Mamici din Grecia (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioannoula spune:
Buna fetelor si La Multi anila toate pentru ziua femeii care a fost ieri, si de care eu am uitat:D Si La multi ani sarbatoritelor sa fiti sanatoase si fericite!!! Nu am mai intrat ca a fost aglomeratie mare pe la mine pe-acasa:D D-abia acum m-am linistit. Va multumesc ca m-ati bagat in lista. Pe bubuca mea o sa o cheme Fanula. Eu deja o strig pe nume, ca nu imi place faza cu bebe pana imbatraneste. D-abia astept sa o botez. Asta o sa fie aprilie-mai. Cand s-o hotari tati. Pupici la toate si o zi buna!!
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DIMITRA_R buna!!!! bun venit!ilaria printe noi,te primim cu drag fetelor,poate ne imprietenim pe facebook,...ce ziceti? eu sunt ROUSSOU PIRVU LARISA,dar da-ti si mesaj care sunteti,ca nu dau accept la necunoscuti...acolo am si poze pup toate fetele...revin LARISAdeDIMITRA(2.02.2007) SI (18.11.2010) |
Eu am pe hi5 foarte multe poze:D sunt Oana Skoupra Tutuianu, iar pe facebook Fotis Skoupra.
Ioannoula spune:
Buna fetelor!!! Am revenit sa va spun ca fetita mea a stat azi in fund singura, mai mult de 10 minute. A facut pe 7, 5 luni. Sunt asa fericita!!!! Va pup iar.
anouk3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioannoula Buna fetelor!!! Am revenit sa va spun ca fetita mea a stat azi in fund singura, mai mult de 10 minute. A facut pe 7, 5 luni. Sunt asa fericita!!!! Va pup iar. |
Wow! Felicitari!! Nicolas abia dupa 6 luni jumate a inceput incet incet si cam dupa 7 luni am avut curaj sa-l las singurel in fund ca tot pica pe spate asa, cu bufnitura. Nu are tendinte de precocitate, ce sa-i facem..
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Pozici noi
theophillina spune:
'Neata fetelor!
MARIA de NIBI NIKI
Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si norocoasa! Niki, sa te bucuri de fetita ta si sa fiti fericiti!
Lukasnicolas, ce frumos povesstesti tu acolo de ziua si cadourile piciului. N-am inteles eu aia cu codul pentru poze, vrei sa-ti trimit parola de la mail-ul comun?
Mamitza_alex, ce frumoasa urare de 8 Martie ne-ai facut, multumim. Pai, ne-ai lasat aici vai de capul nostru, fara cafele, fara nimic. Am facut mucenici moldovenesti la masina de paine folosita in premiera si au iesti fff buni, maine e ziua mea de nume si-as vrea sa fac cozonac la masina de paine, iarasi in premiera.
Esthera2011, multumim pentru frumoasa si originala urare de 8 Martie. Fetelor de unde scoateti vorbele astea asa frumoasa ca mie nu-mi vin neam, cel putin cand ar trebui.
Moro_K, . Sa mai zic de Stelios? Iata am facut 9 luni, i-au mai aparut 2 dinti in 2 zile, sus amandoi. Mai nou chiuie de se aude din capatul strazii, si o tine asa toata ziua. Mi-e sa nu sune cineva la Protectia Copilului ca chinui copilul.
Aldebaran, sa petreceti clipe minunate alaturi de tatal tau.
Anouk3, ramasei masca la scorurile de la ferry. Oare avionul o fi mai ieftin? Si mie mi-ar placea sa venim da' cu banii astia pe bune de nu mergem undeva prin Europe. Mai vedem. Si da, Stelios e atomic acum, la cat era de cuminte, ca nu scotea nici un sunet, acum e intr-o continua agitatie toata ziua, dar in rest tot cuminte, nu maraie, nu plange, nu se trezeste noaptea etc.
Ioannoula, felicitari pentru statul in fund al bebelinei. Stelios pe la 5 luni a inceput sa se ridice daca se tinea de ceva, insa abia pe la 6 statea singur si nu mult timp, pe la 6,5 luni a inceput sa stea bine-bine in fund. Pe FB, Fotis Skoupra e un domn, e sotul tau? Ca as da add, insa mai bine intreb, sa nu ma trezesc cu vreo poseta in cap de la nevasta omului.
Ieri am iesit la o plimbare luunga cu Stelios la soare si azi cred ca facem la fel, ca e cald si frumos. Pupici tuturor.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
lukasnicolas spune:
LA MULTI ANI MARIA sa cresti mare si frumoasa
TEOPHILA daca poti trimite-mi un MP cu codul de la e-mailul comun .Va pup si fugim ca Luka ma asteapta imbracat sa plecam volta ca a iesit si la noi soarele putin.mami de minune Lukas-Nicolas 08 03 2009
Ioannoula spune:
Multumesc fetelor:*:*:*:*:*:*:* Nici eu nu am curaj sa o las singura, stau cu mainile intinse ca se arunca pe spate. Vrea sa se joace ea...
Cand am fost la 2 luni la vaccin, ne-a intrebat doctora daca avem curte, ca o sa o alergam pana la vara, ca e vioaie.
theophillina: Sotul meu e...nu-ti fac griji.:D L-am facut pe numele lui contul sa nu zica ,ca intru pe Facebook sa agat:D.
anouk3 spune:
A venit soarele! A venit caldura! Si mai ales.. a venit curentul!! Sper ca de tot..
Deja simt mirosul ala de vara de pamant ars de soare, parca si aud zumzaiala de englezi care, chiar daca nu te cunosc, te saluta si te intreaba de una-alta. Ma rog, ignor aspectele negative ale verii acum ca prea ma bucur de soare.
Theo, da. E scump ca focul vaporul! Si inchipuie-ti ca noi trebuie sa dam banii astia pentru ca orice chestie se rezolva numai in Volos. Dar tu parca esti in Salonic si vara s-ar putea sa aiba direct din Salonic.
Fug, ca vrea un baietel afara.
Mamica lu' Nick cel mick (11.05.2010)
Pozici noi
Ioannoula spune:
Fetelor e soare frumos!!!!! yupiii!!!! Am iesit la o plimbarica cu frumusetea mea,si ma simt plina de viata!!! Va pupacesc si va urez o zi buna!!!!
lukasnicolas spune:
PRIMAVARA ..in sfarsit de cand o asteptam.. Astazi am iesit cu Luka cu caruciorul la cumparaturi .Am intrat in aprozar sa cumparam niste fructe si legume si cand intram era acolo un mos batran batran sa fi avut vreo 80 de ani si avea o barba lunga ..si alba si fi-miu cand il vede incepe sa strige HO HO HO (adica asa cum face mos craciun)l-a confundat saracu ca prea avea barba mare...eu nu stiam sa rad ,sa ma rusinez ca nu stiam cum va reactiona ''mosul''..la inceput nu si-a dat seama dar dupa aia a inteles l-a luat pe Luka in brate si l-a tinut pe genunchi asa cum a facut si ''mosul adevarat'' de craciun cand i-a adus cadouri...piticul era asa de fericit ca nu se mai dezlipea de mos..a fost frumos ca l-am intalnit asa pe Mos Craciun si toata lumea care intra se amuza ..va pup fetelor si sa aveti o zi bunaAndreea
mami de minune Lukas-Nicolas 08 03 2009