Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 18
bamboletta spune:
Se vede ca e cald afara...delfinariu e la soare ![]()
si noi am venit acum dupa doua ore de plimbat....David inca doarme in carut si Antonia a cazut la datorie ![]()
am plimbat-o bine sa adoarma cand venim in casa...altfel ma inebuneste de cap...vb incontinuu
...am o prietena care se plange ca al ei baietel nu vb si eu ma plang ca vb prea mult ![]()

Diana_eva-

vreau si eu planuri de vacanta
noi vrem sa mergem in grecia 
merg si eu langa Antonia poate dorm putin 
laurika1982 spune:
Salutare fetle!!!
La multi ani sarbatoritilor de azi si de zilele trecute!!
Am citit si eu blogul cu bataia...eu una personal ma declar stupefiata de tampenia unora.parca ar fi mormoni..eu una am laut bataie si la 20de ani si stiu ce inseamna sa se ridice mana asupra ta..de multe ori cand ma certa maretrageam instinctiv ca sa nu-mi dea palme...mai bine nu-mi aduc aminte.unii sunt de-a dreptul primitivi in gandire..
Acum , lucruri mai frumoase: Avem primul dintisor ,il asteptam pe al doiea
Ma duc sa recuperez..
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
baby78 spune:
multumim pentru 

de la cris si bumblebee...Sper sa nu mai avem peripetii cu piscina fara apa...dar se pare ca Tudor e tare nazdravan si nu mai tine figura ca unde il pun pe acolo il gasesc...De aceea de sambata daca ramane sigur e musai legat cu centuri in leagan sau in patutul lui...Asta pana o invata sa evadeze si de acolo....ca inca nu i-am coborat nivelul la pat...Sper sa nu mai am emotii ca deja m-a imbatranit cu 5 ani faza de sambata....![]()
Acum vreau sa ii montez scaunelul de masa si sa vad cat e de sigur ...
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
aelita spune:
RODICA,de unde bine ca vad ca ati tras toata noaptea !!!!! uf,nasol rau cand nu te odihnesti !
eu citisem din urma,cand era mai bine Isa,si cred ca am scris in acelasi timp,apoi eu am lasat mesajul netrimis de dimineata si cand l-am trimis scrisesi tu iar dar nu vazusem.
acum am citit si am vazut ce noapte ati avut...
sper sa te poti odihni la noapte,sa te culci mai devreme diseara !
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Michelle, Baby, tot uit sa trimit pupici delfinasilor care testeaza piscina fara apa. ![]() Rulote, vacante, concerte Anul asta, dupa cativa ani, ne vom face si noi concediul. Dar mergem in tara, la mare, cel mai probabil la o pensiune cu acces la bucatarie... Mi-e teama de enterocolite, de fapt de orice viroza, crcobaur , de plecat la distante mari, iar nu ma incumet. Asta cel putin zic eu acum, ca daca gasca de prieteni (cei care au bebici, copii) merg in grup organizat, cred ca ne bagam si noi.Victor nu mai incape in landou de mai bine de 2 luni... Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Am 6 luni!!! |
ai gasit ceva? o pensiune la noi ma refer...ca noi tot ne gandim, razgandim, inca nu stim ce sa facem anu asta, sa iesim din tara, sa nu iesim

racusor2010 spune:
azi masa de pranz a fost fiasco total, nu stiu daca nu i-a placut sa pape de la bona sau pur si simplu nu a avut chef sa pape, vedem maine 
asa prost se simtea bona...lasa , ca mai incercam!
acum doarme pe canapea, stau cu grija, dar am pus langa pat perne, pilote, desi Andrei cand se trezeste sta cuminte, numa cand se joaca mai face si el cate o rotire, dar sa fiu eu sigura.
OANA asa incercam si noi de saptamana trecuta, mai intai sa il culc langa mine, cam la aceleasi ore. singura imbunatatire e ca nu mai face asa crize si se culca mai repede, dar numa cu mami 
a incercat si bona si tati si nimic 
sa speram ca bona o sa ii dea de cap pana la urma
asta am observat la Andrei, desi mami il alinta, il pupaceste, totusi de mine asculta cel mai mult cand ii zic sa scoata degetelul, cand papa, cand il culc.
ROXANA inca nu am luat bilete, sotu zice ca nu e fan, eu vreau sa merg, sa vb cu prietenele mele sa vad ele unde isi iau bilete, macar sa fiu cu ele, daca sotu nu vrea sa vina...
RODI 
-am fetele si pe Izuca, care tot agitata a fost mititica, si pe mamica, ca se simte rau! cred ca te-ai si speriat ieri, nu ai constientizat, dar stresul a fost!! asa patesc si eu, dupa un stres, slabesc si mi-e rau a doua zi! plus lipsa de somn
CRIS bravo pentru somnic!!
OANA, CRIS felicitari pentru program!
eu peste 5 saptamani ma intorc la birou 

