INSEMINARE 75
Raspunsuri - Pagina 13
aristica spune:
nerama multumesc frumos pentru detalii. Sangerarea aia poate fi un hematom eliminat, un ovul care n-a fost fertilizat si acum a fost eliminat din organism, un spotting normal peste sarcina cum se intampla in atatea alte cazuri. Important e ca s-a oprit si ca te simti bine.
Succes la vazut inimioara localizata in abdomen, cat mai sus posibil!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
nerama spune:
multumesc aristica
stiu sigur ca fasolica mea e unde trebuie, dar ma rog sa se si dezvolte cum trebuie 
6+ DOAMNE AJUTA SA FIE BINE PANA LA CAPAT 
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
aristica spune:
Ce semnatura frumoasa ai!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
a_elena spune:
buna fetelor,
felicitari tuturor care ati aflat (si poate si vazut pe ecran, la eco) ca se dezvolta un bb acolo!!! Sa dea Dzeu sa va fie bine, sa aveti o sarcina usoara si sa o duceti pana la capat.
Eu am facut o IA pe 28 ian 2011 dar, din pacate a fost nereusita
. Atunci am facut si stimulare inainte de IA, cu closty si menopur injectii. Sunt pacienta dnei dr. Moisa.
De data asta dna dr. mi-a propus sa merg pe ciclu natural. Sambata, pe 26 febr sunt iar programata la IA si am emotii....Ma rog la Dzeu sa-mi iasa bine de data asta si sa fie bine.
Va doresc la toate numai bine si sa aveti grija de voi!!!
Va
si ne auzim cat de curand.
alexa78 spune:
Vad ca multe dintre noi suntem pacientele dr. Moisa. Eu am f. multa incredere in ea, mai ales ca am mai fost la mai multi dr. inainte.
elena, iti urez multa bafta, sa fie reusita de data asta!
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt
a_elena spune:
alexa78, spune-mi, te rog, cate IA ai facut la dna dr? Si unde ai facut, la Giulesti sau la cabinetul particular al dansei? Ce fel de comunicare a existat intre tine si ea? Ti-a explicat de fiecare data procedeul pe care il aplica la fiecare consultatie? Am incredere in dansa si SPER ca de data asta sa fie cu noroc, cu "ochisori".
Va pup pe toate si va urez toate cele bune. Ne auzim curand.
viss spune:
nerama - felicitari!
- am intrat un pic sa va spun parerea mea
majoritatea medicilor care fac IA , fac si FIV.sunt tehnici de reproducere umana asistata, si vin la pachet in ceea ce priveste supraspecializarea medicului ginecolog respectiv.
- la mine a durat 2 ani , pana am ajuns de la IA la FIV.cateva luni analize si tratament,apoi monitorizare pe ciclu natural fara trat. apoi cu tratament usor, apoi IAS - un nr. de 7, apoi FIV.la intrebarea mea, cate IAS pot face- mi s-a raspuns ca , fara numar.am si ramas in 2 dintre ele, dar au fost probleme.din cauza altor probleme medicale pe care le am, si care ramaneau netratate, eram in lipsa de timp, asa ca eu am fost cea care am insistat sa trec la FIV.iar in ceea ce priveste trat.ptr FIV, nu e chiar asa mare sperietura- am facut suprastimulare, dar s-a manifestat doar cu somnolenta, si oboseala, pe care le aveam si dupa fiecare IA.
- avantajul - am facut 10 embrioni. dc nu ramaneam insarcinata dupa FIV asta,puteam sa mai incerc inca de 2 ori- bagand cate 3 embrioni de fiecare data,la pret mult redus - al procedurii, si nici stimulare nu mai faceam, doar trat.ptr endometru,si monitorizarea ovulatiei.
- asa ca, dc ati incercati cu IA si nu merge, dc aveti banii necesari ptr un FIV- de ce nu, pot fi si astfel de cazuri, nu mai taraganati.1 FIV = 2/ 3 FIV dc e facut ca la carte,si puteti baga cate 2-3 embrioni deodata, deci sansele de reusita cresc.
35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

AMR 2 SAPT.?
hadeluta spune:
Buna fetelor. Sunt noua pe acest forum insa am nevoie de ajutorul vostru. Sunt din Galati si datorita spermogramei sotului, doctorii de aici nu ne dau nici o sansa in a avea un copil pe cale naturala.
Toti ne trimit la inseminare la Bucuresti. Eu nu pot pleca de la serviciu decat atunci cand imi iau cate o saptamana de CO (doua nu se accepta), asa ca tare as vrea sa stiu exact care sunt etapele pentru a face o inseminare. Incepand cu programarea la un dr (ce-mi recomandati?), care sunt analizele care se cer (inteleg ca daca vin cu ele gata facute, nu se accepta) si cat dureaza pana sa obtine rezultatul si apoi ce o mai fi de facut?
Am incercat sa aflu aceste raspunsuri din ce ati scris voi la capitolele anterioare insa nu sunt pe deplin lamurita.
Multumesc pentru raspunsurile viitoare
aruam spune:
Buna dimineata fetele,
Am intrat sa va daruiesc un martisor
si sa va urez o primavara plina de flori, soare si multe martisoare pozitive.

in 2011 o sa fiu 
Doamne ajuta 
cora79 spune:
Martisoare cu inimioare avemmmmmmmm.........cine mai pofteste,cine mai doreste

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"