La France

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Raluca, eu stau linga Lyon, la St Etienne.

Gaby, eu prefer sa ma duc pe la sfirsit de solduri cind marimea mea inca se mai gaseste si preturile sunt mici. Anul asta chiar n-am nevoie de nimic textil.

In rest, soldurile sunt interesante si la altele decit textile, merita asteptat putin (electrocasnice, mobile, etc ..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

la solduri e bine sa mergi ca la plimbare, nu ca la piata, cu lista... iei ce iti pare bun si ieftin, ca doar de-aia e in sold... daca e sa pleci cu lista, mai mult ca sigur ca nu gasesti mai nimic din ce vrei.

eu am fost "in recunoastere" in prima zi, la ora 10 dimineata, era deja multa lume si chiar nu stiu pe ce se emulsionau acolo, ca nu era nik extraordinar... am lasat niste bani la sephora, sint singurii care m-au momit; acum astept vreo 2 saptamini si merg iara, pe la a 3-a ieftinire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Asa este, in timpul soldurilor, ideal ar fi sa mergi sa iei ce iti place, insa eu daca nu imi fac lista (nu chiar de aia de cumparaturi, ci una asa ipotetica cu ce as vrea) risc sa ma trezesc ca la primele solduri- o gramada de bani si lucruri purtate prea putin.
Asa ca imi fac o lista gen: 2 bluze, 2 pantaloni, poate o gecuta de primavara- toamna...
Anul trecut am facut afaceri bune la a treia ieftinire cand mi-am luat prin bucatarie diverse aparate. Sa vedem anul asta...
Oricum azi mi-am gasit jumatate din ce as fi avut nevoie.
Sephora m-a pacalit si pe mine, desi nu era planuita
La fel si Tresor ...

Mergi la inceput

uite ca la tres'or n-am intrat... dar au mai facut oferte fff bune in ultimele luni, ma si intreb ce-ar mai putea scoate la pret redus ca sa faca vinzare?!!

bag seama ca esti cam im sau com? pulsiva la cumparaturi, gaby

Mergi la inceput

Recunosc sufar de sindromul "n-am nimic". Ori de cate ori plec din casa n-am cu ce sa ma imbrac, n-am sigur cu ce sa ma incalt
Al meu tot spera ca pana la 50 de ani sa ma auda vreodata ca nu imi trebuie nimic, ca am dulapul plin.
Desi greu de crezut...

Mergi la inceput

hmmm, daca esti fan incaltari, treci pe la san marina, eu ies mereu cu ceva de-acolo cind sint solduri (altfel sint cam scumpe incaltarile... ca toate articolele de piele, de fapt).

Mergi la inceput

Am trecut deja, la San marina, dar nu ma indur am vazut ceva fain, dar incerc sa ma limitez un pic...
Chiar cine stie cum functioneaza principiul Groupon? Am inteles ca iei un bon daca adaugi persoane. Cine vrea sa ma invite? Vreau sa-mi fac cont.

Mergi la inceput

La San Marina nu trebuie sa te grabesti decit daca numarul tau e pe o singura cutie si reducerea e deja la 50%. Daca nu, tot ce e acum la 30 va fi la 50 peste 2 saptamini, max... asa ca trebuie sa ai rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Gabyv, eu m-am inscris pe Groupon. Am cerut sa primesc oferte din Paris. Rezultatul? Am mail-uri peste mail-uri cu oferte de spa, coafor si cosmetica din Paris si bineinteles ca n-am nici timp si nici chef si nici nu ma intereseaza. De fapt, speram sa obtin reduceri la muzee sau teatre, ca d-aia am ales Paris si nu Orléans si deocamdata n-am primit asa ceva! Sau poate ca n-am dibuit eu cum functioneaza si asta-i posibil!

Mergi la inceput

Marox, m-am uitat si eu pe site si din ce vad eu numai astfel de oferte ar fi: spa, coafor... Eu speram ceva reduceri la hoteluri, bilete diverse. In momentul de fata mi se par mai bune reducerile de pe enviedeplus, macar detergenti iei aproape lunar.

Chatonel, bun pont, o sa mai astept atunci.

Mergi la inceput