailul comun - delfinasi.2010@gmail.com - acolo gasesti printre mailuri diversificarea, e insemnata in stanga cu steluta galbena, si e din data de 11.12.2010. Iar parola pt cont ti-o trimit acum prin PM.

Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
eu le-am inchis gura zicandu-le ca alaptez...si asta e! doar nu oi intarca copilul ca sa merg la biou...si mai discutam la 1 an si punct Matei - luna a 7-a 08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
bai da ce ma enerveaza pe mine gandirea astora care cred ca daca stai sa-ti cresti copilu 1-2 ani acasa esti housewife si nu esti buna de nimic...le-as zice eu vreo doua...sau mai bine i-as lasa o zi sa stea 24 din 24 cu copilu...sa vad ce mai zic? ar zice clar ca e mai simplu sa mergi la birou...
mai stiu si eu una care e toata dedicata jobului, iar copilu bietu nici nu stie cine e mama...ca e crescut de bona si bunici...iar pe ma-sa nici n-o baga in seama cand vine acasa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
ce mai fac mamicutele? si delfinasii? bineee? l-am vazut pe Raul cum se intinde dupa ratuste
, trebuie sa-l vad si pe Andrei imediat...
sa fac rezumatul zilei: Isa s-a trezit devreme, foarte bine! i-am dat fructe la 10 si apoi am iesit la plimbare, prin piata din celalalt capat al orasului... pe la 13 ne pregateam de intoarcere si ea era somnoroasa deja, ma si asteptam la o tura de plans iar pe centru. ne-am pus pe o banca si i-am desfacut o sticla de suc de fructe Hero baby, am pus-o in biberon si a baut tot
(130 ml), ba mai vroia!!! asa ca am venit cuminti pana acasa, am ajuns la 14, exact cand venea Maria de la scoala. dar legumele cu pui au fost un fiasco total, a gustat o lingurita si apoi nimic. poate are ceva cu puiul
. sau cu legumele?! si in pana de idei rapide, am desfacut un iaurt pe care l-a mancat rapid! apoi titi si somn (fara uscator
), inca doarme! daca mai doarme o jumate de ora, tre sa sar peste somnul de la 20... dar o sa adoarma cu totul la 21, mult prea devreme pentru noi. o vreme e bine si asa, apoi mai vedem...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crissteo spune:
Crispro, multumesc mult mult mult pentru parola. Citesc acum, sa vad ce mai introducem si noi. Va pupam cu drag.
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo dati borcanel;e babylove la bebici? am obs ca sunt la pret bun fata de hipp sau nestle. am incercat scutecele libero- f bun, fara accidente. alana- nu imi plac, sunt prea inalte si nu destul de late, si inca noi nu avem asa burtica. am si babylove, dar inca nu le-am desfacut. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Eu i-am dat si i-a placut tare!!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo dati borcanel;e babylove la bebici? am obs ca sunt la pret bun fata de hipp sau nestle. am incercat scutecele libero- f bun, fara accidente. alana- nu imi plac, sunt prea inalte si nu destul de late, si inca noi nu avem asa burtica. am si babylove, dar inca nu le-am desfacut. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
si mie imi plac libero...astea folosim noi...dar chilotei... am folosit si babylove de la DM, tot chilotei..dar sunt mai rigizi cumva...n-am avut pb cu niciunii...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ciristina_serban Nici eu nu am de gand sa dau ficatei asa rapid... Din experienta cu Razvan stiu ca nu-i placea f mult, asa ca... mai lasam, mai tarziu... ![]() Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
nici noi n-am papat ficatel...nici nu stiu daca sa-i dau...noi nu mancam organe de niciun fel...eric nici nu vrea sa le vada...asa ca...o sa incerc totusi cu filip, paote sub forma de pate facut in casa cu unt si ou...sa vedem...

Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
saddie spune:
Deci azi clar s-au aliniat planetele favorabil. A mancat si cereale acum la sase. Doamne ajuta s-o tina obiceiul! ![]()
crispro multumim de urari 
ciristina_serban
felicitari si la voi pentru ziua buna de papica. Groaznic e sa te chinui sa-ti manance copilul, eu te inteleg perfect.
Fug sa-i facem baita, bine tati ii face eu doar asist. ![]()