Pepenasi de iulie-august 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dana, Aida mananca usturoi, ii place sa isi puna singura mujdei peste friptura, chiar il adora si isi pune cantitati mari.
Eu vroiam sa va intreb daca ai vostrii vorbesc in somn, pt ca Aida nu doar vorbeste ci se cearta de-a dreptul, cu voce taaare de zici ca e treaza. Mai noi in fiecare dimineata cam intre 7 si 8 are program de vorbit in somn si de regula zice chestii de genul "Vreau jucaria cutare" sau "Mi-e foame, vreau ...".
A, chestia cu "mi-e foame" la ea de replica standard in caz ca nu-i convine ceva. Adica sa zicem ca mananca bine la masa si dupa aia in parc nu-i convine ceva si incepe sa strige ca ii e foame si vrea mancare. Normal ca ceilalti protagonisti se uita la noi mirati si au impresia ca nu hranim bietul copil

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Conversatie cu Aida:
-"Mami, am facut pipi la olita, sunt fetita mare.... Trebuie sa faci si tu pipi la wc sa te faci fetita mare"
-"Pai eu sunt deja fetita mare si fac pipi la wc"
-"Si tati e fetita mare!"

Mergi la inceput

Asa, lasand gluma la o parte, mi se pare de groaza ce povestiti voi acolo de infidelitate.
Irda, uf, chiar nu stiu ce sa spun sa iti fie de ajutor . Doar tu stii exact cum e in cazul vostru si cat/cum le afecteaza pe fete, si daca mai e ceva de slavat sau daca merita salvat punand in balanta...

Acum oi fi eu in alt univers pt ca nu cunosc nici un astfel de caz de infidelitate, sau cel putin nu de care sa stiu. Cred ca daca mi s-ar fi intamplat mie, zbura respectivul cu parasuta cu tot vazand cu ochii . Cat despre supravietuit, sa nu ne subestimam plecand de la ideea ca suntem femei si prin urmare inferioare in vre-un fel - vreau sa zic referitor la independenta financiara. Asta nu ar trebuii sa aiba legatura cu sexul, e doar o idee preconceputa. Cunosc cazuri de barbati care sunt acum in CIC in timp ce sotiile lucreaza pe bani buni, chiar am o colega de serviciu in situatia asta.
Any way, e doar cum vad eu lucrurile fara sa stiu detaliile situatiilor in discutie, deci nu ma luati in seama daca aberez, fiecare stie mai bine ce poate si ce e bine pt el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sa va povestesc un caz pe care l-a patit prietena mea.Sotul ei si-a gasit o amanta la facultate si a adus-o acasa la ei zicand ca este o colega de facultate si ca s-a certat cu mama ei si ca nu are unde sta si sa stea la ei acasa pana isi gaseste unde sta si intre timp poate avea grija si de fata lor,o ducea si o lua de la gradinita,o scotea in parc.Prietena mea lucreaza si de noapte cateodata....A aflat de la fetita ei de relatia celor 2 si a dat-o afara pe amanta si dupa multe certuri si reprosuri s-au impacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

auuleu de vise rele ce citesc.... Irda, multa putere si curaj, mamico, sa te poti rupe de asa un cosmar
eu n-am ce sfat sa dau ca la mine se lasa cu singe clar.

fetelor e legislatura in tara asa de diferita, ca eu habar n-am, dar aici o sotie in asa situatie il poate lasa pe individ un kuru gol, efectiv. de aia se gindesc si barbatii cam de 3 ori inainte sa faca asa scheme

imi da si mie cineva parola si userul de la poze? ca a uitat baba

pup

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Biri, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Unii barbati ar merita cu varf si indesat sa fie castrati, asta clar! IRDA, iti doresc multa putere si sa reusesti sa iti faci plasele de siguranta pentru a te desprinde din mocirla aia cu mintea intreaga!

BIRI, care legislatie? Cum sa-l lase in curu' gol? Pe ce baza? Eventual sa ceara pensie alimentara mai mare? Pai in Ro mori de gat cu un proces, se intinde la nesfarsit si ala care are pilele si buzunarul mai gros castiga sau tergiverseaza forever. Si in cazul in care chiar ar reusi sa primeasca o pensie alimentara mare, in sentinta, barbatul nu o plateste si gata, ce poate sa-i faca? Il da in judecata si iar ajunge la povestea cu procesul... In Ro nu exista sistem juridic, let's face it! Poti sa mori cu dreptatea de gat...

Eu inteleg ca e situatia foarte complicata, ca altfel sunt sigura ca Irda ar fi plecat de multe, mama lor de bani! Pana la urma independenta financiara iti conditioneaza de multe ori si independenta sufleteasca, sa zic asa... Poate ca exista si barbati in CIC in timp ce femeile fac cariera, dar cati? Tot exceptia sunt de la regula... Si da, se mai face discriminare la femei, doar si printre voi cate ati povestit cum va privesc altfel sefii dupa ce ati stat 2 ani acasa (nu mai vorbesc cine are tupeul, ca mine, sa stea 4)... Bineinteles ca poti si ca femeie sa gasesti slujbe bine platite, daca ai si un dram de noroc, dar de multe ori slujbele astea bine platite din care sa poti intretine 2 copii vin si cu un program de ala de nu mai ajungi sa-ti vezi in veci copiii... Si oricata cariera am vrea noi femeile, mamele, cred ca majoritatea vrem sa stam cat de cat cu puiutii nostri, indiferent cate sacrificii am face pe alte planuri.

DIDI, e totala Aida, i-a spus si lui tati cum si-a dat ea seama ca e; e fetita mare?

DANA, Luca a mancat usturoi cand am mai pus la friptura sau una alta, adica ascuns il mananca dar nu cred ca se omoara dupa el, cand am mai facut sosuri cu mai mult usturoi am vazut ca nu prea ii placea, probabil pentru ca pisca un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna fetelor!

Nu-mi vine sa cred ce am citit zilele astea, unele dintre voi trec printr-un adevarat cosmar. Nu am cuvinte...Multa putere...

Noi ne confruntam de aproape 24 de ore cu febra peste 39,noaptea mi-a facut 39,6,cu frisoane, abia catre dimineata a inceput sa transpire, este a 3 oara cand face febra dar asa mare nu a avut niciodata, sunt disperata... Alte simptome nu avem, mananca, e vioaie, nu stiu ce virus am luat. Joi am fost la Cora si bineinteles ca nu am putut sa ocolim locul de joaca, acolo unde sunt saltelele, cred ca de acolo ni se trage, pentru ca afara nu a fost zilele astea. Eu deocamdata sunt bine, dar tare mi-e frica sa nu se lipeasca si de mine. Pediatra zice ca are foarte multe cazuri doar cu febra foarte mare.
Problema este ca nu accepta siropul sub nici o forma si o tin din 4 in 4 ore numai cu supozitoare Paracetamol si Nurofen.

Xenia si 16 S +

Mergi la inceput

Galy, sanatate multa . Foarte posibil sa fie o viroza, asa ca grija mare. Pe noi ne-a lovit inainte de plecare in Bulgaria la ski tot asa, m-am molipsit eu de laserviciu apoi au luat si ceilalti, Aida a avut 2 zile cu febra fara alte simptome.
[EDIT]: ar fi bine sa iei niste oscilococcinum preventiv

Moni, era si tati prin preajma si a auzit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Didi ooo da, si Clara vorbeste in somn si se cearta si tipa si cere jucarii.Traieste intens fiecare vis.
Gally si noi am avut 3 zile cu pauza de o zi febra, amandoua...luni,marti si joi...azi vad ca au inceput sa tuseasca, de parca se rupe.Starea e buna, mananca,vesele si pe Clara cica nu o doare nimic.Mai vedem.Deocamdata nu le dau nimic.
Si eu in acelasi univers cu DIDI, nu cunosc pe nimeni cu relatii extraconjugale sau poate ca nu vreau sa accept.Of,urata situatie.
Clara nu accepta usturoiul deloc, nici ascuns.Are o problema si cu mancarea care nu arata bine, i-am dat orez cu spanac si mi-a spus ca ea nu mananca "orez mizerabil"

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput