Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
pai nu poti sa sti pina unde merge haplea, daca portia s-a terminat ... poate ca el ar mai fi mincat

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Rezon!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Sa incercati si Little Einsteins.

Nu fu bun! Se pare ca noi n-avem nicio treaba cu nenea Einstein asta, mare, mic, cum o fi, nu stim ce vrea de la viata noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Simply, marti am zi de ou. Dar si eu zic ca is cam multe oo inghitite de haplea. Acu daca le-a inghitit sa ii priasca si sa-i fie de bine. Tu...ia o pauza, lingi cojile

Ilinca, felicitarile noastre pentru sotul din dotare.

Bai, de cand sunt nu am citit atatea cuvinte neo (pentur mine) cum am citi in mesajul Biancai privitor la citirea cartilor. Oare era in categoria care nu stia/ folosea tehnologii noi?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Am citit si eu mailul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

bookbyte e o librarie pe care se vand doar carti digitale (ebook). Astea se pot citi pe calculator, laptop, ipad, telefon (smartphone cu android) sau ereader (care nu e deloc obositor pentru ochi)
Fata de cartile clasice, pe hartie, astea electronice sunt mai ieftine si din moment ce ai cumparata cartea o poti deschide pe vreo 5 device-uri (calculator, telefon in metrou bla bla).

daca mai vrei info sa imi spuneti. Sper sa nu fie reclama treaba asta aici...

fusei sa vad, si vin cu critica (constructiva, sper io :) )
-mi se pare naspa sa vinzi carti de mate sau alte "didactice", cu sau fara exercitii, care sa fie numa in format electronic
- e prea "saraca" libraria, pai la ceva de genul asta ar trebui sa fie sute, daca nu mii de articole, ca nu te costa stocajul mai nimic.
- la avizul cititorilor as inversa parerile, de la buna la proasta :)
- de ce nu propui si varianta de a trimite cartea in format clasic (pe hirtie), mai scump, bineinteles?

Ma intereseaza conceptul, e frumos sa ai o librarie, mi-ar place si mie da n-am timp (si cunostinte).

Toulouse, la ville rose

Hai sa iti raspund. Nu ma supar deloc. Nu e site-ul meu. e al unor prieteni pe care ii ajut si eu cum pot.

- noi nici nu am vrut sa punem cartile alea cu exercitii. Editura respectiva pe asta este profilata, iar cartile respective se gasesc si in format clasic

- libraria este saraca (stiu) pentru ca editurile nu au carti digitale. In varacand le-am propus initial chestia asta nici nu au vrut sa auda. Apoi au mers la un targ de carte de la Frankfurt unde aproape toate cartile erau digitalizate si s-au intors cu idei noi. La Gaudeamus, in toamna,ne cautau ei penoi ca vor sa vand ebook. Acum mai trebuie doar transformate cartile existente in ebook. Si s-au lovit de problema drepturilor de autor. e o mare harababura. Stiu ca nu e continut, dar asta e piata pe nisa asta in momentul de fata.

- crezi ca unui cititor i-ar conveni sa mai pplateasca si taxelede expediere pe langa pretul cartii? Si oricum au vrut sa mearga numai pe digital.

Daca mai ai critici sa imi zici canu ma supar. Ba mai mult, leconsider constructive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bianca, succes si la cit mai multe carti!

Ar mai trebui testate cartile la descarcare, mie cele gratuite nu mi-au iesit, cred ca linkul e gresit.
Si mai e formularul de inscriere, care vrea date de doo ori, a doua oara vrea kestii prea personale, gen serie de la buletin etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

bianca, succes si la cit mai multe carti!

Ar mai trebui testate cartile la descarcare, mie cele gratuite nu mi-au iesit, cred ca linkul e gresit.
Si mai e formularul de inscriere, care vrea date de doo ori, a doua oara vrea kestii prea personale, gen serie de la buletin etc

Toulouse, la ville rose

Aaaa, nu e linkul gresit. Dar ca sa descarci cartile de pe bookbyte trebuie sa iti iei un cont de Adobe. Sa descarci Adobe Digital Edition. Cu asta se pot deschide cartile. Ele nu sunt pur si simplu pdf-uri. Adica daca maresti scrisul nu dai cu scroll apoi sa urmaresti textul si se rearanjeaza.
Programul asta este folosit pentru protectia cartii. Adica cine o cumpara sa nu o downloadeze apoi si sa o puna pe torente. Pana si printul este limitat. Adic anu se pot printa cartile si apoi scana.

Iar asta cu datele e o problema romaneasca. Stii ca Romania e tara stampilei. Cand am fost in Franta si am schimbat suspensia la masina (in Nimes) la sfarsit am primit factura pentru servicii. Pe factura, la client scria: Robert. Atat si nimic mai mult. Sa-to zoc ca la noi se cer contul Iban, Banca, Cui, J, numarul de la pantof,mama, tata etc....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Alina: felicitari pentru micutul Alexandru Sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!

Mireal: nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ati trecut si Theo si voi, Doamne ajuta sa nu se mai repete!

Floric si Pisigri: felicitari pentru kg in minus, s-o tineti tot asa!

Luc mananca bine, dar numai ce-i place lui si parca devine din ce in ce mai mofturos, din ce-i placea, acum numai pune gura nici pe cascaval, mozzarela, iaurt simplu, ou vrea numai gatit in apa si tot asa.

Nu va mai zic ca de cand e Sebi in vacanta si sta mai mult cu el, il musca, de saracul are numai vanatai pe maini. Nu stiu ce metoda sa mai adopt, sa-l dezobisnuiesc. Cand il cert si il intreb: Eu cu cine vorbesc, imi raspunde: cu peletii(peretii) , e din ce in ce mai nazdravan, nu stiu cum s-o descurca mama cu el, daca mie imi piere rabdarea cateodata

Copilul meu nu are nici o treaba cu desenele, nu rezista mai mult de un minut, se mai uita la Gummy bear cateodata.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

am citit iar 3 capitole ca sa ajung la zi.
m/am infiorat cand am citit ce a patit mireal cu scarile rulante. sper ca sunteti bine!

pisigri, floric, felicitari pentru cele 2 kile in minus. eu stiu ce importante sunt...ca eu deabia am reusit sa pun 3

cativ, nu/mi vine sa cred ce greutate ai. nu stiu si ce inaltine dar oricum nu e de bine. ai grija de tine. fa/ti toate analizele si mergi si la endocrinolog.

alina, sa va traiasca printul si sa creasca mare! refacere rapida

noi suntem bine. de 3 zile am reluat mersul la cresa si vreau sa ma laud ca am o superfata. ne intelegem perfect si sunt tare mandra de ea. ieri mi/a dat pup apoi a plecat in grupa. azi insa a plans putin si am stat pana au terminat cu micul dejun. apoi nu a mai plans deloc si cand m/am dus la pranz sa o iau era foarte vesela. le/a pupat pe doamne si le/a zis ca vine "mine" (maine)

silvi mama CRINEI

mot CRINA
de craciun,diverse

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

am uitat sa zic ca as vrea sa citesc si eu scrierile talentatului husband de ilinca. deci se poate?

si referitor la desene animate crina e mare fan mikey mouse. dar se mai uita si la altele la tv nuki, paco si lola, osso, mr bean...dar cel mai mult sta la muzica. e mare dansatoare

silvi mama CRINEI

mot CRINA
de craciun,diverse

Povestea CRINEI

Mergi la inceput