Burtici, mamici&tatici din Bacau-lista e deschisa!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Karmen_

Buna, fetele! Am reusit sa recuperez si parola si link-ul, ca ma cam impotmolisem
Eu mai am un bb de 6 zile- Matei Stefan. Multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, totul a trecut mai repede si mai usor decat ma asteptam, in rest asteptam doar sa mai crestem

Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor

Vazut poze!!!!!

Felicitari, mamico!!!!

*Blackmoon Lady 14+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165895&whichpage=1

link despre tragedia micutei EVA si a mamicii Madalina(eumada)!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

multumesc, Alina!
N-am reusit sa vizualizez link-ul...nu stiu de ce...oricum, cuvintele tale m-au cutremurat...

Mergi la inceput

gasesti subiectul la generale"un membru dc in lacrimi",deschis de mine.

la disney bacau-fetitza lui mada a fost oparita de o educatoare...

zi-ne de junior...cum e?!ce senzatii te incearca?

Citat:

Mergi la inceput

m-am documentat...tragica intamplare...mi-au dat lacrimile, micuta n-are nici o vina sa treaca prin atata suferinta...

Matei e un super copil: doar mananca si doarme in patutul lui, in rest nu prea ne deranjeaza cu prezenta Astept sa mai treaca ceva timp, e copilul ideal si nu prea cred in bebelusi perfecti 100%
In schimb, trebuie sa stam non-stop cu ochii pe Roberta, care nu prea intelege (si pe buna dreptate), de ce i s-a ocupat camera...il pupa toata ziua, il alinta, "tale-mi place de flatiolul meu"...ii place la nebunie sa-l trezeasca, noroc ca el este bb cuminte si nu face scandal In rest, e mult mai bine ca la Roberta din toate punctele de vedere, nu depresie (inca), suntem la casa noastra, fizic ma simt super, desi sunt la a doua cezariana si la distanta destul de mica una de alta...

cam asta e...tu cum te simti? te-am vazut foarte eleganta in pozele de pe facebook

Mergi la inceput

eu inca ma obisnuiesc cu noua sarcina...si sper sa nu ma ingras prea tare!

Citat:

Mergi la inceput

si eu am sperat asta, am reusit cat de cat sa nu iau 18 kg ca la Roberta, dar mi-am dat seama ca nu se merita sa te stresezi cu greutatea, in alte conditii nu mi-as face atatea griji...importanta e sanatatea, mai ales ca tu nasti iarna, cred...nu-i asa?

Mergi la inceput

Am DPN-ul pe 04.02.2012..insa in ianuarie cred ca nasc..cu siguranta.
Cand vin in Onesti...sau pe la Slanic..sigur va caut,sa-ti vad comorile.
Lasa-mi un nr. de tel pe PM sau pe FB!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Buna mamici,burtici,copii mai mari sau mai mici!
ma bucur ca va regasesc pe unii, ma bucur de noile cunostinte, ma bucur sa vad ca sunt multe mamici din Bacau.
Vad ca va faceti probleme cu greutatea...e normal...kg luate se dau greu jos...ideal ar fi pana-n 18 kg...dar aici nu sunt eu cea care da sfaturi...eu am luat 36...da...ati citit bine....sper ca voi sa fiti pacientele model

Mergi la inceput

bebe e ok,creste!

dupa doc.pare a fi fetitza,dar vom sti sigur dupa 18 sapt.

Mi-a recomandat doi doctori din Iasi pentru morfofetala.Voi merge dupa 20 sept sa fac eco acolo.dupa intai ale lunii sun si fac programare!

sunt fericita!cred!voiam baietel.inca mai sper sa se intample o minune

durerile de oase a zis ca-s normale...si se pot agrava.

am slabit doua kg de luna trecuta..de la 74 la 72e rau?e bine?ce stiti?

*Blackmoon Lady 15+si lipistocul meu iubit
Citat:

Mergi la inceput