Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)
Raspunsuri - Pagina 15
crisuletzul spune:
Buna fetele, noi am avut 2 zile in care am tot vomitat branzic si cu jet si uite asa am ajuns sa ni se faca o echografie!
Avem reflux gastro esofagian
!!! Nu prea am sanse sa imi tin fata linistita dupa ce mananca pt ca este o agitata ai in timp ce mananca!!!
nu are stare deloc !
Acum sunt mai linistita! De cand i-am scos infacolul si o tin pe colief si din cand in cand pe probiotice , nu mai varsa!
Peste 2 saptamanai suntem programati la echografia transfontanelara datorita acelui nod pe cordon pe care la avut la nastere!....
In alta ordine de idei, sunt fericita si gandesc pozitiv!
V-am citit si ma pun sa scriu din fiecare subiexct pe care l-ati discutat!
danaint spune:
Merci de sfaturi pentru degetel! Nu ii e foame, dc il pun la san nu are niciun interes. Suzi e ceva ce cred ca pisca de limba, dc insist cu ea se pune pe urlat. Manusica pe mana nu prea suporta
incepe sa agite mana isteric, si sa plangaceasca daca ii pun.
si suptul asta al degetului, se vede ca o face pentru simpla placere a actiunii in sine,nu e indesatul ala al mainilor de foame in gura...ieri am stat langa el si ii tot scoteam din gura, se uita mirat 2 sec si apoi il baga la loc
In alta ordine de idei m-am trezit anchilozata total. M-a tot durut spatele toata saptamana da nu am zis nica. Cum sa zic de durerile mele cand puiu are si el muschiuletii incordati pe spate
? da azi dimi din pacate s-a amplificat problema, nu pot sa ma misc
mereu am avut probleme cu spatele, da asa rau parcaniciodat
cum fac eu gimnastica lui bebe azi
si si mai grav, daca asa de rau il doare si pe el de fapt, ca acelasi muschi il are si el incordat
de fapt el ii are pe amandoi
anymona spune:
Neata, nu prea am mai intrat in ultimele zile, dar sunt la zi cu cititul. Noi raportam o perioada agitata si cam aglomerata. Bb are 5800 g (de la 2000g) si 61 cm (de la 47), deci mami multumita pana acum. In continuare papa exclusiv san cu precizarea ca seara tb neaaparat sa bagam inca 100 ml de la congelator. Fara aceasta completare nu adoarme spre disperarea mea pt ca nu mai am f mult laptic congelat si NU vreau sa-i dau LP.
Peste 2 sapt voi boteza o fetita, ocazie cu care in ultima sapt am devalizat cardul. I-am luat niste rochite superbe pt botez, pt dupa baita de a doua zi, un paltonas si un bolerou din blanita, trusou de botez, lumanare...toate de la Anne Bebe din Cocor. A mai zis cineva pe aici de magazinul asta parca. Este ffff misto si are de toate.
In plus, de cateva zile merg in fiecare zi la vacum. Astia sigur sunt bani aruncati avand in vedere ca rup frigiderul, inclusiv noaptea si bag ciocolata la greu. Felicitari fetelor care reusesc sa tina diete. Eu nu sunt capabila de asa ceva. Btw, mananc absolut orice chiar dc alaptez. Si fasole, varza, mazare, ceapa, usturoi, citrice, ciocolata, salata de vinete cu ceapa...ca tot zicea cineva de ele.....bb nu pare revoltat deloc
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anymona spune:
Asaaaa...stati ca mai am de scris...
Si eu sunt fan DM, mai ales ca stau langa cel de la delfinului, dar spray cu apa de mare n-am luat pana acum. Merci mult Sugubina pt pont.
Si sa sti ca e foarte simplu sa-ti faci cont paypal. Eu mi-am facut si de atunci cumpar tot timpul diverse de pe ebay. Mi-am mai luat inca un colacel pt bb si dispizitivul acela safe feeder care e mult mai ieftin ca la noi. Am luat 2 buc cu vreo 60 ron, iar pe bebelusultau este peste 50 o buc.
Crisulez, imi pare rau ca Eva are reflux. O pupam ca sa stea linistita la masa si sa nu mai dea afara bunatate de laptic. Succes la ETF. Sa veniti cu vesti bune
Lidia_P, si noi am inceput la Clara tot cu cereale la masa de seara pe la 6 luni pt ca era slabuta. Intr-adevar sunt satioase si dormea dupa ele si cate 10-11 ore noaptea. Ce bucurie!!!!
Danaint, nu faci si tu kineto pt durerile de spate? S-a mai dus din celulita de cand faci vacuum?
Ref la gradi de stat, intr-adevar au bagat si ei f multe optionale. Prea multe as zice eu. Noi avem gimnastica, engleza, muzica, calculator, pictura....si Clara a vrut la toate 
uf...mai vroiam sa scriu...dar nu mai stiu
Ana_O, Ana_vio, Crisis81?????
anymona spune:
Inca ceva...
Ce parere aveti despre autodiversificare??? eu o iau serios in considerare, desi bb meu e prematur si cica ar tb sa cer acordul dr in cazul asta. Dar pun pariu ca medicii nostri nici n-au auzit de asa ceva, dapai sa te sfatuiasca in acest sens
Se mai gandeste cineva sa incerce autodiversificarea din odiseea noastra??? Vasari parca tu ziceai ceva la un mom dat, dar pe vremea aia io nu stiam ce inseamna...m-am documentat intre timp
Elfica spune:
Buna dimineata! Nu am apucat sa citesc din urma, sunt abia la pag. 8, dar vreau un raspuns de la voi si poate pana citesc din urma, imi raspunde cineva (Sugubina sau altcineva). Respectiv unde gasesc magazin DM, ca am drumuri de facut astazi si as vrea sa iau si eu. Azi mergem si la Cherubin Lily sa vedem lumanarile si sa comandam, eventual. Nasii s-au uitat pe site si au spus ca sunt de acord, dar sa alegem noi modelul, sa fie chiar pe gustul nostru. Si atunci am zis sa facem un drum acolo, sa nu ne pripim cu ce vedem pe net. Heidy, imi poti recomanda ceva sau sa ma indrumi cu privire la suport sau la lumanare, daca ai descoperit tu ceva, ca unele ar fi mai nu stiu cum decat altele...?
Cam atat! Multumesc pentru raspunsuri rapide, ca azi o luam din loc sa rezolvam mai multe. Va povestesc dupa ce am reusit, ca avem multe in plan. Pupici tuturor si un weekend frumoooos! 
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
Vasari spune:
Neata!
Elfica, uite aici magazinele DM: http://www.dm-drogeriemarkt.ro/contact.htm
Eu personal nu am ajuns decat in cel din galeriile Auchan, sector 6. Succes azi sa rezolvati cat mai multe!
Anymona, ce bine ca poti manca de toate! Si mie mi-e dor. Felicitari pentru greutate si lungime, a recuperat foarte bine!
Legat de dulciuri, eu am introdus o portie mica de paste in timpul zilei, la pranz sau dupa-masa si nu mai simt nevoia de altceva. Sunt glucide care elibereaza energia incet. Am redescoperit pastele cu nuca din copilarie.
Da, eu m-am gandit la autodiversificare, adica am incercat de toate la Maria fara prea mare succes, asta a parut sa fie cea mai buna varianta. Depinde de preferintele Sarei.
amelia_ilie spune:
'Neata si de la noi!
Raportez o zi de ieri ingrozitoare! N-a dormit mandra mea de la ora 15.30 pana la ora 23.30. Am zis ca innebunesc. La un moment dat am busit in plans si am plans de m-am umflat. Si eu si ea. Ea de oboseala, eu de nervi si frustrare. Sper sa nu mai avem zile din astea, ca ma duc direct la 9.
Azi vad ca e deocamdata binisor, s-a mai trezit, a mai papat, ne-am mai jucat/miorlait, poate o fi azi mai bine.
A, azi e si ultima zi de calciu din luna asta.
Doamne, urasc colicii!!!
Mami de Cristiana (29.12.2010)
amelia_ilie spune:
Am uitat, ieri am ajuns iar la pediatra, ca amestecul de creme de la dermato a iritat-o pe micuta rau. Mi-a zis sa scot lactatele din meniu. Deci nu mai pot manca mai nimic. Nimic crud, nu fasole, varza, fructe, lapte, vinete, ce mai, traiesc cu ceai de fenicul
...
Mami de Cristiana (29.12.2010)
heidy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anymona Neata, nu prea am mai intrat in ultimele zile, dar sunt la zi cu cititul. Noi raportam o perioada agitata si cam aglomerata. Bb are 5800 g (de la 2000g) si 61 cm (de la 47), deci mami multumita pana acum. In continuare papa exclusiv san cu precizarea ca seara tb neaaparat sa bagam inca 100 ml de la congelator. Fara aceasta completare nu adoarme spre disperarea mea pt ca nu mai am f mult laptic congelat si NU vreau sa-i dau LP. Peste 2 sapt voi boteza o fetita, ocazie cu care in ultima sapt am devalizat cardul. I-am luat niste rochite superbe pt botez, pt dupa baita de a doua zi, un paltonas si un bolerou din blanita, trusou de botez, lumanare...toate de la Anne Bebe din Cocor. A mai zis cineva pe aici de magazinul asta parca. Este ffff misto si are de toate. In plus, de cateva zile merg in fiecare zi la vacum. Astia sigur sunt bani aruncati avand in vedere ca rup frigiderul, inclusiv noaptea si bag ciocolata la greu. Felicitari fetelor care reusesc sa tina diete. Eu nu sunt capabila de asa ceva. Btw, mananc absolut orice chiar dc alaptez. Si fasole, varza, mazare, ceapa, usturoi, citrice, ciocolata, salata de vinete cu ceapa...ca tot zicea cineva de ele.....bb nu pare revoltat deloc Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
Buna. Pot sa iti dau un sfat legat de lapticul de seara? Sper sa nu te superi pe mine, dar iti zic din proprie experienta, la mine a functionat. Dupa ce papa bebe masa de dinaintea mesei de seara (ultima), ia pompa si incearca sa te pompezi cate 5-10 minute la fiecare san (incearca cat rezisti tu, chiar daca nu iese laptic) si bea si o bere fara alcool. Incearca sa faci asta in fiecare zi, mai mult timp. Eu as pune pompa la fel si dupa masa de seara (stimularea sanului va duce la o productie mai ridicata).
Sper sa nu te superi, eu daca pun pompa o data sau de 2 ori intr-o zi, imi creste f mult productia de lapte si am observat ca se intampla a doua zi, la mesele la care am stimulat si cu pompa.
In alta ordine de idei.. sa ne pui si noua pozici, sa te vedem nasa si sa admiram rochitele.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE