LMA Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (136)
Raspunsuri - Pagina 12
Arriel spune:
Alice 
Marius 
Vladut 
Luis 
Alexandru 
yashy pupam micul rocker. Foarte draguta scrisoarea lui Luis
Ledi imi pare rau ca aveti probleme cu somnul. Imi inchipui cat esti de obosita 
bebelusi Vladut se face tot mai frumos pe masura ce creste...Si ce simpatic e cand vorbeste.
Am petrecut si noi, sambata, cu unchii, matusile, finii si nasii si astazi cu bunicii. A fost bine, Thea s-a jucat, a dansat, a suflat in lumanare si a mancat tort cu pofta. Ii plac petrecerile si e foarte fericita cu multa lume in jur. Poate apuc maine sa pun si cateva poze.
Acum ma duc la culcare, ca peste cinci ore trebuie sa ma trezesc, am inceput serviciul.
bpaula spune:
Buna dimineata!
trec si eu din fuga sa va salut. De astazi sunt oficial cu program de 8 ore si eu, desi si inainte am mai prins zile full. Totusi psihic e mai greu sa stiu ca trebuie sa stau 8 ore si nu ca stau ca am prea mult de munca.
Ieri am sarbatorit si noi cu copilasi si parintii lor. A fost un adevarat balamuc. De atata agitatie am uitat si sa scot tortul sa ii cantam La multi ani. Noroc ca un tatic m-a intrebat cand ii cantam (vroiau sa pleca acasa 
) ca altfel ramaneam cu tortul in frigider ![]()
![]()
Totul a fost facut in regim de avarie, tortul a fost facut pe masa de cafea, eu stand in genunchi, mama si frate miu cu ochii pe Marius care a ajutat si el la tort. Nimic nu pot misca fara acordul lui, te pomenesti ca bucatar se face.
Am avut invitati vreo 3 baietei de ziua lui, unul mai mare, o fetita de 3 ani si surioara ei de 7 luni. Din fericire s-au inteles bine, a gasit fiecare cate o jucarie si nu prea s-a contrat.
Eu sunt tare obosita, dupa ce a plecat lumea a trebuie sa eliberez din nou balconul, bucataria si camera lui Marius si sa fac spatiu pentru cei cu mobila care vin astazi. asa ca abia astept sa se termine saptamana ![]()
roxanaz spune:
buna dimineata!
la multi ani Vlad, Luis, Alexandru, Bogdan!! sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!! 

Adina ahahaha super compunerea lui Luis! m-a binedispus de luni dimineata
. poze????
Patricia, hehe "impotriva somnului impreuna".... copchiii astia nu prea stiu de principiile nostre, stii? sau nu ii intereseaza. asa ca tot cum se simt ei mai bine fac ![]()
Anuc, nu mai e mult.. puah ce a trecut timpul. sunt sigura ca sa va rezolva si cu somajul!
spor tuturor .. si o saptamana buna!
Leditia spune:
Vlad
Luis
Alexandru
Bogdan
Veronica
Micola
La multi ani sanatosi si fericiti tuturor!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
micola spune:
buna dimi
si multumesc din suflet pt urari! Vi le inapoiez inmiit!

De azi, Alexu sta la program prelungit..am emotii cu somnul..i-am dat si baietelul cu care doarme el, dar..sa vedem..totusi, parca am incredere in el, ca va dormi , daca ii vede pe ceilalti..azi s-a dus f bucuros la copii, n-a plans niciun pic
crisspy spune:
'Neata,

VLAD 

LUIS 

ALEXANDRU 

BOGDAN 

VERONICA 

MICOLA 

Oau Anuc ce putin mai ai
...pana la urma nasti la Medlife? Bafta multa sa rezolvi toate treburile.
Adina super tare scrisorica lui Luis...mare rocker ai tu acolo
. Am admirat pozicile pe FB, super tare petrecerea.
Patri am vazut si pozicile cu Vladut...mey are nishte ochi superbi si se face din ce in ce mai frumos 
. Super tare cat poate sa vorbeasca, noi tot mutulica
Ingrid 
o sa vina si zile mai bune, sa te bucuri ca inca mai poti sa cu Alex.
Paula am vazut pozicile cu Marius, cata fericire pe el ca s-a intors acasa
...
Micola ai baietel mare de acuma, gata s-a obisnuit cu gradi
.
Eu mi-am revenit aproape complet...niste Paracetamol si Razvi la greu si gata, sunt aproape noua
. Mi-am si incarcat bateriile cu Tzumpiliano, acum sper sa ma tina pana vineri. Aaaa, am uitat sa va zic ca de o luna de zile Razvi a renuntat singur la dormitul pe picioare, pune capul pe perna si adoarme instant, conditia sa fie cineva langa el.
De maine sunt sofer full time, sotul meu sta pe bara 1 luna de zile
.
O zi usoara tuturor si multi
Crisspy,
fericita de
Razvi si
9 sapt
bpaula spune:
Crisspy imi pare rau sa te anunt dar pozele sunt de la petrecerea de la bunici, n-am ajuns inca sa descarc poze cu el acasa. ![]()
Deci se vede cat de fericit era el acolo, numai eu cu dorul pe aici.
Spor la sofat!
Micola La multi ani!!!!! Ai baiat mare, o sa se obisnuiasca si la program prelungit.
Am uitat sa zic ca am vazut si eu pozele de la ziua lui Vlad. Foarte frumosi si el si surioara si parintii. O familie frumoasa.
Aalina spune:
La multi ani Vlad
La multi ani Luis
La multi ani Alexandru
La multi ani Bogdan
La multi ani Veronica
La multi ani Micola
rein spune:
Ce multi sarbatoriti azi! a fost o zi plina.
La multi ani Vlad
La multi ani Luis
La multi ani Alexandru
La multi ani Bogdan
La multi ani Veronica
La multi ani Micola
ada_coman spune:
Buna dimineata! 
Micola
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita! 
Teodora
Sa cresti mare si sanatoasa!
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!