*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (480)
Raspunsuri - Pagina 5
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, ANCA!!! SA FII FERICITA SI SENINA! 
Teodora, multumesc pentru mesajul tau! 
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
mrlh spune:

La multi ani, Luny!
Sa ai parte numai de zile insorite, sa fii sanatoasa,
fericita si norocoasa.
alina_satena spune:
La Multi Ani Anca
sa fii sanatoasa,fericita si implinita alaturi de cei dragi
Fetelor va rog si eu sa va dati cu parerea la ce lucrez eu handmade si homemade daca nu e prea mare deranjul
teodora racz spune:
Antonia mea face 37.5 sub nurofen;se pregateste probabil o criza de colecist
si cum nu are diaree si nu varsa o s-o cam lungim cu febra;la fel a fost si ultima data:fara pofta de mancare,febra pana la 38.5,sumetrolim si ceai de sunatoare;maine o duc la dr.si probabil ii va face un eco!nu stranuta,nu tuseste,nu durere de gat;cand o vad cum se lungeste de pe o canapea pe alta....
Inafara de nurofen ce i-as mai putea da pt.febra?Ea are 6 ani.
ariel_7000 spune:
teodora, nurofen si panadol (sau alt derivat de paracetamol) alternat la 4 ore, daca febra nu e mare...daca sare de 39.5, merge dicogesic supozitor f bine.
pe mine, la crizele de colecist ma ajuta fff bine colebilul si anghirolul.
Sanatate puiutei! 
Alina, m-am uitat de dimineata pe blogul tau, la bijuterii nu ma pricep (adica nu folosesc), dar mi-a placut modul de ambalare al cosmeticelor. ti-as sugera sa faci cartonasul cu eticheta gen carte de vizita, printat, ori de catre tine, ori de catre o firma care se ocupa cu asa ceva. are alt aspect decat scris de mana. Eu asa am facut acum pt TUTU-uri, pe fata am pus "firma" si o poza, iar pe spate datele de contact si alta poza. se inchide ca o carticica, o perforez si o prind de tutu cu snur colorat. arata tare dragut si profesional.
repet ce au zis si fetele la handmade, sa incerci o alta calitate a pozelor.multe sunt defocalizate. trebuie sa setezi aparatul pe macro daca faci poze de la distanta mica.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
luny spune:
va multumesc pentru urari!!
serviti, serviti

Iubirea mea
Mufarin, bandit mic
Life is to precious to worry about stupid Shit!
alina_satena spune:
Arioel iti multumesc de sfaturi nu stiu exact de unde sa dau sa fac pozele cu macron nu prea le am cu aparatele de fotografiat.Ariel te rog sa imi spui si mie unde ti-ai facut cartile de vizita.