INSEMINARE 75

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufunos spune:

buna ziua!bafta elena!!!eai facut IA cu dr albu?imi poti da mai multe detalii,te rog?eu sunt ziua 1 de cm si vineri incep schema pt IA,care consta in comprimate femara si fiole menopur.am facut lista de analize indicate de dr albu si toate sunt ok,mai putin amh-ul care e 0,81.albu ne-a sfatuit sa incercam o IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele,
Nerama, saraca de tine prin ce emotii ai trecut ... nu stii in ce sa mai ai incredere eu credeam ca beta e sigura 100% stai linistita ca totul a trecut si acum o sa fie bine .
Sarcina usoara si fara probleme in continuare
Elena MULTAAAAA BAFTAAAAA SA FIE CU OCHISORI

Eu ieri am fost la eco ziua 14 am avut endometrul de 8 mm triplustratificat si un folicul de 17 mm (eu ovulez de obicei in ziua 16-18). Asta seara fac pregnylul si vineri la ora 11 inseminarea(pe ciclu natural).
Am niste emotii........
Fetelor voi trompele cum l-ati verificat? Eu am facut doar HSG si mi-a zis dr care mi-a facut eco ieri ca ar trebuie sa ma gandesc serios la o laparascopie ca a avut cazuri la care HSG e iesit bine si la laparo nu in sensul ca cilii tromplelor erau distrusi dar la HSG nu se vede.

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_elena spune:

pt. Altesa: sunt pacienta dnei dr. Moisa. La dansa am facut si prima si cea de-a 2a IA.
pt. pufunos: si eu tot pe ciclu natural am facut IA de data aceasta. Dupa cum am scris si mai sus, sunt la dna dr. Moisa. Iti urez sa fie cu noroc si ne auzim curand.
Va multumesc tuturor pt. incurajari.
si bafta tuturor de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ALTESA eu stiu ca Albu nu face fara o stimulara, fie ea si foarte usoara

aruam la mine, la HSG, n-a trecut lichidul prin trompe si am trecut la FIV. Apoi (eu is mai gasca asa, si le-am luat invers) am facut laparoscopie sa operez endometrioza si lichidul a trecut prin trompa stanga. In plus, la laparo, se vad aderatiile care pot exista pe trompa (si pot fi corectate) sau hidrosalpinxul, sau orice alte defecte. Laparoscopia ofera doctorului posibilitatea de a corecta anumite defecte.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

ceau fetelor
asta-noapte iara m-a durut durta si azi dimineata mi-a aparut nesuferita de maroneala iara e inchisa la culoare si destul de multisoara...
la 2 ma duc la dr... sa vedem ce zice... poate imi da medical sa stau acasa...

m-am saturat de atata maroneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

nerama parca esti ca brotacel la inceputul sarcinii...tot asa cu maroneli, dar la ea, totul e bine, asa tre' sa fie si la voi. Cere concediu medical, stai la pat, pune progesteronul, ca minunea din burtica e cea mai importanta

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

nerama parca esti ca brotacel la inceputul sarcinii...tot asa cu maroneli, dar la ea, totul e bine, asa tre' sa fie si la voi. Cere concediu medical, stai la pat, pune progesteronul, ca minunea din burtica e cea mai importanta

ooofffff m-am saturat de atata maroneala
azi avem 7 saptamani si din 7 saptamani 3 au fost cu maroneala asta nesuferita... cand mai deschisa cand mai inchisa la culoare...

asta-noapte m-am trezit ca ma durea burta, nu stiu cum de eram pe burta... poate din cauza asta imi pun paravane sa nu ma mai intorc pe burta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Buna ziua. sunt noua pe aici marti, 1 martie am facut prima inseminare din viata mea. Tot luni seara am avut dureri de ovare, mai ales dreptul iar de atunci parca simt o presiune jos. Nu am ramas decat o data insarcinata pe ciclu natural dar eram prea tanara si .... asta e. De atunci tot incerc si nimic, iar acum m-am hotarat sa fac tot ce trebuie sa am un copil. Am facut laparo acum 2 luni si nu am nici o problema, trompe bune, nu am endometrioza totul e ok. El are astenozoospermie moderata care in mod normal nu ar trebui sa ne puna mari probleme si atunci am hotarat sa facem inseminare. Am facut stinulare cu clostilbegyt din ziua a 2a pana in ziua a 7a, apoi 2 ecografii, ultima vinerea lunea asta cand am facut si pregnylul iar marti la ora 11.30 inseminarea la clinica Genesys cu dna. doctor Lebit Daniela. Am si eu nevoie de ajutor. E normal sa ma doara asa tare ovarele in seara de dupa inseminare, sa fiu balonata, asta pana azi si sa simt in continuare o presiune usoara abia sesizabila jos ? Merci mult, orice sfat imi va fi de mare ajutor.

Mergi la inceput

noua e normal... cand te-au durut ovarele s-au spart foliculii si ai ovulat... la fel am simtit si eu la vreo 2-3 ore de la inseminare... si aceeasi jena o simteam si eu si balonarea care persista si acum
iti tin pumnii si sa dea DD sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Pai da dar nu a fost prea tarziu? Eu am simtit durerile seara pe la 8-9, iar inseminarea am facut-o la 11.30, nu erau morti spermatozoizii? Cat traiesc tratati? Iar acum ma cam doare burta jos ca si cum mi-ar veni ciclul.

Mergi la inceput