Mamici din Grecia (5)
Raspunsuri - Pagina 14
lukasnicolas spune:
La multi ani si din partea mea ptCARMAW cu intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata...Multumesc pt informatii cu privire la bilete de avion ma interesez si vedem daca ne tine buzunarul.Am fost la dentist dar nu am facut nimic pt ca trebuia sa fac o radiografie la dinti si cum in oraselul nostru nu exista a trebuit sa merg la Volos ,asa ca azi m-am plimbat si cum nu puteam scapa ocazia am trecut si pe la JUMBO sa ii mai iau piticului niste jucarii ..nu cine stie ce 2 masinute ,o pernita pufoasa si o pijama dar s-a bucurat asa tare...e asa de scump se bucura din toata inima la orice prostiuta pe care o primeste asa e cand esti mic te bucuri de orice si cand te maresti nu te mai incanta nimic..sau uiti sa te mai bucuri asa din toata inima..Pup fetele ca ma duc la nani maine am de gatit(manestra cu carne de vacuta)si smotruiala ca 2 zile m-am plimbat..
mami de minune Lukas-Nicolas 08 03 2009
lukasnicolas spune:
THEO am activat mesaj privat mersi pt info ca eu cam dorm pe mine intr-ale calculatorului..astept mp cu codul
mami de minune Lukas-Nicolas 08 03 2009
anouk3 spune:
BUna dimineata! Coffee anyone ?
Eu sunt zombie, ca de altfel de vreun an incoace.. Azi noapte, dupa trezirea de rigoare de la 5 dimineata si ne-vrutul de rigoare sa mai doarma, dar mai ales dupa suptul din tzatza din ora in ora toata noaptea, ma gandesc tot mai serios sa il intarc. NU MAI POT. Vad cat ma mai tin curelele si apoi bagam biberon ca cedez. As fi vrut macar un an intreg sa alaptez, dar se tot agraveaza treaba cu somnul.
Voi cum ati intarcat, fetele?
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Pozici noi
lukasnicolas spune:
buna ziua la fete eu mi-am terminat treba Luka doarme si e ora mea de relaxare..ANOUKA si eu am vrut sa alaptez cat mai mult dar cand avea Luka 7 luni si jumate am facut eu o infectie la ureche si a trebuit sa ma intrenez am stat 4 zile in spital timp in care Luka a papat biberon si nici dupa aceea nu am putut sa ii mai dau tzitzi pt ca ma bombardasera cu antibiotic si as am renuntat de tot.Eu am luat niste pastile sa opresc laptele dar nu mai stiu cum se numesc stiu ca a fost nasol ca ma dureau sanii si a trebuit sa stau 2 saptamani cu sutien non stop si cand dormeam iar bb a fost suparat vreo 2 sapt ca vroia tzitzi dar dupa aia a uitat de ea..a si inca ceva cat timp l-am alaptat nu a fost bolnav niciodata nici macar muci dar dupa aia sa te tii..ta pup si daca te hotarasti succes.
Andreea mami de pui mic Lukas-Nicolas
carmaw spune:
Fetelor s a pravalit cerul peste mine .mi am pierdut pe maicuta mea::::::::::::::::((((((((((((
ps schimbati titlul va rog...doare rau
Esthera2011 spune:
Sincere condoleante!
O veste trista iar cuvintele sunt de prisos!
O mama...nu se poate inlocui niciodat cu nimic!...nici dragostea pe care-o simti constientizand ca te-a nascut, te-a crescut si ti-a oferit dragoste si tot ce este mai frumos pe lume....si nici durerea cand o pierzi!
Iti doresc ca Bunul Dumnezeu sa te intareasca...iar pe mama ta s-o odihneasca in pace!
Cu tot sufletul sunt alaturi de tine!
Dumnezeu s-o ierte si s-o odineasca in pace!
Esthera2011 spune:
Iarta-ma daca sunt inoportuna....
...dar daca simti nevoie sa vorbesti cu cineva...sau chiar sa plangi...sa stii ca sunt aici!..online!
Cu sufletul sunt alaturi de tine!
Te imbratisez cu dragoste!
anouk3 spune:
Off, Carmaw, din pacate stiu prin ce treci si-ti doresc putere multa. Suntem toate cu sufletul langa tine!
Condoleante, draga mea, si sa-ti dea Dumnezeu alinare.
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Pozici noi
theophillina spune:
'Neata!
Carmaw, nici nu stiu ce sa-ti spun in astfel de momente. Condoleante, Dzeu sa o odihneasca si tie sa-ti dea putere sa treci peste aceasta cumplita suferinta!
Mamitza_alex, Byei cea cretulina si frumoasa.
Lukasnicolas, ai PM.
Anouk3, referitor la intarcare eu am facut cum mi-a zis dr-ul, adica: mi-a zis sa ma duc sa imi dea tratament de oprire a lactatiei in momentul in care sunt ferm hotarata de intarcare, pentru ca este un proces ireversibil. Mie mi s-a oprit laptele de la sine si atunci am mers la medic, mi-a zis sa golesc bine-bine sanii pana nu mai curge nimic (cel mai usor e cu o pompa) si-apoi mi-a dat tratament cu Dostinex. Tratamentul cu Dostinex e de 2 sau de 8 zile, mie mi-a dat de 8. Insa cred ca trebuie reteta de la medic, ca e un medicament destul de tare si nu ti-l dau la farmacie fara reteta. Pe net am gasit destul de multe review-uri negative despre Dostinex, insa la mine nu a avut nici un efect advers. Insa e bine sa te sfatuiesti si cu un medic. lui Nick the greek.
Ioannoula, am vazut-o pe printesa ta pe FB. Ce draguta e asa mica, bebelusa, mi-e dor si mie de perioada cand Stelios era mititel. Si mi se pare ca seamana leit cu tati, asa e?
Stelios de ieri a inceput sa se ridice in picioare daca se prinde de orice, chiar si de o jucarie,, deci de-acum sa te tii, ce aerobic, ce cura de slabire, alergare dupa pitic si jos cu kilele.
Va doresc o zi linistita, eu asa is de intoarsa de cand am citit de dimineata mesajul lui Carmaw.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII