Aspirante optimiste >Felicitari AlinaBu,Klauditza!
Raspunsuri - Pagina 12
luiza77 spune:
Felicitari Alina, sarcina usoara si multa sanatate iti doresc 
Vad ca rand pe rand se micsoreaza aspirantele, ce ma bucur pentru voi, sa fiti optimiste si cat de curand sa zburati toate la odisee, va pupaces pe toate

21+ cu
Matei
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ walkira vrei bataie? daca nu, atunci stai departe de butoi ![]() bebe al meu ce sa faca, ma chinuie la culme, sunt ca o musca beata, prietenul meu cel mai bun -patul-, daca stau in pat sunt cat de cat ok, daca ma ridic vomit, ametesc, am o senzatie de lesin si de moleseala; sper, si ma rog la dd sa se termine cat mai repede cu starile astea, ptr ca am ajuns sa nu mai fac nimic in casa, mancare, curatenie, nimic; la eco bb era bine, i-am auzit inimioara, asta era acum 2 sapt, vineri mergem iar sa-l vedem si speram sa vedem si ce are format; sunt multumita pana in prezent, ba chiar sunt surprinsa de pozitivismul meu, pur si simplu am mare incredere in dd ca o sa fie bine pana la capat; va citesc mai rar ce-i drept, ptr ca pur si simplu nu pot sa ma ridic din pat, astazi parca sunt ceva mai bine si de asta profit sa va fiu alaturi ![]() te rog sa nu fii suparata, si sa nu te lasi batuta, gandeste pozitiv, crede-ma ajuta mult ![]() ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() 8+ |
yo sunt sado
vreau si yo
pozulici

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
walkiria spune:
Andr@
, iti multumesc mult de incurajari. Cred ca am nevoie de o bataie zdravana..ca sa ma linistesc![]()

ce draguut ca i-ai auzit inimioara, cred ca ai avut un sentiment de nedescris. Ma bucur mult de tot pt tine si sunt sigura ca totul o sa fie bine pana la sfarsit mai cu seama ca ai incredere in Doamne Doamne.
Sa ne dai si noua vesti de la eco
Ehehe, eu zic sa fii fericita ca ai stari de-astea, vorba Liei,suntem sado, vrem si nooooi!!!
Sunt sigura ca pt bebe induri orice, numai lui sa-i fie bine. Bine ca nu tr sa mergi la munca.
Te puuuuup!!!

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
sarah199065 spune:
alina,felicitari!!!!!!!!

galerie nu gluma!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
sarcina usoara,bebe sanatos si fericirea e garantata,asa e?![]()
nu te gandi ca te ajungem noi din urma!![]()
![]()
![]()
inca o data felicitari!
katy,cum mai stai cu curatenia?
camcris,tu ce mai faci?
bellasamoyed,distractie placuta!

-ici la restul fetelor!
apropos,care e urmatoarea la testat?![]()
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
klau_ditza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarah199065 alina,felicitari!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() galerie nu gluma!!!!!!!! sarcina usoara,bebe sanatos si fericirea e garantata,asa e? nu te gandi ca te ajungem noi din urma! inca o data felicitari! katy,cum mai stai cu curatenia? ![]() camcris,tu ce mai faci? bellasamoyed,distractie placuta! ![]() ![]() -ici la restul fetelor!apropos,care e urmatoarea la testat? 2011 imi va aduce bebe mic! o sa fiu ! |
EU! EU! Nu m-am hotarat inca in ce zi. Azi sunt in ziua 10 de intarzaiere, dar cele 3 teste facute pana acum au fost negative
sarah199065 spune:
buna,klau_ditza!daca ai 10 zile intarziere atunci sigur esti
!eu te felicit de pe acum,vreau sa fiu prima!![]()

fetele,eu mi-am luat astazi rezultatele de la analize care ma ingrijoreaza un pic!

astea ar fi valorile care ma ingrijoreaza si din pricina carora v-as cere un sfat:
glicemia-103
colesterol total-201
V.E.S.-19
aici scrie eosinofili-10,9 VALORI NORMALE:0,00-8,00
PDW-9,2 VALORI NORMALE:11,0-17,0
MCHC-36,1 VALORI NORMALE:31,0-35,2
examen urina:ph-7,0
eritriociti rare
leucocite:20-30
celule cai urinare:cateva
cam astea sunt!ce ziceti,fetelor?e vreo problema?

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
lucianamoga spune:
Sarah as vrea sa te ajut dar nu vreau sa ma pronunt aiurea
Vor intra fete mai cu experienta si te vor lamuri 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
klau_ditza spune:
ultimul test l-am facut la o saptamana intarzaiere si a fost negativ 100% - incercam sa mai gasesc inca o liniuta, dar nu se zarea absolut deloc, nici macar vag. Sper ca la urmatorul test sa vad II

o scumpa,ce sa mai!