Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hellou!
Buda cu banii: daca va onsoleaza cu ceva, si io dimineata aveam in toata casa (a se subintelege si carduri) 20 de lei cu care ar fi trebuit sa supravietuim tot familionu' pana in 8 februarie, cand intra primii bani (putini) pe card. Dar maica-mea ca de obicei a avut solutia salvatoare si m-a trimis cu unicul ineloc ce i-a mai ramas la amanet. Asta este, macar ne-am scos din buda.
Anamariame, tu vrei bataie?! Ce-i cu incrancenarea asta, cu incrancenare nu rezolvi nimic, te stresezi si stresul INGRASA! Uita-te la partea buna: ai slabit, nu ai stagnat si mai ales nu te-ai ingrasat! Vrei sa intri intr-o rochie cu doua masuri mai mici pana-n weekend sau care-i graba?:P
Pisigri, dar ce s-a intamplat?!! Ce patisi de era sa ti se intample asa grozavenii?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Merci, Ilinca, de scuturare, aveam nevoie.Nu ma grabesc nicaieri, doar ca stiu eu ca trebuia sa slabesc mai mult, si nu ma pot intreba de ce nu am facut-o.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce feisbuc, ela? Io te am la friends? Ia sa verific...
Care sunteti pe FB si nu sunteti la concurentza votati-o si pe Phipholina in concursul la care am pus link, va rooooog!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

simplysorule - multumesc mult pt gandurile bune
ela -pozele cred ca de 8 martie le primesc(bine si atunci, nu?)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisigri - imi pare tare-tare rau
este exact stresul meu - banii si copilul bolnav
nu pot decat sa-ti trimit o ploaie de pupicuri(desi stiu ca-n momentele astea nu te ajuta cu nimic)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ela,

Ilinca, placut!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, eu nu stiu cum sa o votez pe Phiphi. Trebuie mai intai sa dau like la site-ul ala sau cum?Ha ha ha, mai intai te intrebasem lucrul asta la subiectul cu Scarsdale. Ar fi fost funny sa astept si raspuns :))Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mai gagici, sa o iau in ordine:

Pisilinca ia doua siropuri de stimulare a imunitatii si vitamine si etc. Nu moare fara ele, da io-s multumita de rezultate. Pe ala care s-a terminat ieri l-am cumparat azi; din celalalt mai am pentru citeva zile, si-oi face eu rost de bani pentru el.

Cu datul afara de la munca nici nu stiu daca e bine sa scriu pe forum. Lucram cu niste substante chimice mai periculoase aici, si dimineata s-a varsat un retzipent. Colegu care a produs varsaciunea a venit la mine si a zis "Am varsat X", care este radioactiv rau. A adaugat senin "da am sters". Ca si cum X asta se poate sterge asa, cu cirpa de spalat pe jos.
Eu nu am treaba, si cum era Motanu pe YM, ii zic si lui. Asta ma suna si incepe sa urle la mine la telefon sa plec de acolo. Si adauga senin ca a sunat la ISU sa vina sa masoare radiatiile si sa vada cum se curata. sa cad jos, pentru ca sintem in curs de reatestare a laboratorului, iar documentatia pt X-u asta nu e definitivata...
Am bagat-o pe mineca. Deja vedeam cum imi scot eu seful din comisia de master sa ii spun ce a comis al meu barbat...si se lasa cu amenzi grase la nivel de institutie, nu e de joaca...
Incearca sotu sa sune la aia iar, sa intrebe daca nu se poate face o determinare de radiatii asa...mai neoficial...ca sa afle (la 10 min dupa primul telefon) ca deja a fost alertata conducerea si e groasa treaba. Sa lesin. Intr-un mare final, dar din fericire inainte sa se termine de invirtit toate rotitele mecanismului, aflu ca de fapt NU S-A VARSAT X ci un compus chimic care contine si X. Suna inapoi la aia si le spunme despre ce substanta era vorba, si aia ii dau dreptate ca nu e nimic grav si anuleaza desfasurarea de forte...

Asta in 20 de minute. Am crezut ca mor. Bine, avea si sotz dreptate ca nu era ok sa ma iradiez si sa nu stie nimeni...dar gindindu-ma si la consecintele unei inspectii..

Si uite-asa ii dau si eu dreptate lui Chato: in RO nu-i ca afara...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Pisigri, bine ca scapasi!!! Si de pericol, si de belele!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumesc, Simply! Adevarul e ca m-a pus pe ginduri intimplarea asta, apropo de locul in care lucrez...de corectitudinea unor reactii in fata unor accidente de munnca...nu prea imi pica bine sa stiu ca in caz de chiar se varsa X eu stateam cu frica-n sin ca ori imi mai creste un cap, ori ma dau astia afara ca i-am dat in git

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput