Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(102)
Raspunsuri - Pagina 19
andata spune:
Felicitari, Ioana si Andrei. Sa aveti parte de un baiat cuminte, papacios, sanatos, norocos si iubit de toata lumea. Sa fiti toti fericiti, ca frumosi sunteti.
Bun venit pe lume, voinicule! Sa fii cuminte si sa nu o superi pe mami (prea tare) si sa ai o viata plina de bucurii. Te pupacesc de departe toate pseudomatusile tale de pe forum, care o iubesc pe mamica ta ca pe o surioara.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
ana_micu83 spune:
Am schimbat iar titlul! Cred ca este mmai potrivit...
http://costachel.ro/2008/10/piept-de-pui-cu-ciuperci-si-smantana/ asta am gatit astazi..o nebunieeeeeeeeeeeeee
Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI
clodyac spune:
buna fetele
am intrat sa ii urez si eu "BUN VENIT" lui Andrei si ii doresc sa aiba parte de noroc in viata IOANA SI SOTUL DIN DOTARE FELICITARI SA VA TRAIASCA BAIETELUL!!!!!
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
cosminica spune:
...am fost putin in oras si primul lucru la venirea acasa a fost sa intru pe forum.... si mie mi-au dat lacrimile...
bebe beca. andrei felicitari pt bebe andrei. sa fie sanatos, norocos si sa aiba parte de tot binele din lume. 5 

pt toti.
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
laurraa spune:
DOAMNE CE USURARE!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE ANDREI!!!!!!!!!!!!!!!

Ioana, refacere rapida scumpa mamica si te asteptam cu bine "acasa"

toata ziua m-am gandit la ei; Slava Dnului ca sunt bine

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
LauraOana spune:
bun venit pe lume bebe andrei!! deci nu am scos noi agitatele degeaba astazi..![]()
![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
narcisica28 spune:
Eu am presimtit ca azi o sa fie marele eveniment !
IOANA, F E L I C I T A R I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Refacere usoara, laptic muuult iar pentru bebita sa creasca ca FAT FRUMOS intr-o zi cat altii in 10, sanatos , necolicos si sa ii aduca numai bucurii lui mami si intregi familii.

EMOTIONANT

![]()
![]()
Pupici stupului.
dicirstea spune:
Oouau!!!
Felicitari Ioana!! Recuprare rapida!
Bun venit Andrei, sa fii sanatos si sa o faci fericita pe mami!!
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
anaela spune:
Ioana felcitari, Andrei bine ai venit printre noi!
Va doresc la amandoi multa sanatate, Andrei tu sa fii baiat cuminte si sa nu o superi pe mami, sa papi laptic de la ea, sa nu faci colici si sa cresti mare, mare, mare ca sa te poti juca cu surioarele tale.
Pupici la amandoi.
Ana
22 saptamani si
Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)