AM si eu nevoie de un sfat...am primit un inel de argint cu mai multe pietricele in forma de stea dar fiindca am degetele foarte subtiri a trebuit sa ma duc sa il micsorez..cand am fost sa-l iau mi-a zis pers de acolo ca inelul este bagat intr-o baie de ulei si pietricelele au luat o culoare mai inchisa spre negru.
Stie cineva vreo metoda de albire a acestor pietricele fara sa risc sa se strice mai rau?multumesc!Cred ca nu am postat mesaju unde trebuie da asa mi s-a parut apropiat.
multumesc :)
Buna. Nu stiu ce fel de pietricele ai si daca se pot curata :) insa eu imi curat bijuteriile de argint cu o periuta uzata de dinti pe care pun pasta de dinti sau sare (amandoua albesc) si frec argintul pana devine stralucitor, spal bijuteriile si le usuc cu un prosop.
Eu, cand purtam argint, il fierbeam in apa cu Ariel. Lasam sa fiarba apa cu Ariel si cu bijuteriile cateva minute. Dupa care erau ca noi.
Magazinele care vand obiecte din argint :tacamuri ,sfesnice sau alte obiecte au si asa ceva :http://www.hagertycare.com/hagerty_personal_care.asp
Ce fel de pietricele sunt?
Sincer nu am auzit de albirea pietricelelor dar ai putea sa le schimbi cu altele.
Solutii de curatarea argintului sunt multiple si cu rezultate bune.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.