Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***305***
Raspunsuri - Pagina 15
Gianina34 spune:
saby - am experimentat si eu asa ceva si parerea mea e ca trebuie musai facute ceva analize
la mine vinovata a fost tiroida care dupa ce ca "fabrica" prea multi hormoni, mi-a dat peste cap si mineralele de prin organism (pe langa calciu, magneziu, fier, important mai este si potasiu!!!!!)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Gianina34 spune:
kea - ma bucur mult ca mazarica este bine
facem spirala de cate ori vrei, numai sa va fie voua bine
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Floric spune:
Dodo, e musai sa faci si tu brosa ca a sefei mele. Nu mi-am permis sa ii fac o poza sa ti-o arat dar incerc sa explic cat mai bine...o bucata etamina apretata, inca una usor mai mica de material de sac, decupate pe margine ca o floare, apoi pe ele doua flori tricotate (cum ai facut tu martisoarele) una de o culare alta pe aproape iar in mijloc un bunghi facut tot tricotat, ca un ...nu stiu cum sa explic, ... bobotza.
Ai inteles ceva? Daca da, poti sa faci...eu ma bag la o comanda.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
saby spune:
Multumesc mult fetelor de sfaturi
, dar in dimineata asta dupa o noapte horror in care nu am dormit mai deloc m-am dus si la spitalul ORL si am facut investigatii si am aflat ca ametelile astea sunt, asa cum bine a intuit Monnvas
, de la urechea interna de unde s-au desprins cristalele care asigura echilibrul si care acum in loc sa stea grupate se invart prin canalele urechii. Trebuie sa iau tratament si in plus trebuie 12 ore sa stau nemiscata pe partea stanga pt. a se putea lipi din nou acele cristale, iar chestia asta e putin cam greu din cauza de copil alergator prin casa
, dar vedem noi cum o rezolvam.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui saby Multumesc mult fetelor de sfaturi , dar in dimineata asta dupa o noapte horror in care nu am dormit mai deloc m-am dus si la spitalul ORL si am facut investigatii si am aflat ca ametelile astea sunt, asa cum bine a intuit Monnvas , de la urechea interna de unde s-au desprins cristalele care asigura echilibrul si care acum in loc sa stea grupate se invart prin canalele urechii. Trebuie sa iau tratament si in plus trebuie 12 ore sa stau nemiscata pe partea stanga pt. a se putea lipi din nou acele cristale, iar chestia asta e putin cam greu din cauza de copil alergator prin casa Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) |
Vai SABY, pe cuvantul meu daca nu sunt tuta. Eu sunt buna la teorie, vroiam sa iti zic si eu aia cu urechea interna, dar chiar nu credeam ca e adevarata. Auzi tu cristale care se limba...
.Sunt praf pulbere fina! Ce sa zic? Culca-te cu Sabinutza mica stai cat mai mult pe partea pe care trebuie si ia-ti tratamentul
Monnvas spune:
SABY adu piticul incoace si vezi-ti de tratament. Is singura cu Cristi si zau ca mi-ar prinde bine inca un copil prin preajma. Nasa lui Chiri a avut aceeasi problema, de-aia stiam de varianta cu urechea interna
fa-te bine.
DODO stii ca strangerea asta de inima am avut-o cand l-am vazut pe Alex al Dianei. Cel mai dureros e ca puii astia mici isi dau seama de neputintele lor si asta doare si mai tare. Ma si intrebam daca automutilarea lui Alex nu e un semn de "self-awareness".
PROPUNERE si tema de weekend: facem pt Bodo un alt final la poezia cu Cutzu Schiop? Un final in care cutzu sa zica: "oi fi eu schiop, dar is tare iubit, am o familie extraordinara"?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Dodo-pui spune:
Multumesc fetelor pentru sustinere...deh mai am si astfel de zile...Floric si eu apreciz ca el gandeste ,analizeaza...chiar si faptul ca sufera e mare relizare (caci doar cu el am plecat de la paralizie cerebrala...)
...stiu ca in timp ,cand va creste va invata sa numai sufere asa de mult....
Floric inca citesc...si pun pe hartie....ca amestec in cap altfel
...trebuie sa pot
panza de sac ...n-am dar caut,etamina e la magazin...deci se poate.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas DODO stii ca strangerea asta de inima am avut-o cand l-am vazut pe Alex al Dianei. Cel mai dureros e ca puii astia mici isi dau seama de neputintele lor si asta doare si mai tare. Ma si intrebam daca automutilarea lui Alex nu e un semn de "self-awareness". |
Monica ...in general unde-s probleme psihice ...putini,fff putin constientizeaza ce se intampla cu ei....(automutilarea lui este chiar semn al bolii respective)
Bogdi abia acum poate spune,el e o fire f tandra si buna...fff sensibil...aceasta poiezie l-a impresionat si l-a facut sa vorbeasca despre cel macina.Ce ma bucura cel mai tare e faptul ca pe el aceste gesturi il stimuleaza si mai mult,il mobilizeaza.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
andiaroro spune:
Saby- Fina mea a avut chestia asta acum vreo 4 ani. Asa s-a speriat ca o perioada isi lua copii cu ea la serv(erau in vacanta). De atunci n-am mai auzit-o sa se mai vaite. Sanatate multa!
Dodo-Pupici multi si multa putere!
Nu te lasa intimidata de rectiile necugetate ale unora si invata-l pe Bogdanel sa fie puternic si sa raspunda cu blandete provocarilor. Poate ar trebui sa stai mai mult de vorba(sunt convinsa ca o faci deja) cu parintii copiilor si cu educatoarele. Chiar daca unii pot fi nesuferiti sau ti se pare ca repeti la nesfarsit ceva ce ar putea sa priceapa si singuri, uneori oamenii au nevoie de o lumina puternica ca sa priceapa cum stau lucrurile.
Mire-Sanatate!
Kea- nici nu ma gandeam ca bebe nu ar fi bine. Si mai stiu ca Keutul o sa fie un bun frate mai mare.
Gianina-Scoate nasul din butoi ca acum venim si te tragem de el.![]()
Floric-Comanda asta de brosa e semn bun...Pleaca kilele, revine moralul.
;
Bianca- M-a impresionat "pozitiv" acvariul vizitat. Copii sunt impresionati de pestiuci.
Anana- Noi vorbim dialectele acelei limbi. Aia de la generale nu gasesc intotdeauna dictionarul potrivit, asa ca uneori se exprima la nivelul picilor nostrii cand trec la zbang-una ca nu pot sa ceara jucaria.
Fetelor, sa ne intelegem bine...
Anastasia nu stie nici sa numere si nici literele ca alti spiridusi nazdravani de aici. Ea are sansa unei crese unde face lucruri interesante si a unui frate de 4 ani (acus 5), pe care il imita, asa cum fac si Luana cu Claudiu si Ioana cu Andrei. Singurul lucru nativ la ea e indemanarea.
La unele chestii o mai zbarcesti cu no 2. Cu Alex am fost stricta: n-a vazut TV pana la 1 an, camera lui din prima, n-a fost la Mac pana la o aniv la 3 ani (chiar daca astia aici au meniu cu suc, iaurt bio si rosii),etc....ea va dati seama ca le-a fumat deja pe toate.![]()
Altfel, s-au dus pe apa sambetii si planurile mele pentru azi. 38?8 la trezire.38,5-acum.
Se anunta un we fierbinte.
simonapro spune:
Buna!
Dodo: multi pupici si de la noi pentru tine si pentru Bogdanel 
Saby: insanatosire grabnica 
Anaan: ai perfecta dreptate cu subiectele de pe dc, am citit si eu la cateva si mi-a ajuns.
Ma bucur ca sunt bine bebeii nostri din burtica.
Eu ieri am fost la munca si mi-am depus cererea de incepere a activitatii cu 17 martie, m-am bucurat ca nu ma duc de ziua lui Lucian la munca. E o debandada in firma, e o lipsa acuta de personal, ne asteapta ca pe painea calda
pe cele din concediu, dar sa vezi ce avem de tras, ca normal ca e mult mai mult de munca 
Apoi mi-am incarcat bateriile la Zumba, imi place tare mult, am zis ca o sa fac pauza in martie ca sa ma acomodez cu schimbarile cu munca si din aprilie sper sa ajung de la munca, o sa-mi fie greu ca ajung foarte tarziu acasa.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

Maia Andreea ( 07 apr 2009)