La France
Raspunsuri - Pagina 11
olim spune:
din pacate noi atunci vom fii in spania in vacanta vrem sa mergem ori ultima saptama din august, ori prima din septembrie, ori paote amandoua, depinde de sot cum are vacanta
eu credam ca vii de Paste
gabyv spune:
Eh, as fi vrut eu de Pasti, dar avem activitati pe langa casa. (mers la biserica, gratare, etc.)
pe data viit atunci
olim spune:
data viitoare daca vii la Nantes, ca in mai ne mutam pe zona, si sper sa ramanem definitiv acolo
doruletz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamitzica Fetele din Franta, Ma puteti ajuta cu sugestii?Venim in Paris in august pentru 4 zile si vrem sa ajungem undeva la ocean sa stam cu burta la soare.Avem in dotare copil de 6 ani. Unde putem ajunge in timp relativ scurt,cu masina,la o plaja buna de copii;am inteles ca in Normandie e cam rece apa chiar si vara.Merci. |
daca veniti intre 20 iulie si 20 august, poti sa faci plaja la www.thefivehotel.com/dotclear/index.php?post/parisplage" target="_blank">paris plage pe malul senei.
Normandia e mai aproape (deauville) dar 4 zile paris si normandia e f scurt, mai ales ca vara e f aglomerat si risti sa-ti petreci jumate din timp in ambuteiaje pe autostrazi sau in cautare de loc de parcare.
mamitzica spune:
Multumesc de raspunsuri.Dar mai am o intrebare-merita sa zburam la Bordeaux si sa mergem la Arachon sau mai bine ne caram la Nisa?
Am cautat de am inebunit pe google dar nu m-am lamurit.Pentru plod unde ar fi apa calda,linistita,nu adinca.Si pentru parinti preferabil nu plaja superaglomerata.(stiu ca vreau cam mult).
La Paris mai fusaram asa ca nu imi trebuie sa vad nimic in afara de un Monoprix(stiu sint culta rau!!!!).
doruletz spune:
apa calda si linistita ai mari sanse sa gasesti spre mediterana, la ocean sansele sunt mult mai reduse.
Iar o plaja care sa nu fie supraglomerata vara... cam dificil:) Nu numai ca franta e cea mai turistica tara din lume da' francezii au si f multe zile de vacanta (vreo 9 saptamani de concediu pe an) si majoritatea se plimba de colo colo in iulie / august, e o vanzoleala continua:)
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamitzica Multumesc de raspunsuri.Dar mai am o intrebare-merita sa zburam la Bordeaux si sa mergem la Arachon sau mai bine ne caram la Nisa? Am cautat de am inebunit pe google dar nu m-am lamurit.Pentru plod unde ar fi apa calda,linistita,nu adinca.Si pentru parinti preferabil nu plaja superaglomerata.(stiu ca vreau cam mult). La Paris mai fusaram asa ca nu imi trebuie sa vad nimic in afara de un Monoprix(stiu sint culta rau!!!!). |
Nisa Nisa.Apa e destul de calda; problema e aglomeratia in august.Intre 15iulie -20 august e teroare daca calatoresti la orele de varf.Apoi daca aveti o masina puteti gasi o plaja in jurul Nisei.Daca nu, poti ateriza la Marsilia si apoi ai in jur Cassis, La Ciotat, Bandol,Sanary,etc care sunt ceva mai libere.
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro