Aspirante optimiste >Felicitari AlinaBu,Klauditza!
Raspunsuri - Pagina 14
camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui klau_ditza FETELEEEEEEEEAm o liniuta rosie si una roz!!!!!!!!!!!!!!!! Acum am facut testul. Il repet dimineata! |
Uraaaaa .Te asteptam la odiseea noastra. Va asteptam cu drag pe toate.
7+ si mami de Razvan 7 anisori
klau_ditza spune:
Wow! imi vine sa ma urc pe pereti pana vine sotul acasa!Azi sunt coplesita!
Mult succes si celorlate aspirante. Fiecare femeie care isi doreste un bebe merita sa vada II Doamne ajuta toturor!
klau_ditza spune:
| citat din mesajul lui klau_ditza Wow! imi vine sa ma urc pe pereti pana vine sotul acasa!Azi sunt coplesita! Mult succes si celorlate aspirante. Fiecare femeie care isi doreste un bebe merita sa vada II Doamne ajuta toturor! |
de emotii nu mai stiu sa scriu in limba romana...
PaulaFrida spune:
Klauditza FELICITARI!!!
Sarcina usoara cu bebe sanatos si la termen

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
PaulaFrida spune:
klau_ditza te-am trecut si la titlu

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
cixinica spune:
klau_ditza felicitari!
Sarcina usoara, sanatate si un
sanatos, cuminte si mancacios!
lary74 spune:
| citat din mesajul lui klau_ditza FETELEEEEEEEEAm o liniuta rosie si una roz!!!!!!!!!!!!!!!! Acum am facut testul. Il repet dimineata! |
Felicitariii .

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu
5+
klau_ditza spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida klau_ditza te-am trecut si la titlu ![]() ![]() ![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra"A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
ms paula. Te pup
klau_ditza spune:
| citat din mesajul lui sarah199065 de analizele mele a uitat toata lumea1 ![]() ![]() ![]() 2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu ! |
sarah iti multumesc pentru ca ai fost prima care m-ai felicitat, desi inca nu aveam un test pozitiv.
legat de analize, te-as ajuta cuplacere, insa eu nu ma pricep. Sunt convinsa ca pe aici se gasesc fete mai in tema.