Aspirante optimiste >Felicitari RaluCris!!!(635)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

ar fi bine sa fie bebe! Pe 10 februarie ar trebui sa-mi vina ciclul, deci e ceva cam devreme sa fac testul ala, insa am dureri de burta si parca si de ovare cam din ziua 22 cm.La ecografia de ieri nu s-a vazut nimic, doar acest corp galben la ovarul stang care la alte ecografii nu s-a mai vazut pana acum... nu am decat sa astept, dar durerile astea de burta nu imi suna a bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

YAMMYYY

vin si eu daca v-a mai ramas ...

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

gaby cu placere, este o vreme asa frumoasa la noi.. asa ca profitam si vom mai face un gratarel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Draguta sa-ti traiasca sotul sa fie sanatos si sa te faca fff fericita curand

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Draguta,La multi ani pentru sotior,sa fiti sanatosi si fericiti
AlinaBu si Ralucriss,felicitari pentru burtici,sa aveti 9 luni usoare si bebei sanatosi

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

FELICITARI PENTRU SAMBUREI SI PENTRU NOILE GRAVIDUTE!!
DIDISOR AI PLATIT FIV-UL?SAU DADEAI BANII DUPA ET?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Am platit FIV fara embrioni, adica 1700 ron, ar fi fost culmea sa platesc inainte sau tot. De fapt, nici daca-mi cereau toti banii nu-i plateam si cred ca aveam motive intemeiate, ca sa zic asa.

Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus!

eu stiam de la B ca se plateste dupa ET dar intrebam ca na nu se stie niciodata.ma eu tot cred ca afost o greseala la culturi,greseala de embriolog si mai bine data viitoare mergi in alta parte eventual in Ungaria.Cine este embriolog?

poze si filmulete
povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena.togan

Buna seara,

Am si eu mare nevoie de ajutorul vostru. De aproximativ 3 luni ne-am apucat de treaba pentru conceperea unui bebe. Eu am un ciclu de 31 de zile si sunt cam plinuta - s-ar putea ca si asta sa afecteze fertilitatea. Luna aceasta, la 25 de zile dupa cm si la cateva zile dupa ovulatie (am facut teste de ovulatie care s-au pozitivat in ziua 16 cm, dar in ziua 17 nu mai erau pozitive) au inceput niste dureri de burta / ovare. M-am speriat si am dat fuguta la ecograf (in mintea mea deja incoltise ideea ca poate e un bebita). Iata ce a scris pe ecografie:

uter in RVF, axul longitudinal al corpului=3.99 cm, diametrul antero posterior = 3.44 cm, diametrul transversa 3.6 cm, endometrul in faza secretorie cu grosime de 12 mm. miometrul cu ecodensitate medie, omogena, fara noduli fibromatosi
Col =3.6 cm, canal cervical aspect normal
ovar drept = 4.3/1.7cm, prezinta folicului dispusi periferic
ovar stang = 4.3/1.7cm, prezinta corp galben progestativ cu diametrul 2.12 cm, foliculi cavitari dispusi periferic, medulara mai groasa ecodensa, aspect sugestiv pt ovar microplolichistic
lama de lichid in Douglas = 9 cm
Nici vorba de bebe. Pe 10 luna asta trebuie sa vina CM. Puteti sa ma ajutati cu interpretarea acestei eco?

Va multumesc,

la un CM de 31 de zile ovulatia are loc cam in Z17 si daia probabil in Z17 nu ai mai avut test de ovulatie pozitiv.
Endometrul de 12 cm est ok pentru faza de dupa ovulatie cand teoretic bb se cuibareste .Dupa ovulatie, foliculul care a expulzat ovulul se intareste si se ingroasa,asta este corpul galben si probabil chiar acum are loc fecundarea si cuibarirea lui bb in burtica.In rest pare ok din cate ma pricep eu

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

sper sa fie asa! va voi tine la curent!Ma bucur atat de mult ca nu sunt singura in "lupta" asta de a avea un bebe!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

draguta... pt sot...si sa va dea d-zeu minunea mica cat mai curand..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

anckta, cora, Kitty multumesc frumos

Mergi la inceput