Pedeapsa corporala

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua!!!

Ce am citit in postarile dementelor de acolo m-a facut sa vomit.dar deja totul s-a cam spus aici.
Sper ca Politia sa-si faca treaba,sa le prinda pe ticaloasele alea si sa le bage la puscarie pe viata ca asta merita.Iar pana atunci sa primeasca numai bocanci in gura de la sot,crestinele naibii.

Fetele pt probe se poate face un PRINT SCREEN la pagini,este usor si sper ca va fi folositor in prinderea tampitelor.

Ma scuzati de limbaj insa sunt de-a dreptul oripilata ca pe lume pot exista fiinte de genul asta.

Si eu am un puiut de 6 luni,mi-e drag de mor si oricat de tare cred ca m-ar enerva nu as fi in stare sa ii dau o palma,dar sa-l mai si bat cu cureaua la fundul gol.
Va pup si va felicit pe toate pt initiativa de a le da pe mana politiei.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Repet, FACETI CAPTURA DE ECRAN, cat mai aveti de unde!

Deschideti pagina dorita, apasati butonul "Prt Sc", deschideti apoi Paint, dati Paste si salvati captura de ecran in format .jpg. Nu uitati sa treceti, in denumirea pozei, data la care ati facut captura.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Eu am dat un save page si am downloadat toata pagina la mine in calculator

my deviantArt Gallery

Una Pe Zi de Victor

Am impresia ca, in modul asta, daca pagina dispare de pe Internet sau tu vrei sa deschizi ce ai salvat fara sa ai conexiune la Internet, nu va mai merge.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui LUCIA MIRELA
Citat:
Repet, FACETI CAPTURA DE ECRAN, cat mai aveti de unde!Deschideti pagina dorita, apasati butonul "Prt Sc", deschideti apoi Paint, dati Paste si salvati captura de ecran in format .jpg. Nu uitati sa treceti, in denumirea pozei, data la care ati facut captura.Blogul meu - de la noi, pentru ei!NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza!Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Eu am dat un save page si am downloadat toata pagina la mine in calculator
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor
Am impresia ca, in modul asta, daca pagina dispare de pe Internet sau tu vrei sa deschizi ce ai salvat fara sa ai conexiune la Internet, nu va mai merge.Blogul meu - de la noi, pentru ei!NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza!Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
La detalii tehnice nu ma pricep insa dupa ce ti-am citit mesajul. l-am chemat pe sot care lucreaza in domeniu si l-am intrebat daca se poate salva asa sau cum se poate mai bine. A facut o simpla verificare, adica a inchis reteaua de internet, apoi a folosit alt browser in timp ce reteaua era inchisa si a deschis ceea ce am salvat eu. Datele au ramas acolo mai putin poza de iarna de la inceputul paginii, si in plus am un director separat cu tot soiul de aplicatii si imagini salvate din pagina blogului, deci a mers.
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Nimic nu se pierde pe internet. Daca politia vrea sa-si faca treaba, se poate, chiar daca blogurile se inchid sau se sterg. Din pacate eu nu cred ca soarta acestor copii se poate schimba. Sunt multe care aplica metoda asta, nu toate au si un blog pe care se lauda. Si daca de crucit se crucesc la vedere, copiii si-i bat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Acu` am citit ceva.Mi s-a facut rau.La puscarie cu ele!!!!!!!!!
Nu are nimeni relatii sa le folosesca si sa dea pe post la televiziuni inclusiv salvarile alea de la o doamna de mai sus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

SSerafioti, respira adanc nu te enerva asa.
I s-a explicat userului My_Lady0091 unde e confuzia. Cred ca a inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Am citit aseara postarile de la SC, cele despre care vorbeau fetele prin paginile 4 si 5. Groaznic, ce-am citit si acolo. Nu-mi vine sa cred ca un asemenea topic a putut sa se intinda pe atatea pagini, dand ocazia acelui netrebnic sa-si expuna, argumenteze, sustina fanatismul si metodele bolnave de a-si *disciplina* copiii.
Denizel, toata admiratia pentru felul in care tu, crestina, ai tinut piept acelui taliban!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Multumesc mult, Ari! :)

Cand inca nu eram membra DC, useri foarte dragi mie (useri cu greutate, nu gluma ) s-au implicat in discutii cu talibani la fel de sadici, care aveau puse la punct si distribuiau pe DC metode de terorizare a copilului care, la 3 ani, nu sta smirna 2-3 ore la slujba din biserica :((((.

Uite metoda absolut inumana folosita de un_tata, user laudat si apreciat la vremea aceea de o parte din mamici:

Mergem pe la 10 fara un sfert (cam atunci incepe Liturghia) si stam pana pe la 12 si 10 (cand se termina).
In aceste doua ore si ceva sta numai in picioare sau in genunchi (in momentele esentiale).
Daca incepe sa se legene, sa dea din maini si picioare, sa se strambe, sa vorbeasca sau sa intoarca privirea spre usa, il strang usor de brat pentru a-l atentiona.
Daca aceasta nu este suficient, ma aplec si ii soptesc la ureche sa fie cuminte.
Acum nu este nevoie de mai mult.
Cu cateva luni in urma insa, era uneori necesar sa-l scot afara din biserica si sa-i dau doua palmute la fund.
Apoi se linistea si continuam sa participam la slujba pana la sfarsit.

Am gasit la un episcop ca, pentru copii, de la varsta de 3 ani nu este o dificultate deosebita sa stea doua-trei ore la slujba.
In cazurile de alunecare spre obraznicii se trece la atentionari graduale, mergand pana la a-l scoate cateva minute afara din biserica pentru doua palmute la fund.

Eu nu mai folosesc palmutele pentru ca fiul meu (de 3 ani si 8 luni) a invatat sa se comporte civilizat la biserica si sa participe in liniste (si numai in picioare - niciodata asezat) la Sfanta Liturghie.
Se impartaseste des si intotdeauna in liniste.

Din nenorocire, suntem tara de religiosi nevoie mare , tara lui "eu te-am facut, eu te omor" (cu aprobarea lui Dumnezeu, desigur ) si, cel mai mare bine pe care il putem face copiilor astora este ca, atunci cand apar pe DC parinti cu asemenea idei (periodic apar ), cat mai multi dintre noi sa ne implicam in discutii cu ei.

Sper ca topicul asta sa readuca pofta de discutii celor care, disperati ca revin iar si iar si iar aceste subiecte (intr-o forma sau alta pe care o imbraca abuzul), s-au gandit ca e mai bine sa se retraga.
Va spun eu, cu ajutorul discutiilor astora putem ajuta copii!! Sunt convinsa ca asa este!!!!

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Denizel, mi-e rau la ideea ca inca mai sunt astfel de parinti (Un_tata si celalalt tembel, plus una din forumiste care, am avut eu impresia ca era de acord cu talibanul-sef) atat de spalati pe creier incat nu realizeaza gravitatea actelor lor. Auzi, sa-ti bati copilul, nevasta supusa, razboaie ingaduite de Dumnezeu si alte grozavii. Nici nu mai vorbesc de intoleranta de care dau dovada fata de alte lucruri...

Si da, aceste convingeri ale lor trebuie sa fie discutate si combatute, de dragul copiilor!

Si cum nu prea cred ca personaje care-si imagineaza ca stiu *adevarul* si ca actioneaza in numele lui, care nu sunt obisnuite sa reflecteze si nicidecum sa se indoiasca, opace la orice le cere un minim de efort intelectual ar putea fi influentate de niste lupte forumistice, as fi de parere ca toti cei care promoveaza violenta in general, dar mai ales fata de copii, ar trebui denuntati si pedepsiti de lege. Copiii aceia au nevoie de ajutor.

Sper ca, totusi, nu sunt prea multi batatori de copii! Sper ca sunt o minoritate pe cale de disparitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSerafiotti

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

din ce am mai citit eu stiu ca religia iudaica merge pe conceptul de "Dumnezeu razbunator", adica ceva de genul"cine greseste plateste"..
cel putin gruparile lor extremiste pe asta se axeaza cand mai trantesc cate un atentat...si in familiile lor femeia e batuta cu pietre in piatza publica..tot ca pedeapsa..iar in lumea lor astea toate sunt categorisite ca normal...insa de vreun curent "crestino-iudaic" nu am auzit pana acum..ce o mai fi si asta nush si ce vrea nenea Dobson defapt, nici atat!

Excuse me?
Gruparile extremiste iudaice trantesc atentate?
In familiile iudaice femeile sunt batute cu pietre in piata publica?
"Lor" li se par normale aceste fapte?

Draga mea, aici avem 2 posibilitati:

1) confunzi religia
2) confunzi totul

Inteleg ca ignoranta "se intampla", n-ai fi singura, dar esti alfabetizata, nu crezi ca poti sa iti arunci ochii pe vreun rezumat simplut de tot, chiar pe wiki daca n-ai incotro, inainte de a te semna in coada unor asemenea enormitati?! Sau, alternativ- si mai simplut- sa dai drumu' la stiri cat faci cu mixer-ul?

Incheind pe o nota optimista, daca nu-ti convine D-zeul iudaic, boo! e tot ala cu cel crestin- si nu numai. Iar ca nota ultra-optimista, "cine greseste plateste" nu doar in religia iudaica, ci in toata lumea si in toate contextele umane religioase si nereligioase, exista un nume pentru treaba asta nerezonabila, ahem, cred ca este firea naturala a lucrurilor.

Sper ca wikipedia sa te ajute sa retii ca religia iudaica nu e cea in care se "trantesc atentate" si se lapideaza femei in "piata publica" in mod "normal", ci cealalta, in care se rapesc copiii altor neamuri si li se recolteaza sangele pentru a se amesteca in painea nedospita de Paste. Vezi ashe, aicea educatiunea religioasa!!!

nu vrei sa ma si impusti,acum???
eu una mi-am cerut scuze persoanei cu care am facut schimb de idei!
asa ca lasa-ma cu stilul asta de propovaduitoare mistica si compendiu ambulant!daca vrei sa ne jignim...imediat se rezolva madam "stie-tot"!
si daca tot voiai sa ma luminezi, puteai sa o faci frumos, fara agresiuni verbale, cand vrei sa inveti un om ceva(cazul meu, in care chiar nu am stiut, confundand, fara intentie) nu il inveti in stilul tau, cu sictir la activ, mi-e sila de oamenii care adopta un asemenea comportament de high life combinat cu "cocina" .puteai sa imi atragi atentia in mod civilizat

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput