Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Deci daca termina astia in cartier prajiturile si ciocolata si ruladele stiu unde sa vin sa .....(vroiam sa zic "sa ma servesc" dar m-am trezit la realitate) Sa colectez ambalajele ptr reciclare!

de Yannis

alexutzzza, esti foarte tare, am ras 5 minute...

de Isabela si Irina (februarie 2010)

decenuela ma provoaca! Eu am ras copios cand mi-am dat seama cat e de dependenta! auzi tu cum gandeste mintea bolnava: sa serveasca pe cineva cu urmele de pe farfurie! adica pentru ea urmele sunt de mancare! ei ii stau pe creieri, intelegi psihologia? ea nu are liniste pana nu linge si urmele de pe farfurie!

Oricum apreciem ca dadea "ultima bucatica" (urmele de pe farfurie ) vecinei ei. Mi-o si imaginam in usa (ca a iesit sa-mi dea ceva repede sa nu ma mai parchez eu) cu farfuria in mana, si spunand "uite, sorry, prajitura nu mai e
, dar ia sa vezi ce bune e! linge aici un pic! miaaaamm vezi, vezi?"

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

xela, iti multumesc mult ca te gandesti la mine, dar din pacate maine nu pot veni... desi tare as fi vrut si mi-ar fi facut mare placere sa mai cunosc din fete... Ramane pe data viitoare cu siguranta, acusica o sa vina si vremea mai frumoasa (sper eu) si poate o sa ne strangem mai des. Esti o draguta, te . Cum te simti cu gatul? Dar sotul? C e ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Deci daca termina astia in cartier prajiturile si ciocolata si ruladele stiu unde sa vin sa .....(vroiam sa zic "sa ma servesc" dar m-am trezit la realitate) Sa colectez ambalajele ptr reciclare!

de Yannis

decenuela ma provoaca! Eu am ras copios cand mi-am dat seama cat e de dependenta! auzi tu cum gandeste mintea bolnava: sa serveasca pe cineva cu urmele de pe farfurie! adica pentru ea urmele sunt de mancare! ei ii stau pe creieri, intelegi psihologia? ea nu are liniste pana nu linge si urmele de pe farfurie!

Oricum apreciem ca dadea "ultima bucatica" (urmele de pe farfurie ) vecinei ei. Mi-o si imaginam in usa (ca a iesit sa-mi dea ceva repede sa nu ma mai parchez eu) cu farfuria in mana, si spunand "uite, sorry, prajitura nu mai e

de Yannis

tareeeeeeeeeee

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Hai Simpli!

Ariana vrea o mamica hot!

Faci stelute rosii peste 5 mesaje, nu?

de Yannis

mersi de majorete,dar cred ca o sa devin hottt(pt sot ) peste 55 de mesaje,parca la 1500,nu?

Motto-ul de azi:
"Pe masura ce crestem descoperim ca pana si persoana care nu trebuia sa ne dezamageasca vreodata,probabil o va face."

fir-ar! aritmetica asta! ai si tu dreptate mie mi-a dat cu virgule si am rotunjit dupe 1450 mi s-a facut foame de la prajiturile Decenuelei

de Yannis

Mergi la inceput

fiica asta a mea la 8 a adormit si acum 10 minute hop in picioare gata de jucat,e freshhhhhhhhhh;mi-a stricat toate planurile de maybe baby care le aveam

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

de Yannis

Sunteti simpatice amandoua, marturisesc ca rezonez serios cu dece la dependenta de dulciuri. Reciclez la greu ambalaje de cioco, am primit recent o cutie de Fererro Rondnoir, in prima zi am ras 10 bomboane (asta a fost ieri). Azi nu mai e niciuna.

Mergi la inceput

Fetele daca fac o ciocolata de casa veniti si la mine in vizita?

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:

fiica asta a mea la 8 a adormit si acum 10 minute hop in picioare gata de jucat,e freshhhhhhhhhh;mi-a stricat toate planurile de maybe baby care le aveam

Motto-ul de azi:

simply, io zic sa nu renunti asa usor, la tine acolo e oricum mult mai devreme...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Si daca tot si-a amintit vecina cu dintii, mi-am amintit si eu ceva "ciudat"

Sondaj:

Mai sunt pufi care dorm in genunchi si in cap si cu fundul ridicat?
Yannis daca ii trag picioarele se trezeste se supara si vieria o pauzaste un pic si se gheia o pauzaste la loc cu fundul in sus

de Yannis

Raspuns la sondaj: Irina mea! Chiar in seara asta a adormit exact cum spui. Si nu numai, ii sta in fire, sa-i spunem.

merci de raspuns

Mmmmmmmmmm pana acum numai fetitele dorm in pozitii indecente
Sa ma ingrijorez?

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Fetele daca fac o ciocolata de casa veniti si la mine in vizita?

Motto-ul de azi:

O sa-ti trebuiasca o tava foarte, foarte, dar foarte mare... Gandeste-te ca daca numai io si alexutzzza suntem mari exterminatoare de cioco... daca mai vin si alte fete, macar o patratica sa prinda.

Mergi la inceput