Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!
Raspunsuri - Pagina 9
patrisuca spune:
la multi ani mamicutelor!!!! sa avetio zi minunata..sa primiti muuuuuulte cadouri frumoase...va pupic pe toate.
ramona7575 spune:
La multi ani Bacaoancelor !!! Sa fiti sanatoase si sa puternice pentru copii vostri
Nu stiu daca la voi e la fel dar pe mine ma enerveazacand vreau sa scriu cu alta culoare, sau bold etc. mi se duc mereu la sf.textului si trebuie mutat... voi aveti astfel de prbl. (am observat la Andreea o floare ratacita )
ramona7575 spune:
Va arat un clip cam ce se intampla pe vas cand e furtuna, am trecut si eu prin 2 exeriente (ei, nu chiar asa dramatice ca acolo dar ma plimbam serios cu canapeau prin bar si cu punga la gura)
http://www.youtube.com/watch?v=jup-5Xu1OOU&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=hK17cIdcuyA&feature=player_embedded
My_Lady0091 spune:
neatza fete!vine caldura de acum...poate ne vedem mai des.va pup!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ramona7575 spune:
Chiar a venit primavara, eu am alergat ca o nebuna pe drumuri, sunt super-obosita, am vandut masina si stressul a stat pe capul meu pana am vazut banii in banca.
Acum trebuie sa caut o alta masina si alt stress, sa fie buna, sa nu iau teapa...
Sper ca maine sa fiu mai relaxata ca joi iar ajung pe la spital cu soacra si poate intru in normal
Pup !
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Chiar a venit primavara, eu am alergat ca o nebuna pe drumuri, sunt super-obosita, am vandut masina si stressul a stat pe capul meu pana am vazut banii in banca. Acum trebuie sa caut o alta masina si alt stress, sa fie buna, sa nu iau teapa... Sper ca maine sa fiu mai relaxata ca joi iar ajung pe la spital cu soacra si poate intru in normal Pup ! |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Karmen_ spune:
Alina, ti-ai inchis contul de facebook?
Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Karmen_ Alina, ti-ai inchis contul de facebook? Carmen, mami de ROBERTA-IOANA Roberta - 1 anisor |
nuuuuuu..erai de doua ori in lista mea si am vrut sa sterg una..si am blocat acces, dar cred ca s-au blocat ambele deodata.asa ca trimite-mi tu cerere ca sa nu mai trimitem odata amandoua si sa aparem iar de doua ori!pls
chiar ieri am incercat sa te gasesc.imi cer scuze,Carmen!
My_Lady0091 spune:
LA MULTI ANI, ANNABABY!!!!!!!!!
Karmen_ spune:
Alina, care este numele tau (de pe facebook)?
Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor