LMA Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 5
Arriel spune:
Fata mea tocmai a inghitit o pastila de triferment
Aveti idee cat de rau poate fi? Off, nici nu stiu ce sa fac cu ea
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
sdcristian spune:
arriel in principiu nu ii face nimic, ca e doar antiacid la stomac
daca vedeti ca plange sau ceva fugiti la urgenta, dar probabil va fi bine
mama de Carol (29.12.2008) si
16+ cu 
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arriel Tortul unde l-ati facut? |
Piticot.
pentru Thea.N-am idee cu trifermentul. Ar fi bine sa suni undeva la dr. sa fii sigura.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
Arriel spune:
Multumesc fetelor. Pana acum vad ca e bine, nu da semne ca i-ar fi rau. Am indopat-o cu ceai...
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
oanaq spune:
Multumim dragelor de urari! Ma simt asa de prost ca nu prea intru dar ma gandesc la toti licuricii pe care-i consideram un fel de verisori virtuali :).Azi am sarbatorit ziua lui Luca cu tort si sushi in 4: Luca, eu si tati +bebe mic din burtica (24 de sapt).Pe de alta parte eu am inceput lucrul saptamana asta, tocmai ce am primit un post permanent pe care-l astept de mult si n-am putut refuza. Sunt fericita dar si ingrozita ca incep ceva nou si in cateva luni plec in concediu de maternitate pt 12 luni.Mai intru din cand in cand sa trag cu ochiul ce faceti si sa vad poze cu pitici frumosi. O sa trimit si eu niste poze cu Luca. Despre el: mai nou a inceput sa vorbeasca mai mult in romaneste pentru ca o perioada nu vroia decat franceza. Ma mai corecteaza cateodata cand zic "mar" se incrunta si zice "pomme!", eu repet si el la fel, mai tare! Taica-su il invata lucruri "utile" in romaneste de exemplu expresia favorita "Eu sunt artist" sau "Calul trage la caruta" sau "Arde foc, face fum". Ei doi se distreaza dar eu cateodata devin serioasa si-mi dau seama ca ar trebui sa-l invatam lucruri de baza cum ar fi "Mi-e foame", "Mi-e sete", etc. L-am mutat de vreo 2 saptamani in pat de copil mare (ceva gen care se transforma in pat de adult) si e foarte happy sa aibe patul lui. Doarme mult mai bine si, mai ales, toata noaptea. I-am spus ca mai vine un bebe si ca de aia are mami burta mare dar nu stiu cat a inteles ce se intampla. La gradinita e sociabil si se joaca frumos cu (aproape) toti copiii :), deci sper sa-l primeasca cu bine pe fratiorul lui. Da, am uitat sa zic, tot baietel o sa avem! Si noi ne gandim la Vlad pentru nume. Mai imi plac cateva dar nu stiu inca: Adam, Timotei, Alexandru. Adevarul ca nu am gasit inca numele care sa fie ok in toate limbile pe care le folosim: engleza, franceza si romana...poate Adam.No, va las ca ma cheama o felie de tort ramasa singura-singurica in bucatarie...mami de Luca nazdravan 02.02.2009
ada_coman spune:
Buna dimineata! 
Thea
Sa cresti mare si sa fii sanatoasa! 
Arriel sa va traiasca fata si sa va bucurati de ea! 
Cum e, a patit ceva de la triferment?
Andreea e asa scumpa Ilinca
Si se perisor lung are!!!
Oana ma bucur ca ati ma scris despre voi!
Sarcina usoara in continuare si asteptam pozele cu Luca si cu burtica. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
roxanaz spune:
neata frumoaselor
lma Thea!! 

Arriel sa iti traiasca domnisoara. nu iti face griji de triferment, e un digestiv. deci in cel mai rau caz a asimilat mai bine mancarica ![]()
Andreea e o frumoasa Ilincaaaa!!!
ce bine ca ati scapat de varicela. a ramas cu semne Tudor?
Patricia imi pare rau ca o duceti pe sponci cu somnul. va urez sa dureze cat mai putin faza asta.
pupici tuturor, fug ca am munti de treaba.
Leditia spune:
Luca
Alexandra
Thea
De obosita ce sunt nici nu stiu daca am facut ieri urari sau nu si nu mai caut acum,ca oricum nu vad bine..
Oana sa-ti traiasca feciorul si sa fie sanatos.
Felicitari si pt job.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
micola spune:
neata
La multi ani Thea!
sa fii sanatoasa si norocoasa! 
Ledi, iar n-a dormit David? sau esti suparata?
Oana, ma duc eu la jobul tau cand nu mai poti tu ![]()
DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Thea!! 

Oana, felicitari pentru job!!
Ce frumos ca Luca vorbeste si romaneste! Mister al meu intelege ambele limbi dar majoritatea (95%) din ce vorbeste - si vorbeste, mai tata mai, seamana cu parintii si bunicii, cu totii cuvantareti- sunt cuvinte englezesti. Oricum, ar fi greu sa fie altfel, in afara de mine si rar de cate vreun amic roman, toata lumea din jurul lui vorbeste limba engleza, la teveu tot engleza aude... Las' ca-i bine si asa ![]()
Tineti-mi pumnii, azi e prima zi de job
, chiar sunt curioasa cum va fi (sper sa ma descurc, imi cam "tzatzaie" popoul
)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"