Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!
Raspunsuri - Pagina 3
My_Lady0091 spune:
pai..Carmencita...da vestea la lume(io stiu)...nu mai zi asa in treacat "bebe"...
si schimba si semnatura, te rog frumos
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
ce bine ca mai si scrieti..am crezut ca ati disparut de tot
andreea...tu cum te-ai acomdat la "gradina"?
pe mine m-au speriat peretii de carton..nu adepta..la mine e sau nimic.sper ca nu te-am supi...mai zi-ne de paty
miha..what's new?
ramo...ce face mucitul sef?
karmen...fericito
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
patrisuca spune:
salut gagici! m-am acomodat super repede alina, imi place mult aici, e linistit, e o zona cu verdeata, aer curat, o curte mare, unde se va juca paty si eu voi sta linistita pt ca avem portar..in leg cu rigipsul, e obtional, daca vrei iti pui bca sau caramida, fiecare ce doreste, peretii dintre ap sunt din bca, in interior, din ce vrei, noua ni s-a parut ok dpdv calitate-pret, mai ales ca a fost la cheie si scutesti multe asa..suntem ft multumiti si ne simtimbine in noua casa..patricia s-a acomodat si ea ft repede, nu ma asteptam..mai avem de pus doar mobila din camera ei care vine in 1 sapt si gata am scapat de marile cheltuieli. despre paty, ce sa va spun..se crede domnisoara de acum:), vorbeste de toate, ma inteleg cu ea, e ft energica, stie sa numere pana la 3, isi numara suzetele:))), seara ma anunta cand e obosita, zice mami apte, nani. e deja alt copil..alearga, se joaca, sta numai cu tel la ureche, eu cel putin nu pot vb cu nimeni in prezenta ei ca imi ia tel din mana si vb ea. sunt uimita ce receptiva e, in schimb ma termina cu dezordinea, toata ziua strang dupa ea, cu aspiratorul dau zilnic de 2 ori, arepreferinte la papuci, se uita in oglinda de fiecare data dupa ce o imbrac, imi face praf rujurile, oja, creme, abia asteptam sa mai dea caldura..poate facem o reuniune in parc. pupici
ramona7575 spune:
Cum de ai scris o pagina intr-o zi, se poateeee??? Trebuie notat undeva , sunt rea , nu ??
Karmen, daca ai partic.asa procedeaza la inceput, cate o ora, doua la inceput, partea nasoala e ca dupa aia trebuie sa o lasi la ei - eu nu vreau sa-l duc acolo pt.ca nu am servici si sa arunc 7 mil.iar eu sa stau acasa ca o cocoana nu se cade. Daca imi gasesc serv.la toamna il duc tot la stat unde este nepotul meu - daca e sa stau peste program la munca il ia cumnata mea de la cresa (a zis ca nu bate strazile sa vina sa-l ia de la alta gradinita).
In orice caz, sunt sceptica in ceea ce proveste serviciul, nu vreau vanzatoare si nici un job cu zecile de ore , sunt patinte singur si nu as vrea sa ii lipsesc si eu din viata pentru un amarat de 7-8 milioane (in america luam 45 mil.pe luna).
So, am zis ca o sa ma fac agent de asigurari ING, cat muncesc atata iau, asigurarile sunt de viitor pentru cine are o minte deschisa , mai ales cei care au copii... ramane sa ma mai gandesc.
Andreea, unde anume te-ai mutat? La blocurile spre ierire din Bacau ?
Noi nu am mai fost la gradi.de luni, tot de atunci suntem si in casa, pana si gunoiul zace la usa de marti seara asa ca azi trebuie sa ies ca deja e plin ala din casa. Sunt eu mai racita ca Stefan , el doar tuseste cu putini muci
ramona7575 spune:
Despre vorbit - Stefan nu vrea deloc sa vb. sa inteleg ceva... in schimb, are un debit verbal dar fara inteles, baiguiala... nici vorba de numarat, culori... nu as vrea sa ma strofoc , astea vor fi invatate la gradinita, acum ne axam pe imagini, sa imi arate diferite obiecte, indemanare , fixarea formelor la locul lor, lego etc.
E innebunit dupa desenul "Strada Sesami" este foarte educativ si amuzant
mihaela amalia spune:
la bolnaviori, sper sa va treaca cat mai repede.Intr-adevar, Ramo, daca reusesti sa te bagi ca asigurator iti va fi foarte bine in ceea ce priveste faptul ca iti vei face totul in functie de copil. Acuma tre' sa mai ai si bafta de clienti.
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui mihaela amalia la bolnaviori, sper sa va treaca cat mai repede.Intr-adevar, Ramo, daca reusesti sa te bagi ca asigurator iti va fi foarte bine in ceea ce priveste faptul ca iti vei face totul in functie de copil. Acuma tre' sa mai ai si bafta de clienti. 2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana |
subscriu
patrisuca spune:
buna fetele! ramona, m-am mutat in gheraiesti, exact la popas, vizavi de piscina sa-ufacut 4 blocuri cu 3 etaje..
e jale iar cu racelile..sotul meu e praf..mi-e teama sa nu ia si paty..i-am dat oscilo..sper sa mearga.
patricia e ft fericita, i-am adus mobila in camera ei..i-am pus toate lucrurile ei acolo..un asternut colorat..e innebunita..cand a intrat in camera a zis "uau" ce dulce a fost..de atunci topaie in pat non stop..tre sa-i luam o saltea..ca sa o pot culca acolo, ii place tare mult asa ca nu va fi greu sa o obisnuiesc in camera ei..mai ales ca doarme 12 ore fara sa se trez o data macar..
eu..am niste probleme de sanatate..am anemie..dar ma tratez..oricum ma simt mai bine. va pup pe toate, si pe copilasii dragalasi.
patrisuca spune:
aaa..ramona , unde-l duci la gradi pe stefan? cum e? cum s-a acomodat? de la cati ani primeste copii acolo? vreau sa o duc si eu din toamna..care sunt conditiile? tre sa faca la olita..primeste in pampi(desi cu siguranta va face la olita pana atunci,) multu anticipat pt rasp/ pup, insanatosire rapida.
ramona7575 spune:
Faina zona, nu aglmeratie, vara iti ieri costumul de bai si bani la chiloti si te duci la piscina . Am fost si eu de cateva ori dar ma obosea Stefan, eram numai dupa el peste tot , ce plaja, ce relaxare... veneam rupta
Despre gradi.: este una la cativa metri de mine (disney), si mi-l primeste una-doua ore pe zi pana formeaza ei grupe ca sunt la inceput de drum si nu prea au copii (ma rog, la insistentele mele ca nu voiau, apoi s-au gandit ca poate o sa-l las dupa ce imi gasesc servici dar putin probabil sa dau 7 mil.acolo desi conditiile sunt bune); la inceput mi-a cerut 7 lei/ora , dar dupa socotelile mele fata de ceilalti copii i-am zis sa o lese la 5 lei.
E frumos, la inceput ia placut dar acum s-a smecherit , stie ca il las acolo si plange... cand ma intorc nu mai vrea sa plece...
Sapt.asta nu l-am dus ca a fost racit, poate de marti.
Karmen, ce masina si-a luat sora ta? Cat a dat pe ea? Eu am lasato pe a mea azi la fratele la poarta ca el sta langa targ . Am lasat nr. de telefon, cine o vrea sa intreba nu are decat sa sune.