Aspirante optimiste >(636)
Raspunsuri - Pagina 17
RaluCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata ralu cum mai esti? sangerezi? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
da anca sangerez
pot spune ca de abea ayi mi-a venit menstruatia
si ma cam doare burta
pana ieri am avut doar scurgeri maronii
dar asta este, data viitoare o sa fie bine
eu raman optimista
pupici
RaluCris spune:
va multumesc din suflet fetelor pentru sustinere
va multumesc ca existati
beatrice bine ai venit, sedere cat mai scurta aici iti doresc
_Beatrice_ spune:
Va multumesc din suflet ca ma primiti fetelor :) ce ar trebui sa spun sa stiti mai multe despre mine? pupici la toate
sarah199065 spune:
buna dimi,fetelor!

prezenta la cafeluta!![]()
| citat din mesajul lui _Beatrice_ Buna seara . Am inteles ca aici este forumul pentru aspirante la bebe ![]() |

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
draguta spune:
buna fetele

Lia
foarte buna cafeluta, aspirantele la
fac cea mai buna cafeluta![]()
Beatrice bine ai venit si sedere cat mai scurta
cixinica spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Cixinica cat de lung e ciclul tau? Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
De obicei este de 28-29 de zile, dar ultimul a fost de 26 de zile. Poate ar trebui sa las luna asta fara teste si sa incep cu testele de ovulate de luna viitoare.
draguta spune:
cixinica sunt f. bune testele minut, eu zic sa incerci si acum sa le faci ca nu e tarziu chiar daca CM variaza de la luna la luna , nici ov. nu e in aceeasi zi in fiecare luna, bafta sa-ti iasa pozitiv, la fel si cel de sarcina peste doua saptamani
cixinica spune:
| citat din mesajul lui draguta cixinica sunt f. bune testele minut, eu zic sa incerci si acum sa le faci ca nu e tarziu chiar daca CM variaza de la luna la luna , nici ov. nu e in aceeasi zi in fiecare luna, bafta sa-ti iasa pozitiv, la fel si cel de sarcina peste doua saptamani ![]() |
multumesc, sa dea DD sa ne iasa pozitive tuturor cele de sarcina
cixinica spune:
acum am alt stres pe cap. Mi-am facut analizele anuale uzuale si mi-a iesit ASLO 426 si VSH mare, deci infectie si trebuie sa vad unde este infectia
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui cixinica acum am alt stres pe cap. Mi-am facut analizele anuale uzuale si mi-a iesit ASLO 426 si VSH mare, deci infectie si trebuie sa vad unde este infectia |
pfffffffffffffff
din lac in put
poate ai o masea cariata
pozulici

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)