*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (479)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sanatate puilor bolnavi!

Cu cititoarele din umbra... bine zic fetele: unii sunt oameni buni, altii nu. Este si normal sa te loveasca o forma de paranoia cand vezi ca s-au scris 10 mesaje la un capitol nou si deja 300 de perechi de ochi le-au citit deja... uitati-va si voi cate mesaje s-au scris si cate vizionari sunt deja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

162 de mesaje la subiectul asta si 4264 de vizionari. Facem parte, se pare, dintr-o telenovela :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Se contorizeaza si refresh-ul,ca daca da,atunci..?!

Mamica lui Mihai si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Bun venit noilor randunici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Da sunt f.multe vizionari intradevar!Eu nu am scris pt.ca stau aproape toata ziua in bucatarie(la propriu)Baietelul meu Tudor sufera de colita de fermentaie de cand s-a nascut!Acum ne-am obisnuit cu situatia dar la inceput a fost hororDe cand am inceput diversificarea a avut si 8 scaune pe zi,pastoase,verzi cu mucus;am fost la o gramada de medici,am facut un dosar de analize,am vizitat homeopatietc;ziceau ca e normal sa aiba atatea scaune daca mananca bine si se ingrasa;ei bine,noaptea nu dormea,intestinele ii bolboroseau,avea dureri de burta mari;am ajuns la o clinica pediatrica din Ungaria unde ni s-au facut din nou analize peste analize,fibroza chistica,sucuri pancreatice,enzime etc.A reiesit ca are giardia si am primit tratament;a avut 9kg.700 la 1 an si acum are 14 kg.Avem o gramada de interdictii la mancare:nici un fruct crud,nici legume care contin multa celuloza,amidon;fara carne grasa,fara zahar,miere,lapte;bea Alfare(pt.probleme intestinale),e un copil f.vesel,activ,vorbeste f.bine;povestea mea ar fi mult mai lunga....v-am spus-o doar in cateva cuvinte;stau in bucatarie pt.ca lui trebuie sa-i gatesc separat inca si noua celorlalti mancare normala;mi se rupe sufletul cand nu pot sa-i dau o alimentatie normala dar daca nu ma tin de regim o luam de la capat cu diaree si dureri de burta;nu am dormit o noapte intreaga de cand s-a nascut adica de 2 ani si 9 luni;ma opresc aici ca trebuie sa le dau laptele la amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

of, mai teodora, saracutul! cred ca-ti este si tie greu sa-i refuzi anumite lucruri, desi stii ca-i pentru binele lui. la un nivel mult mai mic inteleg cu e. lui Luca trebuie sa evit alimentele care cica constipa, si saliveaza si el la cate una alta si ii dau cu masura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Salutari randunicilor! Noi ne-am luat zborul din tara, de vreo 2 luni suntem in Ontario, CA. Am fost activa la gravidute apoi...nu mai stiu de ce nu am mai intrat asa des. De citit v-am mai citit, vroiam sa spun doar ca ar fi ciudat sa intru intr-o zi si sa nu va mai gasesc. Parca se sterge o parte din viata mea :(. Va pup si sa fiti sanatoase si voi si puiutii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pitzirica30

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

162 de mesaje la subiectul asta si 4264 de vizionari. Facem parte, se pare, dintr-o telenovela :).

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Rasul este ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Daaaa,si marmota invelea ciocolata in staniol.....
Prea mult vedetism,parol..

Pitzirica

Daca este un topic plin de vedete de ce il citesti? De ce iti pierzi timpul cu noi?
Daca tu asta chiar crezi inseamna ca nu ne cunosti absolut deloc.

Botton line: cine doreste sa comunice cu noi este bine venit, acest topic n-a fost niciodata un topic inchis, restrans unui cerc exclusivist. Cine nu doreste sa comunice cu noi, nu ne place, ne considera vedete etc. este liber sa gaseasca alt topic in care sa se simta bine. DC-ul este mare, plin de informatii interesante si personalitati diverse si n-am nici un dubiu ca e loc pentru toata lumea.
Si deja cred ca se vorbeste prea mult despre locul de intimitate creat. Nu este cazul.
Cred ca trebuie revenit la subiectul topicului. Pentru cine este suficient acest subiect ok, pentru cine nu, spectacolul cred ca e cazul sa inceteze. Nu suntem la Zona Zoster!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mami de iedutza! ai revenit! stiu ca ziceai ca vreti sa plecati, te rog, da-mi si mie amanunte. cum v-ati luat inima in dinti, care au fost primii pasi...cum v-ati impachetat viata intr-un geamantan si la avion cu voi...si noi visam la ziua in care vom face acest pas, dar din ce visez mai mult, din aia ma tem mai tare.
mi-a fost dor de tine, imi erai tare draga cu postarile tale pline de voiosie! sa ne scrii mai des

teodora, ati tras multe, ufff, greu sa ai puiul bolnav. acum se simte mai bine? sanatate multa!

pitzirica, te cunosti cumva de undeva cu Nico? atunci? care e scopul interventiei tale? doar ca sa dai peste nas unei fete, care, apropos, nu o fi "vedeta", dar este un om cu un suflet foarte bun!...dar daca ne-ai citit din umbra, sigur stii aceste amanunte si atunci, comentariul tau pica cam...aiurea, nu crezi? si atunci, mai e cazul sa subliniem de ce nu mai vrem ca intimitatile noastre sa fie facute public unora ca tine, care iau la mistouri de genul asta oameni cu adevarat valorosi?
banuiesc ca nu vom primi un raspuns de la tine, ca doar stai in umbra, nu?

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui varuna

Salutari randunicilor! Noi ne-am luat zborul din tara, de vreo 2 luni suntem in Ontario, CA. Am fost activa la gravidute apoi...nu mai stiu de ce nu am mai intrat asa des. De citit v-am mai citit, vroiam sa spun doar ca ar fi ciudat sa intru intr-o zi si sa nu va mai gasesc. Parca se sterge o parte din viata mea :(. Va pup si sa fiti sanatoase si voi si puiutii.

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Varuna nu te-am mai vazut de mult! Sper ca va merge bine si va acomodati incet, incet cu noua viata!
Nu se sterge nimic. Prieteniile, discutiile, suportul reciproc, amintirile raman mereu in sufletul nostru. Poate vei mai dori sa intrii sa comunici cu noi. Daca nu, tinem pumnii sa gasiti in Otario tot ce sperati.
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput