Bun venit pe lume, bebe Andrei!Mai-Iunie 2009(102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, ce putin mai aveti!!! O sa ai cel mai frumos cadou de sf. Valentin! Cred ca trebuie sa-ti schimbi semnatura, daca miercuri vei avea 38s fix.
Bebe cum este, a mai luat in greutate in ultimele zile?

Flo, tare haioasa e Maria ta!!! Asa patesc si eu dimineata, o iau la noi, suge fii-mea cate o ora, cand in sfarsit ma lasa si se intoarce spre taica-su, respir usurata, incep sa ma inchei la bluza, ca ma tine si dezvelita si mi-e frig, ea se motane putin de pe o parte pe alta, apoi se ridica super fresh si incepe sa ne vorbeasca. Si eu tot trag speranta in fiecare dimineata ca mai trage un pui de somn si ea vorbeste continuu...

Clody, imi pare foarte rau pentru patania voastra, bine ca s-a terminat.

Alynta, sanatate lui Matei! Multumesc pentru aprecieri, nu stiu cat de isteata e Lary, cred mai degraba in ce zicea Betty, ca cei care au un frate/sora mai mare isi dau drumul mai repede la vorbit. Asa cum merg, mananca singuri, se imbraca singuri mai repede ca primul, cel putin majoritatea asa fac.

Strunfita, bine ca ai stiut de arnica si arnigel, fac minuni. Nu cred ca-i ramane semn, copiii se refac foarte repede, precum stii.

OanaMVT, sanatate lui Eduard! Nici Larisei nu-i place leganata pe picioare, nu stiu ce crede ca fac, dar se trage de cap sa se ridice si daca nu poate zice da-ma jos.

Larisa nu face la olita, dar nu se mai suporta cu pampers. Daca face putin pipi, spune (inainte, in timpul sau dupa), se dezbraca si isi scoate pampersul. Daca face caca, trebuie sa o prindem repede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Ioana, bine ca mai sta bb un pic la caldurica. Fetele cum asteapta sosirea fratiorului? Andrei te ajuta? Ai grija de tine. O sa fie greu, dar stii cum e, timpul le vindeca pe toate. Tie, curaj si pupici sa nu doara prea tare.
Clody, offf. Bine ca ai stiut totusi ce sa faci, ca in nadejdea doctorilor iti sufera copilul cat nu trebuie. Si daca se asfixia pe drumul cu trenul? Astia nu sunt intregi, vai de noi ce sistem sanitar avem. Macar daca te-ar fi trimis cu o salvare... Bine ca s-a rezolvat asa. Pup mamica greu incercata.
Dani3lla, Nicuratze, Aqua80, abia acum mi-am dat seama ca a fost ziua voastra. La multi ani, dragele mele, sa fiti fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti
Carla, am vazut ceva ce as vrea pe miorlau dar cum stau prost cu banii trebuie sa te intreb daca nu trimiti si prin posta, ca e mai ieftin. Ms pt lamuririle cu colostrul.
Flo, Dici, Carmina, Oana, Alice, Cosminica, Laurao si Laurraa, Alynta, Elena, Mirela M si Mirela R, Coraly, Sori, Andreea S si Andreea P, Otilia, Cris, Ganesha, Betty, Ana, Narcisa, pupici multi. Cer scuze daca am sarit pe careva.

Eu la sfarsitul lunii particip la primul meu targ si am niste emotii cat casa. Lucrez inca la noul blog, poate aruncati si voi o privire aici http://stylehandmade.wordpress.com/. Poate participati si la concurs...

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata,

ne mai tineti minte....?

Ioana, multa bafta, stai cuminte in pat sa vina fratiorul cand e programat.... asteptam vesti bune de la voi....

Andata, multa bafta la targ, sa fie cu noroc si cu buzunarele pline la final...

clodyac, Doamne ce patanie, bine ca e Razvan bine, nu te gandi la blesteme, incearca sa gandesti pozitiv.....

Flobaby, ce dulce trebuie sa fie Maria cu preferintele ei de tzatza....

OanaMVT, vorbaretul stupului.... e barbat de acuma, are preferinte....

Alynta, sanatate la copii....

Restul fetelor, strunfita, Carla, Alice, philip, Laura_Oana, ana_micu, coraly, otiliap, dicirstea, SoriLea, bettyR, narcisica, multi...

Sa aveti o duminica placuta si linistita....

trimit si revin cu vesti despre noi....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + DRAGOS-ZIAN (10.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

acuma despre noi....

luni avem deja 5 saptamani, asa de repede trece vremea.... parca ieri eram cu burtica....

Dragos e un cumintel... doarme bine noaptea, 1-2, rar 3 treziri, papa si somn la loc....avem si colici, multumim la Dumnezeu ca nu multi, se linisteste pe burtica la mami....

Radu il iubeste mult, il tine de manuta, il mangaie, il pupa, ii bate pe spate sa ragaie , ne ajuta sa-i facem baita, nu e deloc gelos pe Dragos, nici cand e Dragos la mine in brate si vine si el si cere in brate, ii arat ca mami are buba la burtica si nu poate sa-l ia in brate ca el e baiat mare si greu....

Radu incepe si el sa zica tot mai multe cuvinte, ieri a fost la magazin cu tati si cand au ajuns acasa l-a rugat sa-mi spuna ce au cumparat de la magazin: "ebi"= lubenita, "apa"=apa si "uei"=ulei.... de inteles ne intelege tot ce ii zicem, doar ca nu are chef sa vorbeasca, ne ajuta in tot ce facem, sa punem masa, sa o adunam, sa aspiram, sterge praful, isi duce pampersul la gunoi si al lui si a lu` Dragos, ne uimeste in fiecare zi cu cate ceva....

eu mi-am revenit foarte bine dupa operatie, nu ma mai doare deloc si ma simt bine....

cam astea sunt vestile despre noi....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + DRAGOS-ZIAN (10.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Relusha, ma bucur ca ne-ai scris! sa-ti traiasca feciorasii! bun venit pe lume lui Zian crestere usoara, mami!

pentru toate celelalte cafea din belsug! duminica placuta!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
rochite pentru printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimi

alic si tie si restul fetelor o duminica placuta

relusha sa iti traiasca puiul si cred ca e minunat cu doi puiuti

andata

o zi frumoasa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Relusha, ma bucur ca scrii, ca te simti bine si ca se inteleg bine copiii. Cred ca esti foarte fericita cu amandoi .

Ioana, voi cum mai sunteti?

Andata, am vazut comanda pe miorlau, vorbim pe mess daca vrei. Cu posta este mai complicat si dureaza mai mult, nu este cu mult mai ieftin. Rentabil este pentru comenzi mai mari...

Noi am dat o tura la mare ieri, a fost foarte cald (15 grade), in februarie nu mai mersesem , daca stiam aduceam si produsele. De maine incepem iar alergaturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

imi cer scuze ca scriu acelasi mesaj de la americance dar sunt la biblioteca si nu am prea mult timp la dispozitie:
intru numai sa va salut si sa va spun ca am ajuns cu bine pe insula, bolnavi toti, mai putin sotul, intre timp ne-am revenit, am mancat la toate restaurantele de pe insula si azi am fost la gratar in padure. este superb, abia astept sa va arat poze. dimineata am alergat 6 mile pe pista cu vedere la ocean. am busit ecranul laptopului inca din oklahoma, suntem inca in hotel, dar suntem fericiti si linistiti. acum sunt cu sotul la biblioteca, am venit sa trimit taxele, copiii sunt cu bunica acasa. de maine merge si Philip la scoala, pana acum a tinut-o intr-o vacanta.
nu ne-am putut hotari la nici una din casele din afara bazei pt ca toate miros a mucegai, sunt reci si cu gresie, desi multe din ele mari si moderne. cred ca saptamana viitoare ne mutam in una din casele din baza, desi imi pare rau de banii care vor ramane necheltuiti :)in baza vom avea A/C, caldura, Philip poate merge singur la/de la scoala, va avea prieteni etc. eu zic ca am facut o alegere buna.
va pupez pe toate cu dor

ioana, te pup si tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, am citi aseara topicul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150918&whichpage=1 , daca aveti timp sa-l parcurgeti, dati-va cu parera asupra unor idei ca ale mamicii blackgirl sau liliana , pareri avizate ale dr si diagnosticarile facute de catre bebeaca asupra semnelor autismului...
daca m-as lua dupa cum descriu acolo, as zice ca 90 la suta dintre copii au autism??? sunt eu paranoia? sau ele?

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
rochite pentru printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Va pup pe toate, noi suntem bine, astazi am facut unele altele prin casa, andrei ma ajuta. Maine mergem din nou la monitorizare.

Din seara asta, sara isi spune Saia, in loc de iaia. A venit verisoara ei, Raisa, si a auzit-o pe ea si a imitat. Iar Rebecai a inceput sa-i spuna Beca in loc de pipa, din aceeasi cauza. Spre disperarea Rebecai. Este simpatica atunci cand cere un fruct si ne pune sa-i face baii- baii fructului cu pricina (adica sa-l spalam). De fiecare data cand primeste ceva, cere o bucata si pentru Rebeca, este super draguta. Indiferent de ce este acel ceva.

A facut sara pipi pe covor si nu mai reusim sa scoatem mirosul, am incercat bio carpet odour control, apa si otet, etc. Puteeeeee rau de tot Ceva sfaturi?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 37+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput