LMA Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (136)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare si de la noi

multunmim mult de urariiiiiiiiiii tuturor
spunem si noi la multi ani tuturor de pana acum si de azi
si LA MULTI ANI TUTROR TEODORELOR
AZI ESTE SFANTA IMPARATEASA TEODORA

eu sunt intr-o stare asa siu asa
ieri mi-a miscat f putin bebe
azi la fel
desi am incercat toate tehnicilede rigoare
offffffffffff
stau ca pe ghimpi
o sa mai incerc sa vedem ce mai zice
ca ea e f zbantuita

bee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 32+ PETRA ADRIANA
AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello,

ANTONIA
LIVIU

Cami stai linistita ca o sa fie bine...cea mica e linistita ca astazi trebuie sa iasa in evidenta Antonia, doar e ziua ei

Paula tare frumos a iesit mobila...a meritat asteptarea ...iar dormitorul lui Marius imi place la nebunie, sa le stapaniti sanatosi

Cadia si Micola, colegele mele de suferinta in ale nevorbitului, va trimit ...o sa vb si mutulicii nostri curand, sper

Azi merg la Razvi...abia astept ...saracutzul in fiecare noapte se trezeste in funduletz si ma striga dupa care se culca la loc. Si primul lucrau pe care il face dimineata e sa dea fuga la fotografia noastra sa ne strige pe rand

gashca

Crisspy, fericita de Razvi si 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani Antonia!!!!!!!
La multi ani Liviu!!!!
La multi ani Iulia!!!!!!! ( ca m ramas datoare de ieri)

Sa fiti sanatosi si fericiti!

La Marius s-a mai redus febra, ieri a avut intre 38 si 39..azi se pare ca a coborat sub 38, deci banuiesc ca e mai bine. Aseara insa mi-a vomitat laptele asa ca mi-a fost frica si am dormit din nou cu el. Prin urmare m-a batucit toata noaptea cu picioarele peste cap.
Astazi am venit la munca asa ca abia astept sa ma duc acasa sa il vad.

Ne-a zapacit si el cu Thomas, de fapt cu trenurile in general, incotinuu ne cere "cata tenul, cata tenul, mege tenul" Am observat ca zice mai multe cuvinte dar tot mai stalcit. Uneori nu inteleg ce vrea deloc. Alteori ma prind dupa o zi ce a cerut de ne-a zapacit pe toti si noi n-am inteles.

Cadia sa aveti petrecere frumoasa!
Crisspy mersi . Week-end frumos alaturi de pui!
Bee sper sa se rezolve cu socrul, iar tu sa descoperi ce ai si sa tratezi.
Dark super baietelul tau, parca mi-l si imaginez cu zicea find pink
Lissa ma bucur ca bebe2 e bine in burtica si misca.

Si va las cateva poze cu Marius sa vedeti ce pletos e iar parintii astia ai lui nu mai ajung sa il tunda
https://picasaweb.google.com/rn.paula/BackHome#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Antonia!
La multi ani, Liviu!

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

La multi ani Antonia si Liviu!

la multi ani Teodorelor(inclusiv Anuscai si Antoniei) si a Teodorilor.

Paula,fff frumoase pozele,imi place de Marius de mor

deci sa va zic,m-am gandit asa,daca va fi baiat il vachema:Mihai Daniel(Mihai imi place f mult ,e nuemele fratelelui meu deci Daniel e dupa "cumnata" tocmai sa NU existe discutii cu toate ca nu aleg Mihai din cauza fratelui meu) iar daca e fetita o va chema Sara Maria. Asta daca nu ma razgandescc pana nasc

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Antonia
La multi ani Liviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La multi ani Antonia si Liviu!

La multi ani pentru Sf Teodor!

Si La Multi Ani pentru toti copilasii care si-au serbat ziua saptamana asta!

Noi suntem bine, Aidan e un neastamparat si un dulce si din ce in ce mai smecher!

Intr-o seara cand ne pregateam de culcare, imi ia fata intre palme si se uita in ochii mei cu cea mai frumoasa privire (ma inmuiasem toata): Mami, mamiii! Da Aidan! El: Night, night mamiii Eu: noapte buna, inchide ochii si go nai-nani El: mamii, I love you :D Eu: I love you too El: cu cea mai dulce voce posibila: mamiii cookies (prajitura)??? Eu; nuuuu, trebuie sa dormi El: tot cu o umbra de speranta in glas: crackers (biscuiti)??? Eu: nu se poate, te-ai spalat pe dinti El: se intoarce cu fundul la mine si nu ma mai baga in seama:((( si aud o voce infundata in perna: Mami not nice!!

Activitatea preferata acum este sa stea la calculator si unul din noi sa ii scrie cifre si litere intr-un document word. Ne-a uimit ieri, de fapt ne-a lasat cu gura cascata ce sa mai, eu am scapat o farfurie din mana cand l-am auzit din bucatarie. El stie cifrele pana la 20 (inclusiv) si ieri taica-su ii scria pe calculator 24, 25, 28 si copilul cumva a facut o legatura in capsor (noi nu i-am spus niciodata) si a inceput twenty-four, twenty-five, twenty-eight, apoi a stiu 35 si tot asa.

De vorbit, vorbeste mult, dar frazele inca nu le leaga asa cum am citit pe la copilasii vostri, probabil unde la el engleza e prima limba? Foloseste verbele, gerunziu, pluralul, dar frazele inca nu curg cursiv din gura lui.

Am observat ca il atrag mult cartile, matematica si desenul. Cartile...ma mosteneste pe mine, matematica pe taica-su, de unde o fi luat pasiunea pt desen?? Ar sta sa ii citesc ore in sir si la fel, daca s-ar putea am desena toata ziua. A inceput si el timid sa deseneze o fata, cu tot ce ii trebuie (ochi, gura, nas, urechi, gat, umeri, par) dar puse alandala, numai parul il pune bine

In rest nimic nou, suntem asa pe ace, sotul primeste o avalansa de oferte de interviuri (si-a postat CV-ul online) si suntem cam bulversati pentru ca nu ne asteptam sa se intample asa de rapid. Acum trebuie sa ne si hotaram

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

La Multi Ani sarbatoritilor! Sa cresteti mari si cuminti
Sanatate bolnaviorilor.
eu tot citesc pe aici si dau ca baba (ce sunt) din gura in fata monitorului gata de a zice si eu ceva, dar pana mi se arata sa scriu, gata subectul si memoria mea.
Asa ca apar asa doar pe scurt sa va zicem de noi ca suntem bine, nu prea progresam cu vorbitul, mai repeta si el pe ici pe colo, dar mai ales in engleza, numara de la 5 la unu dar invers
"Propozitia" pe care o zice de ceva timp si el e :"gaca caca", si asta nu ca ar anunta ce a facut el, dar il aude pe cel mare (si, da, va rog nu intrebati de ce)
Se vede ca se mai "lumineaza" pe zi ce trece. Nu e prea tandru, dar sta sa il zmotocesc. Si da pupici da numai mie
Cristi, bun venit in clubul mamelor cu baietei Sper sa te obisnuiesti cu gandul si sa imbratisezi cu drag venirea puiului ca e mai mare pacatul sa nu. am si eu o cunostiinta care tot asa vroia ca tine si a iesit atfel, si zic eu, pierde mult din bucuriile zilei pt ca nu poate depasi asta.
La noi distractia e din ce in ce mai mare, al mic il urmareste peste tot pe cel mare si asa ma amuz cand il imbratiseaza si se impinge in el, si rade. Niste scumpei. Mai prost e ca e o intreaga aventura sa facem si noi ceva teme Ca mesterul cel mic stie tot si strica tot. Apropo de asta, mare lucru daca mai imi ramane ceva intreg in casa Nu degeaba s-au inventat gradinitele
Dark felicitari pt job si ma bucur ca merge bine. Fetele cu somajul, sa stiti ca atata timp cat ai un bb nu e chiar timp pierdut. E greu dar o sa vina si soarele
Selene am vrut si eu sa zic tare frumoase felicitari Daria isteata.
Miere chiar ma gandeam ce e cu voi.Da iote voi in lovely dovely pe acolo.
aalina, lasa mama ca ii dobori tu. Ca doara ai antrenament de acasa nu?
Anuc tinem pumnii si scoatem agitatele
Si asa, va amuzati ca am scris atunci mult, ha?
Pai in vremurile mele bune numai calare pe DC eram.
Bebelusi, o sa treaca mama si astea. hai cu curaj
Ah, ma stradui sa va iau pe rand si tot nu pot
Ledi, daca gasesti o formula sa doarma mai bine pastreaz-o
Deja m-am intrecut pe mine asa ca va in grup extins si va dorim numai bucurii

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

David
Alina,sa-ti traiasca baiatul,sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii.

Miere,e dulce foc Aidan.

Lissa,imi place enorm Sara,era un nume de pe lista mea daca aveam fetita.

Daiopri,ma bucur ca ai trecut pe la noi sa ne dai vesti despre voi.

Bebelusi,o sa treaca si perioada asta.

Va pupam si va dorim un weekend placut.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna fetelor!

N-am mai scris de f multttt timp ,dar de citit mai am facut-o mai des.Sa va spun asa in mare: Alexandra are 2 ani si 9 zile,,,vorbeste de m-a capiat,f clar,spune povesti,ii zic de cel putin 2-3 ori pe zi,sa mai taca din gura,si cred ca putem candida la cel mai cret par ,pt ca sigur am castiga (arata ca un mic Jackson,dar am tuns-o acum cateva zile),papa in continuare f bine,are in jur de 15 kg,iar miercuri vreau sa ma duc sa-i fac prevenarul.Eu am inceput serviciul de 1 saptamana,nu-i prea roz situatia,mai ales ca salariile sunt f mici.
Le felicit pe toate gravidutele noi,proaspetele mamici,sunteti f curajoase,eu inca nu ma simt in stare pt un al 2-lea copil,pt ca ma simt in continuare obosita,si sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si copii sanatosi.

Mergi la inceput