Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
bumblebee spune:
Buna dimi!
shoshinika, bine ai venit! 
Sanatate si crestere usoara frumoaselor delfinase sarbatorite azi!
Sara Maria de maurice
Bianca Maria de michelle
Sara Elena de danuta-bel

LA MULTI ANI SCUMPA BIANCA(MYCYA)!! SANATATE, SPOR IN TOATE, BUCURII, NOROC SI INTELEGERE IN CASA!!

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
crispro spune:
Neata, mamici! Aseara cand am mers la culcare, dupa 10, am mers sa vad cum doarme piticul- asa fac mereu, si ii sting de tot lumina, si daca nu are suzeta in gura, i-o caut, ca de obicei doarme cu obrazul de ea, si ii ramane urma. Asa am facut si aseara, doar ca a scartait foarte tare parchetul, si s-a speriat piticul, a zburat din pat... asa ca i-am dat suzi, si dupa o juma de ora iar a marait... dar apoi la 6 juma- nu mi-a venit sa cred... eu tot cu treziri multe, cu trimis sot sforaitor in living...ioi...si de atunci nu mai dorm. am incercat, dar la 7 s-au trezit vecinii de deasupra si fac tambalau (adica nepotul) care urla, tranteste, etc.

Racusor, 

.
Meniu ieri copil:
- fructe: mar, para, mango, branzica- i-a placut
- legume: dovleac, dovlecel, ardei, ou
Azi va fi la fel la frcute, iar la legume avem: cartof dulce, morcov, dovlecel, pastarnac... cred...
Denisa, branza cand o fac o si scurg pe loc, adica o pun in strecuratoare, cu tifon , si apas cu lingurita de cateva ori, pana se scurge zeama. Si imi ies cam 2 lingurite (din 125 LP).
Iar legat de papa bebei, eu nu gust niciodata mancarea lui- dar chiar niciodata. Doar o miros.
Roxana, chiar ma gandeam la tine cand zicea Paula ca Raul mananca acum bolnavior maxim 500 ml LP pe zi. MA gandeam ce te-ai mai bucura tu sa manance Theo asa... 

Ce faina e Isa in baita!!! cam cat a durat baia in vana mare??? ma gandesc sa il pun si eu pe Vlad in scaunel din ala.
Soshika, bine ai venit in delfinariu!!!

La multi ani Sara de Maurice, Bianca de Michelle si Sara de Danuta-bel!!! Sa cresteti mari si sanatoase, fetite frumoase!!!

Si pt o mamica super speciala, MYCYA, iti doresc cu drag LA multi ani, sa ai parte de multe, multe bucurii in viata, sa fii inconjurata de dragoste, sa fii sanatoasa si fericita!!! Esti o mamica excelenta si o prietena pe masura!!! Te imbratisez cu drag!!! MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA , LA MULTI ANI!!! BIANCA SA TRAIASCA, BIANCA SA TRAIASCA, LA MULTI ANI!!!

Abia astept sa vad cu ce ne serveste Mycya, ca ea face niste bunatati...

Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
NEata
MENU ANDREI (sa nu uit)
11 - para cu avocado si 2 lingurite iaurt si incerc sa ii dau si un pic de suc de mere
vreau sa reintroduc sucurile. dar separat, de fructe dimineata, si de legume la pranz, alea de legume nu le vrea nici pace , pe langa piure, ca un fel de supa rece, cruda
14 - piure de cartof dulce, pastarnac, morcov, facute la abur, cu galbenus
si incerc suc de morcov (ieri am incercat morcov + pastarnac, nu a vrut , cred ca era satul)
17.30 - mere coapte cu branzica
azi noapte am uitat sa pun apa in vasul de pe calorifer, asa ca treziri la 1.30, 3.30 si 5.30 , doua de sete cred eu. acum la 8.30 a papat la
si s-a culcat, mai devreme ca de obicei ![]()
acuma ma uit sa ii iau copilului cadita gonflabila, pentru deplasari
ca eu cada la hoteluri nu il pun orice ar fi si e cam mic pentru dus, iar la noi baita e sfanta seara ![]()
![]()
racusor2010 spune:

LA MULTI ANI BIANCA!!! MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA,LAAA MUUULTI ANNIIII!!!SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA TE BUCURI ALATURI DE TATI DE COMOARA VOASTRA MICA NAZDRAVANA 

LA MULTE LUNITE DELFINASE FRUMUSELE

Sara Maria de maurice
Bianca Maria de michelle
Sara Elena de danuta-bel
senty_mary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Buna dimi! shoshinika, bine ai venit! ![]() Sanatate si crestere usoara frumoaselor delfinase sarbatorite azi! Sara Maria de maurice![]() Bianca Maria de michelle![]() Sara Elena de danuta-bel![]() ![]() LA MULTI ANI SCUMPA BIANCA(MYCYA)!! SANATATE, SPOR IN TOATE, BUCURII, NOROC SI INTELEGERE IN CASA!! ![]() Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Am 6 luni!!! |
LA MULTI ANI!!! si de la noi

adrianaBuc spune:
neataaaa
shoshika, bine ai venit! Sa creasca mari boboceii tai.
Un mare pup sarbatoritilor de azi! 
Noi am avut o noapte mai buna, dintii se pare ca iau o pauza - oricum imi spusese o mamica ca de obicei cresc in valuri si dureaza pana sparg gingia, asa ca ma mai astept la perioade critice pana ies. 
dragaica, ce de dintitori aveti!
intrebare: cum pregatiti mango? il dati crud pasat?
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
paula_m spune:
Neata
Ce fac fetele si delfinasii?
cu frisca...
Shoshika, bine ai venit in delfinariu!!!
. V-am zis eu ca in curand vom avea mai multe delfinase...![]()
Raul intotdeauna asa manca. Dar nu e gras, ca el isi consuma energia. Roxana, poate asa e necesarul lui de hrana. Ca nu mi se pare deloc slab Teo
.
Am avut o noapte linistita. am si uitat cum e sa nu aud fornaieli, sforaituri, maraieli, agitatie. Nici mucisori nu mai prea are. Dar la injectii e durere. Acum plange numai cand o vede pe vecina
. Si dupa, plange mult, bietul de el. Dar mai are numai 2. Si al aerosoli e tot mai rau. Nu-i place si gata. Dar nu avem ce face.
Rody, ca de obicei, Isa e o cumpa si o frumoasa!!!
Mie branza mi-a iesit uscata. Si o lasam 2 min la scurs, nu mai mult...
Cristina, eu intotdeauna gust tot ce-i dau si medicamentele. Doar ser fizilogic nu am avut curaj sa-mi pun in nas, dar l-am gustat si e tare rau la gust , de aceea il inteleg de ce nu-i place.
La multi Bianca si cele 2 Sara!!!

6 lunite!!
LA MULTI ANI BIANCA!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai tot ceea ce iti doresti!!!

Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
paula_m spune:
Ce rau merge DC!!!!
Mai voiam sa va intreb daca bbii vostri se balangane mult cand stau in fundulet? Balangane e impropriu , ca Raul efectiv se arunca pe spate si apoi vine inapoi din inertie...nici mancare nu mai pot sa-i dau ca asa face si in scaunul de masa...
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
ooana spune:
La multi ani pentru sarbatoritii zilei de astazi 
Sara de Maurice,
Bianca de Michelle si
Sara de Danuta-bel
Mycya
La Multi ani mami!
sa ai parte de tot ce poate fi mai bun si mai frumos alaturi de cei dragi tie! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui shoshika buna seara! sau buna dimineata... sunt si eu mamica de delfinas si va citesc inca de pe vremea cand bebelusa crestea in burtica. acum are deja 5 luni si jumatate. am vorbit cu rodica pe facebook si iata ca va scriu si eu. imi prinde foarte bine sa va citesc pentru ca am senzatia ca impartiti si cu mine experientele noi prin care treceti alaturi de bebelusii vostri. de asemenea, invat foarte multe lucruri si le pot aplica si eu la copiii mei. datele noastre sunt (daca vreti sa ne treceti si pe noi in listuta): bebe ioana maria, data nasterii 20.08.2010, ora 20.40, cezariana la 40 de saptamani, 3 kg; baietel tudor david, data nasterii 30.12.2006, nastere naturala fara epidurala, 3.450 kg. daca mai trebuie ceva adaugat, anuntati-ma. va pup si sper sa reusesc sa va mai scriu. multa sanatate tuturor! Da o sansa acestei zile: sa fie cea mai frumoasa din viata ta... (Mark Twain) |
Bun venit
in grupul nostru 
Matei - luna a 7-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip