abia astept sa citesc cum a fost la targ poate imi voi face si eu curaj sa particip cu creatiile mele "bomba
Kitzy am citit si mi s-a facut parul maciuca;Doamne prin ce ati trecut!Cum ai putut face fata?
Bine ca s-a terminat si ca puiutul poate manca fara sa mai vomite!Cand ai timp mai intra sa ne spui cum se simte!Te pup si-ti doresc liniste de acum incolo!
Aviz amatoarelor:
La transa a doua de iaurt, inainte de a pune laptele in iaurtiere, l-am incalzit (temperatura corpului, deci caldut, NU fierbinte) si s-a facur iaurtul mult mai repede. In 5 ore era gata.
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Salut! Am postat la mamicile de Cluj, pentru cine vrea sa vada cum a fost, o adevarata aventura din care am iesit cu bine la final. E la pag 9 cred. Raluca, mami de Diana si Andrei |
Doamne, Kitzy! Mi s-a facut parul maciuca in cap! Vai de mine unde s-a ajuns... Si prin ce chin ati trecut! Si cat de aproape ati fost de mult mai rau! Of, te imbratisez strans! Recuperare usoara lui bebe! Aveti grija de voi!
am citit si eu prin ce cosmar a putut sa treaca kitzy.
sanatate puiutului! sa se refaca repede!
anca cu Filip(15.05.2003), Theo (23.03.2008) si Pati (17.09.2009)
Multumesc fetelor! A fost o experienta e cosmar, dar s-a terminat cu bine din fericire. Acuma e bine Andrei, dar eu am ramas cu sechele dupa toata faza asta.Noroc ca el e mic si n-o sa-si aminteasca nimic din toate astea.

kitzyam citit prin ce ati trecut,imi pare f rau..off...
si sa va ajute DD sa fie bine