Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!
Raspunsuri - Pagina 2
Gabriela77 spune:
Roxana, Elena, asa m-ati amuzat cu scenele de film![]()

Luiza, ce bine ca v-ati revenit, si noi suntem pe drumul cel bun, Sara e bine, merge la gradi, Sofi mai muceste, dar de tusit f putin, si la noi urmeaza imediat Pentaximul de 1 an. Marturisesc ca am tot vanat posta, listasem poza, dar parca tot mai frumoasa e originala de la voi
Ideea ca tu te-ai gandit la noi, m-a miscat tare
Intr-adevar, numarul e gresit, nu 16, ci 161 C
Yaia, sanatate Alexiei, draga de ea, ce suparatoare trebuie sa fie otita asta
Altfel, obosita rau, Sara tot mai rebela, Sofi tot mai misunatoare si acaparatoare.
Inteleg acum Adi, la ce te refereai![]()
Dar nu ma plang, sunt asa minunate amandoua si savurez clipele. Prea trec repede...
Somn usor! Sa fiti cuminti, da?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Buna dimineata!
Gabriela asa dreptate ai cu timpul care trece prea repede...
Ieri a implinit David 11 luni. E obositor dar frumos, la fiecare zimbet sau imbarisare simt cum imi explodeaza inima in mii de cioburi colorate...
Ai PM.
PS Mamicile, credeam ca se va rari activitatea cind vom trece la urmatorul nivel...sper ca nu sunteti suparate ci doar ocupate...
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Adriana,
multumim.
Erina,
nici nu ma gandisem la vreo asociere cu rolul in sine. Dar cine stie?
Cat despre dentitia Dariei, nu stiu ce sa zic. Eu am avut si strungareata, dar si muguri deformati de la biberon (tinut pana aproape de 5 ani). Din pacate dentitia permanenta a crescut peste cea de lapte, eram ca o mica morsa si sufeream cumplit. Am purtat aparat vreo 4-5 ani. Poate ar fi bine sa renunti pur si simplu la biberon, la noi nu a mers cu frumosul si nici cu variante intermediare. Nu va bea vreo 2-3 zile, dar apoi cred ca isi revine daca are drag de lapte. Alex are si ea probleme cu dintii, desi nu a folosit biberon. Ai ei sunt usor rasuciti, dar nu foarte tare. Pentru ca dentitia permanenta e mai lata decat cea de lapte si cand au iesit si-au facut loc cumva diagonal. Intre timp s-au mai aranjat, dar nu sunt perfect aliniati. De aceea am vorbit sa ii punem acum un aparat chic si in 2 ani vor fi perfecti. Sper eu. ![]()
Eu fug la gradi acusica. Sa aveti o zi frumoasa!
alinkav spune:
La multi ani, frumoasa Alexandra!!!! 

Rox, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, frumoasa, vesela, fericita!

Erina spune:

La multi ani Alexandra!!!

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Sabina spune:
La multi ani Alexandra!! Sa ai o viata frumoasa si plina de adrenalina, exact cum esti si tu!!
Roxi, va pupa baba:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
LA Multi si Incredibil de fericiti ani, Alexandra!
Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)
Gabriela77 spune:
Pupam pe baba Sabina balerina

Gabriela, mami de
Ana Sofia(21.01.2010)
luy spune:
La multi ani fericiti, Alexandra ! 
Sa ai o viata minunata, ca-n povesti !
Rox, sa va bucurati de printesa voastra ! 
Am vazut pozele de la party, se pare ca s-a distrat de minune frumoasa domnisoara ( sau pisicuta ? 
Bine, nici cu Mama-pisica nu mi-e rusine
, arata traznet
)
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Adriana, multumim pt complimente
. Voi cu ce va mai laudati ?
Gabriela, ma bucur ca si la voi fetele sunt mai bine
. Tare imi place tunsoarea Sarei
, as vrea sa incerc si eu un breton asimetric la Maria, problema e ca in cazul acesta ar trebui sa merg si eu cu ea la tuns - adica trebuie s-o iau si pe Irina si s-o tin acolo cat dureaza tunsul. Poate tine vremea cu noi duminica asta.
Am notat nr, de data asta nu va mai exista nici un motiv sa nu ajunga la voi.
Erina, inca putin si va pregatiti de party... Doamne, ce repede a trecut timpul... Ce frumos insa ca ne uitam in urma si copiii nostri ne dau sentimentul ca nu a trecut degeaba. Hmmm, acum 2 ani iti faceai probleme ca esti prea batrana
. Uite, ca D&D te-au intinerit ! 
Yaia, ti-am zis ce mult imi plac pozele din bazin ? Sunt deosebite... ce bine ca aveti posibilitatea sa-i duceti pe copii acolo ! Eheee, se apropie si la voi despartirea de bebelusie
. Te-ai hotarat ce papusa sa-i iei ? Sau era cadou de Craciun ? Sunt cam
, nu mai stiu ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )