La France

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Olim, succes maine
Mergem la Deauville, insa la sf lui august mergem in Bretagne sper ca o sa fie ok pana atunci.
Azi a fost si la noi soare, au iesit toti in parc... si eu evident
Am stat ca puii la soare
Si pe mine ma uimesc preturile la hotel si ma cam intreb cum de se poate sa fie toate pline...Dar asta e, cand nu ai ce face, scoti banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

noi tocmai ne-am intors dintr-o vacanta (lunga si departe, in vestul salbatic:) si ne pregatim sa plecam maine in alta (mai scurta si mai pe aproape). E careva in Corsica saptamana viitoare? sa facem un picnic de "pinzuti" pe insula?
Si dupa asta gata, s-a terminat cu vacantele, trebuie sa ne pregatim pentru scoala, pentru prima oara cautam ghiozdan si rechizite (nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, cred ca mai degraba nu:)

olim, felicitari! sa ai o sarcina usoara si sa fie cum iti doresti:) Bafta la analize!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Doruletz...ti-am citit si eu calatoria, mi-a placut mult...si mi-ai facut sa-mi fie dor de Las Vegas....mie mi-a placut mult LV,chiar foarte mult,noi am stat o saptamana acolo si mie nu mi-a ajuns....!
Si noi incepem scoala...intram in CP....si am avut o lista intreaga de rechizite de cumparat, ca m-am luat cu mainile de cap !!! Multe nu le intelegeam ( cu franceza mea ) dar incet ,incet le-am dat de cap! Ghiozdanul,trousse si fourre tout....le-am luat de pe internet(unde am inteles si explicatia lor :)).....in magazine am vazut doar porcarii...cel putin aici !!! Chiar azi am terminat cu lista.....:) ! Offff, si incepem scoala :(

Mergi la inceput

merci luxe, si noi am fost surprinsi de las vegas, ne asteptam sa fie un fel de balci kitsch si de fapt a fost chiar simpatic, ne-am simtit bine cele aproape patru zile acolo si chiar nu ne-ar fi deranjat sa mai stam. Poate data viitoare mai ales ca a fost si orasul preferat de alexandra, dintre toate locurile pe unde am trecut ei tot la LV si la cazinoul pentru copii i-a ramas gandul :)

noi n-am cumparat inca nimic pentru CP, si aici tot porcarii de ghiozdane am vazut pana acum, poti te rog sa-mi spui de pe ce site ai luat? merci

Mergi la inceput

Doruletz Cand ma fac mare vreau si eu acolo
Fff frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Eu am cumparat de pe : charlotteboutik.com si ma-papeterie.com
Eu m-am axat pe Hello Kitty si culoarea roz....cica am lasat-o pe ea sa aleaga....dar din ce i-am aratat eu :)

Mergi la inceput

luxe, merci de linkuri, o sa ma uit in vacanta asta sa alegem si noi ceva. noi n-avem voie cu roti la ghiozdan, si la voi a fost restrictia asta? Mie mi-e si teama sa o las sa aleaga ea ca sigur va alege ceva cu dragoni sau cine stie ce alti monstri oribili :)
gabyv, merci :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

doruletz, si eu vreau asa vacanta super fain!
de ce nu aveti voie cu roti la ghiozdane?

eu am fost ieri la gine, super ok doamna, bebe e bine, se pare ca e tot baietel la ce pachet frumos arata, are 12 saptamani si 6 zile, o saptamana mai mult decat calculele dupa prima zi de ultimul CM, se pare ca este cadoul de ziua sotului, se misca fara incetare, alex era super incantat ca ii facea cu manutazicea el.Eu cu anemia la pamant, tensiune 90 cu 60, plachete, globule rosii si tot tacamul pe jumate cat normaliau fier si medicamente pentru tensiune, azi am facut analiaza la trizomie, sa vedem pe saptamana viitoare, sper sa fie ok.Bebeb e un pic jos fixat, si placenta e destul de fragila, sper sa nu apare complicatii pe parcurs.
supriza a fost ca am primit RDV la oftalmolog pe 2 septembrie, nu imi venea sa cred, cei drept ca a sunat medicul de familie, dar a ramas si el mirat ca au loc asa repede.
am primit si hartiile sa declar sarcina, si analizele nu le mai platesc, dau cecuri si anunt cand primesc banii de la MSA si atunci imi iau si ei banii din cont.E mai ok asa,ca in 2 saptamani am platit aproape 400 de euro.

noi cred ca ramane pe zona in wekend, pe la no ploua de azi noapte si maine si duminica tot ploiplus ca nu ma simt nici foarte bine.
va doresc vacanta frumoasa tuturor si soareeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Buna
Sper ca ati avut un weekend prelungit minunat! Noi am avut vreme bunicica, per total am fost multumiti.
Fetelor, tot caut lista cu plajele inchise din Bretagne, dar nu gasesc... Plec sapt viit la St Malo, bine nu imi fac griji de plaja de acolo, dar ma gandeam la vecini in caz de aglomeratie. Stie cineva, ceva?

Mergi la inceput

continuarea aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166274

Mergi la inceput