Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***305***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Chato, cica nu-s indicate nici baile fierbinti in sarcina si nici paracetamolul, decat la indicatia dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Chato, cica nu-s indicate nici baile fierbinti in sarcina si nici paracetamolul, decat la indicatia dr.

Keutu cheliutu

KEA, imi pare tare rau ca esti bolnava. Partea nasoala cu raceala e ca e in prima perioada a sarcinii. Ca stii ca in ultimul trimestru ai voie un paracetamol, o chestie.

Incearca siropuri d-astea pe baza de plante, inhalatii, leacuri d-astea babesti cu ce ai prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

keuta, sanatate multa!

io as face o baie fierbinte si as lua un paracetamol.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

in primul trimestru NU sunt recomandate baile fierbinti.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Kea- Limonada cu miere multa!!! Cu inghitituri mici ca sa ramana in stomac. Si sosete cu otet in picioare.
Sanatate multa!

Chato- Sa-ti iasa proiectul cum vrei tu! Mie imi pari hotarata, asa ca nu are cum sa nu-ti iasa, asa ca "Da-i bataie. Nu te jena!"

Mergi la inceput

Neata,

Cica afara sunt 4 grade acum dar vad ca bate vantul. Sunt asa somnoroasa de nu pot sa va zic nimic inteligent (nu ca as fi).

Am un butoi al meu in care intru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata!

Bianca, vezi ca te pindesc :))

Io m-am trezit devreme, aseara am adormit la 9.

Aici se anunta 14°C azi, asa ca am chef s-o intind prin oras cu mindra mea... sa vedem cind s-o trezi ea... Mi-e dor de ea, zilele-astea am vazut-o cam pe fuga, insa taticul ei s-a distrat de minune, cica e mai bine cind io nu-s acasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata!

Bianca, vezi ca te pindesc :))

Io m-am trezit devreme, aseara am adormit la 9.

Aici se anunta 14°C azi, asa ca am chef s-o intind prin oras cu mindra mea... sa vedem cind s-o trezi ea... Mi-e dor de ea, zilele-astea am vazut-o cam pe fuga, insa taticul ei s-a distrat de minune, cica e mai bine cind io nu-s acasa

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Si eu primesc aceeasi fraza cand ii las singuri acasa.

De abia asteapta sa ramana singuri ca fac numai prostii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haha, si io ieri la examene am primit o gramada de sms-uri (pe silentios, desigur) cu:"ce scumpa-i Phiphi!", "ce cuminte-i Phiphi!", "ce ne distram!" si cand m-am intors mi-a povestit cu lux de amanunte cat s-au distrat (mai ales ca i-a dat macare in fatza desenului (Despicable me:))) si a uitat ca Sophiphi are faze pe care le imita gen ras in hohote fortzate sau batut palmutzele pe obraji ca fetitza aia mica asa ca l-a cam improshcat cu mancarea:))
Kea: ceai de ceapa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Si io-s trezita tot cu o alta idee pt Kea-radacina de ghimbinr. Nu numai ca e buna impotriva racelii, dar mai taie si greturile.

Si la noi se anunta zi frumoasa. In + scazura temperaturile Madmoazelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete, ghioceii vostri au invatat si porcarii? Ca eu l-am prins pe al meu zicand-o de cateva ori, in monologul de seara, p-aia de mama. Stiu ca s-a scapat tat-sau de 2-3 ori, da' chiar asa repede se lipesc prostiile de capul lor?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Ilinca ne fericeste cu finalul expresiei "baga-mi-ash..". Si nu-s nici banii, nici picioarele da macar o zice numai in continuarea verbului...
Am mai prins-o zicind plm (exact ca un om mare) da asta e vina mea...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput