mamici din america-informatie, va rog
Raspunsuri - Pagina 2
diana12 spune:
Noi folosim JustVoip. Platim 10 euro si timp de patru luni putem suna in Romania si nu numai, pe telefon fix, gratis. Adica 5 centi convorbirea. Doar ca esti limitat la 300 de minute pe saptamana. Dupa patru luni, folosim din banii ramasi, iar cand ii terminam, reincarcam iar 10 euro si inca patru luni vorbim aproape gratis si tot asa. Tu trebuie sa ai internet. Suni de pe internet pe telefonul tau fix.
Uite link-ul lor ca sa citesti tot ce te intereseaza. Noi suntem foarte multumiti de ei.
http://www.justvoip.com/en/index.html
Nu sunt cumnata Oanei.
Citat: |
citat din mesajul lui Oana_B Cumnata-mea foloseste pe unii justvoip. Se cumpara un credit de minim 10 euro sau usd si din cate am vazut convorbirile cu landlines in Romania sunt gratis. Amanunte nu cunosc, trebuie sa intreb. Oana_B www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank"> I love pink! |
pumba spune:
in cei 32$ pe luna ,intra tel nostrul de acasa(local si long distance in America) + convorbirile cu Romania ,la orice ce ora si cat poftim.
pe lista lor sunt 60 de tari in care poti suna cu acest tarif.
Oana_B spune:
Diana lol funny
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">
I love pink!
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui pumba vonage, sunt multumita de ei- 32$ abonamentul pe luna. |
asta e cam ce vreau.
de cat timp esti cu ei? ai local+long distance+international cu ei?
poti sa platesti billul prin telefon sau cu check?
ai probleme cu conectia?
chiar poti sa vb cat vrei in Rom? nu am vazut ratele pt celular provincie.am inteles ca fixul e unlimited valabil si pt provincie?
daca mai ai timp sa-mi raspunzi iti multumesc mult. o sa ii sun si pe ei.
mii de multumiri tuturor.
michelle
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui corinadana Cu placere Michelle! noi on line platim. Nu am long distance cu ei ptr ca telefonul nostru de casa ptr local si long distance este platit de firma la care lucram si i lasam pe ei sa ne aleaga ce companie vor :) Vio iti iese minutul mai scump cu Modafone, nu cum te vrajesc ei :( si calitatea convorbirii ff slaba. Plus ca m au agatat cu long distance si nimeni nu le ceruse asta... Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family |
eu sunt cea cu Modaphonu-l nu Vio.
Si tu ai fost cu ei?
Sa vad acum cum scap de belea ca mi-a venit un bill de $ 50 ...eu care vb cu parintii doar 1 data pe saptamana pt 30-40 min...iar long distance folosesc putin.
Am avut incredere in ei si nu mi-am verificat billurile fiind ocupata cu alte alea, dar mi-a sarit in ochi cand am vazut pe un bill ora 6:30 dim...call facut. Iar noi ne trezim la 7:30 , sau calluri duminica dim cand noi suntem mereu la biserica.... ce sa mai asta e hotie pe fatza. M-am uitat si pe billurile din trecut la fel a fost si eu nu am bagat de seama.
Le-as face reclamatie mai sus dar nu stiu unde.Iar billul asta chiar ca nu merita sa-l platesc.
Oricum o sa vad ce fac.
michelle
pumba spune:
suntem cu ei de 2 ani.
suntem multumiti, noi platim online si dupa cum am mai spus in cei 32$ pe luna intra (local,long distance in America + Romania,la orice ce ora si cat doresc). nu ne-au marit pretul pana acum. legatura buna.
diana_n spune:
http://www.nonoh.net
Cumparam un credit de 10 Euro valabil 4 luni, apelurile sunt gratis catre telefon fix, costa 5 centi catre mobil. Sunam de pe computer sau de pe mobil.
Toate apelurile se vad clar online.
blackpanterro spune:
Poti sa incerci sa ii reclami aici
http://www.bbb.org/us/
Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
liris spune:
noi folosim nobelcom.com de cind suntem aici. suntem multumiti. e vreo C 2 si ceva/min pe fix/Ro sau europa vest (altceva n-am incercat). cu mobilul insa e mai dureros. vreo citeva zeci de centi/min.
incarci de fiecare data cite 20 de dolari si tragi de ele cit ai nevoie. dc ii consumi in 6 luni, 6 luni sa fie. un an, asta e, vorbesti putin.
cu canada e cam un cent/min.
modaphone astia cred ca erau cei care ma sunau de acest Craciun, erau niste tipe romance, spuneau ceva ca, compania e in Ohio...parca. si ca au niste oferte . etc.
eu cum sunt multumita de nobelcom nu i-am luat in seama.
dar uite ac ma fost inspirata.