si practic as putea sa incep sa fac una alta , dar nu ma pot desprinde cand stiu ca imediat plec de langa el 
dar o sa incep sa plec, ca na, trebuie sa stea si fara mine, dar sa vad intai ca poate sa ii dea de mancare, fructele le mananca, dar sa vedem si piureul de legume ...si daca poate sa ii pregateasca ea fructele atunci proaspete, ca la asta am o fixatie sa fie proaspete, chiar daca legume i-am dat si eu de 2 ori de la frigider, fructele musai atunci curatate si pasate, ca si eu pap fructe proaspete, atunci spalate ! si...cu scosul afara e o problema, tre sa o invat sa care carutul pe scari si sa vad daca poate, ca e cam greu 

MENU PITIC
8 - 120 lp
11 - para + pepene galben 

14 - piure de morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ardei si ceapa (pe care le-am scos, nu le-am pasat) si out - a papat cel mult 100 + vreo 50 lp asa in joaca
17 - dovleac la aburi cu mar copt
MENU MAMI
8 - cereale cu lapte
11 - un pic de para cu pepene galben ![]()
13 - covrig
16 - iaurt cu celalalt covrig ![]()
18 - fripturica cu salata de rucola cu rosii cherry
macar seara de dieta ![]()
dar vin finii si am cumparat praji bune bune de la Ana 

gata, ca m-am intins ca o placinta, dar mi se scoala acusica puiul 

paula_m spune:
Am fost la pediatra. Raul nu prea e bine deloc
. Chiar daca mie mi se pare ca a facut progrese semnificative, nu e chiar asa. Continuam cu aerosoli, si in loc de injectii mi-e dat pastile, doar ca sunt f amare. Sa vad cum il putem prosti . Si ceva homeopat pt tuse. Maine facem analiza de sange, pt ca a ingrijorat-o faptul ca ieri a facut febra. Oricum zicea ca dupa 6 luni, se face o analiza de sange pt a vedea nivelul de fier din sange...
Eu ma bucur ca macar a inceput sa rada si nu mai prea are muci.
Racusor, asa repede incepi munca? Dar o sa se obisnuiasca Andrei si cu bona, o sa fie mai greu pt tine sa stai asa mult timp departe de el.
Nu mai lasati delfinasii nesupravegheati in pat!!! Eu chiar daca plec 5 secunde de langa el, il pun in patut. Nu ma risc cu nimic. Il vad ca intr-o secunda isi schimba pozitia.
Voi cand dati Chamomilla ? Ca am luat si eu acum pt gingii...
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
bumblebee spune:
Racusoru, inca nu am gasit nimic, vreau intai sa discut cu toti prietenii care au copii, ca in vara vin si ai mei acasa si ne bat la cap de un concediu impreuna. Ori daca vom accepta asta, soacra sigur se auto-invita si sincer, decat asa, mai bine acasa!
Vreau sa merg la o pensiune curata (dar nu cu pretentii, ca pretentiile costa) cu acces la bucatarie, eventual si o gradina, cev, daca ar fi se testata, as fi si mai incantata.![]()
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
ciristina_serban spune:
Salutari si de la noi...
La multi ani cu sanatate!!!
Amelia si Analisa de Sheritra
Giuliano de Anne45 
Robert de enik83 
Anne de JuliaSM 
De asemeni uram La multi ani si pentru sarbatoritii de ieri, Carla si Mateo si Ariana..... Sa fiti sanatosi si voi!
Noi am avut un we plin, cu musafiri si sambata si duminica. Cam asa sunt we la noi. Frumoase dar uneori si obositoare. Astazi nu am reusit sa intru, am tot strans prin casa, spalat vase, am bagat si aspiratorul ca aseara au ramas toate dezastru.
Riana a dormit usor mai bine, s-a trezit la 3 prima oara, si apoi la 5,30 la 7,00 ...dar macar am prins si eu un somn lung de 4 ore..
Va pup, incerc sa va citesc si mai revin.
Alice_Elena spune:
paula, si mie mi-a zis pediatra de niste analize dupa 6 luni. si mara a fost sanatoasa pana acum
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)