De ce sunt asa de putini barbati pe acest forum?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui liliana83

Eu n-am cont pe miresici,n-am motive, mi-s "luata".

aaa, si daca ne-apucam sa numaram, ce zici, au plecat mai multi barbati de pe forumul asta, sau mai multe femei? sau mai bine nu, ca o asemenea statistica ar anula nu doar "argumentele", ci si titlul topicului

Hai , mai ,Mianna!!! Pai cati barbati au fost la un moment dat si cate femei? Hai sa ne imaginam momentul T sunt : x femei si y barbati. Cat la suta din totalul de utilizatori reprezinta x, cat reprezinta y . Vedem cati y0 din y au plecta si cati x0 din x au plecat . Nu ne-apucam sa-i numaram , ca n-au fost niciodata in acelasi procent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

Hai , mai ,Mianna!!! Pai cati barbati au fost la un moment dat si cate femei? Hai sa ne imaginam momentul T sunt : x femei si y barbati. Cat la suta din totalul de utilizatori reprezinta x, cat reprezinta y . Vedem cati y0 din y au plecta si cati x0 din x au plecat . Nu ne-apucam sa-i numaram , ca n-au fost niciodata in acelasi procent.

exact. n-au fost. si pe vremea aia toata lumea isi zambea si-si impartea floricele. deci de ce n-au fost? hai ca asta ti-a scapat la caracterizare. au prevazut ei in ce se va transforma forumu' asta in 2-3-5 ani, si n-au vrut sa renunte la un loc de care ajungeau sa se ataseze, nu?

Mergi la inceput

am intuit intrebarea. Intr-adevar, n-au fost niciodata in acelasi procent, n-am spus ca asa ar trebui sa fie,dar oricum faptul ca , de ex, din 10 au plecat 7 spune multeee...

Mergi la inceput

Hai sa ne imaginam o situatie , ca mintea mea-i productiva astazi. Sa presupunem ca la o terasa , la doua mese , sunt 4 fete. Doua si doua. Toate frumoase foc.Doua vorbesc discret,pe rand , zmbesc frumos, si servesc ce au comandat. Celelalte doua , vorbesc zgomotos, rad isteric, mai bat si cu pumnul in masa , e clar ca barfesc pe careva, vorbesc amandoua de-o data, mai trag si cate-o injuratura printre dinti . La terasa vin doi barbati( tot frumosi, bineinteles) si le observa pe toate. Cu care si-ar dori oare sa sa poarte o discutie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:

Hai sa ne imaginam o situatie , ca mintea mea-i productiva astazi. Sa presupunem ca la o terasa , la doua mese , sunt 4 fete. Doua si doua. Toate frumoase foc.Doua vorbesc discret,pe rand , zmbesc frumos, si servesc ce au comandat. Celelalte doua , vorbesc zgomotos, rad isteric, mai bat si cu pumnul in masa , e clar ca barfesc pe careva, vorbesc amandoua de-o data, mai trag si cate-o injuratura printre dinti . La terasa vin doi barbati( tot frumosi, bineinteles) si le observa pe toate. Cu care si-ar dori oare sa sa poarte o discutie?

Cu niciuna, pentru ca fetele cuminti nu ies la terase neinsotite.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Cu niciuna, pentru ca fetele cuminti nu ies la terase neinsotite.

Anamaria
[/quote]

da unde-am zis eu ca-s cuminti? Se insoteau una pe cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

da' de cand tot ce conteaza in viata e sa te placa barbatu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

da' de cand tot ce conteaza in viata e sa te placa barbatu'?

Esti pe forumul gresit...vin acum furcile delicate asortate cu smoala roz si pene pufoase colorate!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Da, recunosc , pentru mine conteaza, nu tot , dar are partea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:

am intuit intrebarea. Intr-adevar, n-au fost niciodata in acelasi procent, n-am spus ca asa ar trebui sa fie,dar oricum faptul ca , de ex, din 10 au plecat 7 spune multeee...

fiecareia ii spune ce vrea mie-mi spune mult mai multe acel numar, 10.

Citat:

mintea mea-i productiva permanent, asa ca iti pot spune ca daca vreunuia dintre ei tocmai i s-a stricat cutia de viteze (la masina, sa nu se interpreteze altceva ) n-o sa vrea nici cu unele, nici cu celelalte.

dar daca te-ai duce tu la acea terasa, langa care pereche te-ai aseza sa discuti? sau, ca sa lasam imaginatia sa zburde, daca s-ar aseza cate-o pereche din cele pomenite la masa ta, in ce caz te-ai ridica lasand sticla de bere (sau suc, daca preferi) pe jumatate plina, preferand sa mergi acasa?

Mergi la inceput