Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gani spune:

Buna tuturor!
Am luat 2 zile ghiara matei si colostrum - ne-a fost rau (e grea si detoxifierea asta) si am renuntat. Acum luam doar vessel due 4/ zi si o curcumina. Parra free nu l-am comandat si cred ca nici nu-l mai comand deoarece nu stiu daca o sa-l putem lua. Acum asteptam sa ne revenim ca suntem varza...
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliciDbr spune:

Gani...in ce sens te simti rau ?Crezi ca ti face bine sa renunti la tratament ?

Mergi la inceput

IliciDbr am terminat cele 2 luni de antibiotic si in pauza am ramas pe 4 vessel/zi si curcumin dar ne-am gandit noi sa facem o detoxifiere si am luat ghiara matei si colostrum. Am reusit sa iau eu 4 zile si sotul o zi ca am inceput sa ne simtim rau. Poate nici nu are legatura cu detoxifierea ci cu faptul ca am oprit antibioticul cu care se invatase organismul...nu stim nici noi...sincera sa fiu imi era teama de zilele cand nu voi mai lua antibiotic. Cert este ca eu abia mai merg pe strada, imi vine sa cad, ma scurg si abia tin drumul drept ca-mi vine sa ma duc in toate partile, am o stare de ameteala, buimaceala, oboseala. Sotul se vaita ca are "capul mare". In primele zile fara antibiotic am avut amandoi palpitatii apoi greata. Offffffff poate cineva sa zica daca a mai patit asa? Eram in sfarsit bine desi luam antibiotice iar acum....
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Techno spune:

Nu stiu, la mine dupa a doua si a treia tura de antibiotic, imediat dupa finalizare, cam dupa o zi mi s-au accentuat simptomele (alea putine pe care le am), era mai rau ca inainte si in timpul tratamentului.
Chiar ma intrebam daca nu era bine sa continui antibioticele chiar daca teoretic urmasem tot tratamentul prescris.
Usor, usor, in 2-3 saptamani au cam disparut simptomele (e drept ca nu de tot) si acum ma simt bine.

Mergi la inceput

Techno ai spus mai bine decat mine. Exact asa gandesc si eu ,,nu cumva era mai bine sa iau in continuare antibiotic?,, Acum ma simt mai rau ca inainte de tratament... Am o saptamana azi de cand nu mai iau, de sambata sunt varza... Imi e greu...Iti multumesc de raspuns, o sa mai am rabdare inca o saptamana dar nu stiu cum safac sa nu disper.

Mergi la inceput

Pe mine m-a sfatuit dr. Bozsik sa finalizez ce aveam de luat (antibiotic) si sa intru intr-o perioada de refacere cu vitamine si altele. Oricum m-a hotarasem si eu sa trec pe suplimente imunomodulatoare si antibiotice naturale. In fond organismul trebuie sa invinga bacteriile si virusurile trebuie doar ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Noi nu avem vesti bune, din pacate.
Am primit rezultatele la analize.
Primele, Western Blot IgM pentru toate cele 3 specii de borelia(afzeli, garini, burgdorferi) au iesit negative si am fost pentru 3 zile in al noualea cer.Apoi am primit filmuletele de la microscopie in camp intunecat facut la Bucuresti si a iesit prezenta si Borelia si Bartonela.

Mergi la inceput

Ati facut deja analize la acel laborator veterinar?

Mergi la inceput

Si noi am fost acolo, asteptam rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Da, Techno, acolo am facut microscopia in camp intunecat.Au iesit alte coinfectii de care nu ne-a mai spus nimeni, pe langa hemobartonela, a vazut si o babesia si micoplasma.Plus borelia.Am primit filmulete si poze.

Mergi la inceput