Aspirante optimiste > Doamne Ajut-o pe Didi!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

anca, simoptomele astea pot fi de la ac
eu le-as intrerupe
pai sotul tau te lasa sa te chinui ca nu vrea el sa-si puna caciula....eeeeee pai zii ca iti fac rau ca sigur accepta

vezi ca pot fi periculoase ac daca organismul nu le accepta
stai de vb cu el si zii

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

sarah, esti prea stresata, incearca sa te calmezi ca mai mult iti faci rau

asta e....daca nu mai au efect ac ramai graviduta si toata lumea e fericita....ce mai conteaza cateva luni inainte......ce conteaza daca esti gravi la nunta.....cate fete am cunoscut eu asa si acum sunt asa fericite

stai draga linistita

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

I-am spus sa-si cumpere preze dak vrea sa ma viziteze k nu-l mai primesc dezbracat
Dar nu or avea nik dak le intrerup asa in ziua 13 ! Mai ales k este pt prima data cand iau asa ceva

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

nuuuuuu
stai linistita
mai ales ca organismul tau le respinge
foarte bine faci
eventual suna medicul si zii
sa vezi ca sigur iti zice sa le intrerupi daca iti e rau de la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

sarah, esti prea stresata, incearca sa te calmezi ca mai mult iti faci rau

asta e....daca nu mai au efect ac ramai graviduta si toata lumea e fericita....ce mai conteaza cateva luni inainte......ce conteaza daca esti gravi la nunta.....cate fete am cunoscut eu asa si acum sunt asa fericite

stai draga linistita

da,lore,ai dreptate dar:1)daca le intrerup acum sau nu isi fac efectul si raman gravi tot nu e bine ca trebuie sa astepti macar 6 luni timp in care corpul elimina toxina din ac,2)viitorul sotic este tipul mai clasic intai nunta dupa aia si dupa botezul!nu amestecate!offf,stiu ca e dificil dar e al meu si il iubesc asa cum e

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

Mergi la inceput

sarah....cum zici tu

dar sa stii ca ac nu au toxine....doamne fereste.....ele sunt constituite din hormoni, care ii pot face rau lui bebe dar nu e o regula
am o prietena care a intrerupt ac si a inceput sa foloseasca prez pt ca dupa cateva luni sa incerce sa ramana si nu stie nici ea ce s-a intamplat ca a ramas cu prez in prima luna de cand a intrerupt ac si acum are o minunatie de fetita.....extraordinara

acum tu iti stii planurile dar oricum inceasca sa te mai calmezi nu nu e bine sa stai asa intr-un stres continuu

cine vorbeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Buna fetelor dragi!

Ankuta eu am intrat aseara abia pe la 23:30, dupa ce v-ati strans pt rugaciune insa m-am rugat din tot sufletul pt Didi sa o ajute Dumnezeu si sa faca o minune pt ea inainte de culcare.
Azi de dimineata m-am oprit si la biserica si am aprins o lumanre special pt Didi, asa ca Didi suntem, alaturi de tine, ne gandim si ne rugam toate pt tine!!!

Nu am apucat sa citesc nimic azi ,ca am fost super busy la munca, asa ca va pup pe toate

Sa dea Dumnezeu sa auzim numai vesti bune de la Didi!!

Cosminutza tu ce ai facut la HSG? cum a fost? asteptam vesti si de la tine!

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Walki
De Cosmi nu stim nik, sa speram k a trecut cu bine peste HSG si ne va da si ea f curand vestea cea mare

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Fetele,sunt Z 5 si ma dor ovarele
Oare de la tratamentul naturist pe care il iau?

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

fetele,va invit la o cafea si la o felie de chec!!!!
daca nu veniti fac un cu voi de nu va vedeti!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

Mergi la inceput