Club chic (43)
Raspunsuri - Pagina 17

teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu DANA, da, as vrea sa stiu daca pe Esente exista si Escale a Pondichery si la ce pret/cantitate. Stiu ca Escale a Portofino era, nu-mi amintesc insa dca era la 199 sau 159/125 ml. Azi am incercat Escalele si pe pielea mea parca se potriveste mai bine Pondichery, cu aroma lui de ceai negru si cardamom. Insa si Portofino ma tenteaza, e mai citric si mai fin. |
aici am gasit pondichery http://www.esente.ro/parfumuri_femei_christian_dior_escale_a_pondichery.html
125 ml la 310 ron . e prea scump ? ca tot va aud de escalele astea si daca e e ceva de el as vrea si eu ...

manumanu spune:
TEO, Escalele sunt toate mai pentru vara. Escale aux Marquises e mai dulce - floare de portocal, floare de tiare - mie nu-mi place asa mult, de celelalte doua am scris deja. Am constatat ca Pondichery tine mai mult decat Portofino. Aici costa 89 euro/125 ml si 62 euro/75 ml.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

danamiha spune:
manu, i-am scris baiatului de la esentedelux, dar nu mi-a raspuns.
cum stiu ceva iti scriu.
"vacanta" placuta si spor la mirosit.
sa nu uiti sa testezi Anncik Goutal, te rog.

ianka78 spune:
vai, sali, esti absolut mortala. cum stai tu cuminte doo zile, s-apoi vii in forta cu 3 parfumuri noi, din care doo conplect desfiintate
! Si eu care eram aproape sigura c-o sa-ti placa 'dolce vita'
.
Imi place febra citricelor! Si eu vreau unul pentru la vara si ma bucur ca avem competitie intre citrice, sunt curioasa sa vad cine ajunge pe podium

rose_selavie spune:
citat din mesajul lui manumanu Ha, ha, Dolce Vita a transpiratie? Asta e din registrul "Kelly Caleche" si oile ![]() mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
Atunci eu am citat din Fragrantica (am specificat clar lucrul asta, ideea nu-mi apartine), plus ca mie imi place Kelly Caleche. Cu Sali nu sunt niciodata in acelasi registru.

M-ai facut curioasa cu Pontichery, trebuie neaparat sa-l incerc, Portofino imi place mult.
Enjoy restul zilelor in Paris!

manumanu spune:
Rose, stiu ca nu-ti apartine opinia, nici nu te-am citat. Trebuie neaparat sa incerci Pondichery si sa-mi dai o opinie! Care dintre cele doua, oare...?
Dana, multumesc, chiar as vrea sa aflu daca poate aduce si Pondichery. Intre timp am reusit sa accesez si eu site-ul, probabil a fost un blocaj temporar.
Astazi incerc si Annick Goutal Eau d'Hadrien pour femme si pour homme inca o data, sa le compar.
[nu sunt la Paris, ci la Strasbourg un oras la fel de drag mie, chiar mai drag decat Parisul].

rose_selavie spune:
Manu poate gasesti si Les Nuits d`Hadrien, e usor mai dulce decat Eau d`Hadrien clasic, merita sa-l incerci, e mai solar si cald.
http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Les-Nuits-d-Hadrien-1630.html

manumanu spune:
ROSE, am incercat aseara Les Nuits, din pacate in acea parfumerie nu aveau si eau d'Hadrien pour femme, dar mai caut. Sa stii ca nu m-a convins Les Nuits.... seamana cumva cu Escale aux Marquises, care e prea dulce pentru mine... In schimb, ma simt tot mai bine cu Eau de Pondichery, am pus azi pe piele din mostra primita ieri si tiiiineeee si e buuuun....... DANA, daca primim raspuns de la tipul de la esente ar fi bine, ca in cazul in care nu-l poate aduce, sa mi-l iau de aici
.

rose_selavie spune:
Maine incerc si eu Pontichery-ul. Plus Allegoriile Guerlain existente. Merg pe ideea ca parfumurile (cu anumite exceptii) nu sunt dependente de clima.
Ieri m-am dat cu Fracas. Parfumul asta e cel mai dark si pervers floral posibil. Miroase divin.
Acum sunt curioasa cum e si Carnal Flower Frederic Malle.

sali spune:
citat din mesajul lui teo30967 ca tot va aud de escalele astea si daca e e ceva de el as vrea si eu ... |
teo, sa fim serioase!

sa trecem de la black orchid la escale citrice cred ca ar fi ca si cum de la whiskey am trece pe apa plata cu lamaie , ca si cum de la cocaina am trece la mestecat frunze de macris!

dar cum pe caldura mare e buna citronada