Zmeurici de iulie-august 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buan fetelor

Intru si eu putin ca piticii sunt afara cu bunicii asa ca respir doua secunde pana ma apuc de facut curat in casa. Asa nu am nici un chef. Ma doare de aseara un ovar de ma dispera. Ieri am avut probleme cu masina ca ii murise bateria si am inghetat pe afara ceva vreme pana am rezolvat problema si acum suport consecintele. Sper sa treaca.

Uliasi eu cred ca Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce asa ca sincer iti spun ca rezist foarte bine cu piticii si cu toate mofturelele lor. Cred ca rezist pt ca sunt si eu o fire mai zen cand vine vb de pitici dar daca ar fi sa ma ambalez din orice as ajunge la nebuni. Nu este usor cu doi copii mici dar trebuie sa inveti si sa te autocontrolezi si sa nu fii exagerat ca te vad sfintii atunci.

Giova dar distruge edilinul nu se incurca. Am observat ca baietii sunt pusi rau pe stricat/reparat.

Lucialu eu am tot orajel acum dar s-a cam terminat si de asta am comandat altul. eu speram sa imi ajunga asta pe care il am acum dar nu avem sanse. Cu exerciitiile fizice greu tare stau. tare comoda mai sunt. mi-ar prinde bine sa merg la o sala cu antrenor sa stea ala de capul meu dar nu sunt finante pt asa ceva asa ca mai taiem la manacare.

Noce si noua ne place la ikea. am fost cu piticii de cand erau micuti si le-a palcut si lor si noua. acum asteptam cu nerabdare sa deschida ikea si in theodor pallady ca e la o aruncatura de bat langa noi.

Muffi unde ai disparut?
Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho

Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Intru pe fuga sa va zic ca sunt fotograf cu acte in regula de ieri..astept diploma de la ministerul muncii..acum experienta si mana sa imi fac si cine stie...

Am citit ultima pagina si va zic si eu ca mi-am luat un mei-tai si e super..sta Eva in el ca un ruscac si eu pot face ce vreau cu mainile, am fost la shoping, la plimbare..e super super si ea e incantata....fraiera ca nu l-am luat mai devreme.

Pup si mai revin dupa un somn bun (sper)

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca felicitari! acum numai poze profi asteptam de la tine.
Elena sunt mai distrugatori baietii, dar Marco nu era asa...musai sa-l duc la gradi ca nu mai pot...trebuie sa fiu non stop dupa el, si n-am chef.
Sper sa te simti mai bine, sunt tare naspa durerile d eovare.
Noce e super bun ceaiul asta.
lUCIA mie mi-a iesit pana acum uleiul. sa vad pantalonii Edilinului, ca sunt pe calorifer momentan. am pus imediat pe pata deterg. de vase si pe urmma i-am bagat in apa cu arile si vanish. sa speram ca nu i-a aranjat, ca-l mananc.
Nu am vazut emisiunea, am si uitat de ea.

Am citit prima carte a lui Botezatu: Pepeapsa. e super faina...tare multe a mai indurat domnisorul asta frumos. Pacat ca nu le scoate si pe celelalte mai repede.

Am calcat ceva hainute pt. edi, si i-am pregatit bagajul.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluc spune:

Buna seara si de la noi! Nu stiu cu faceti de reusiti sa scrieti dar pentru mine e o adevarata aventura (musai zmeurica adormita, ca altfel are ea treaba la calculator dupa care incep negocieri acerbe cu dl. sot - in seara asta am avut castig de cauza )
lucialu Mult succes in gasirea terenului dorit.. e greu, mai ales cand sunt atat de multi oameni neseriosi. Cat despre circ la imbracat si noi avem parte dar de obicei se rezolva daca o distrag cu altceva. Cu mancarea e la fel si la noi, dar Cleo asa a fost mereu - efectiv 2-3 lingurite la o masa si restul tzitzi. Are si zile in care mananca un pic mai bine, dar sunt rare.
Bely pentru o fetita umblacioasa!
Giova Tin pumnii pt cat mai multe kg in minus! Si eu ar trebui sa scad cam 5 sa ajung la greutatea de inainte dar nu stiu cum mi-ar afecta laptele o cura de slabire, asa ca mai aman. Cat despre cumparaturi... pe aici nu prea sunt mall-uri.. si fara masina nu te descurci (suntem si noi dependente de una bucata sot care din pacate are alergie la cumparaturi - spune el )
Vally Te inteleg perfect, si noi voiam sa ne luam un apartament in B si am studiat o gramada de oferte dar intre timp a intervenit plecarea noastra si... mai amanam, vedem unde ne duce viata.
Uliiasi Sa dea DD sa fie totul bine si sa se termine cu bebe sanatos si papacios!
Blanca Felicitari!

O sa revin cu cateva poze si de la noi.
Imi puteti trimite si mie datele contului comun ca nu le mai stiu

Voiam sa va intreb daca mai sunt zmeurici cu semne din nastere ca noi ne mandrim cu una pata alba la incheietura manutii drepte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluc spune:

www.dropshots.com/liluc#date/2010-11-11/13:11:01" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna seara si de la noi

Liluc nu merge sa vezi pozele,cere parola.

Eu numai pe la orele astea ajung sa citesc forumul,vinerea la mine e zi de curatenie,vine o tanti si face totul bec,iar noi plecam de acasa,azi am lasat baiatul la mama iar noi la plimbare in centrul vechi in Buc.Am fost la Valea regilor la o narghilea si un vin fiert,e bine sa ai unde lasa copilul.

Am retinut ca Edilinu face stricaciuni mari,Alex e mic copil pe langa el,si am mai retinut ca Uliasi are un samburel bine implantat.Sa dea Domnul sa stea bine acolo 9 luni.

Ma duc sa fac si eu nani langa Alex

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

?
Elenada, am zis si io, ca de zis e usorbaga zumba cu gemenutii de pe youtube, sigur se vor distra si tu rapui nemernicul de kil.
Giova, asa am facut si eu, det vase, ariel si vanish, si ciu-ciuPoate din cauza ca e fash materialul la geaca? Au, dc o vezi pe aia din TM si mai ales dc o auzi, te apuca crampelejenibila, taman pe aia puteau sa o selecteze? app de Bote...am auzit ca e bisexual
Blanca felicitari! dc sedeati mai aproape de noi, va calcam sa ne pozati
Liluc, si voi, Brutus? sa stii ca nu se vad pozele.iti dau pm cu contul si parola. cu neseriosii, mda...dar macar la teren ma asteptam sa fie cuvantul- cuvant, ca vor fi "berechet" momente "magice" de neseriozitate pana la finisarea casei, ma astept la asta. la teren, vezi, iti place il iei. dar nu asa: uite popa, nu e popa, acum e de vanzare, maine nu.
Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna tufa frumoasa,
Mamici va multumesc la toate pt felicitari adresate zmeuricii mele, sunteti mamici deosebite si n-ati incurajat mult. Imi cer scuze ca nu va raspund la toate in parte dar chiar nu ma simt bine.. sunt distrusa,a murit socrul meu si nu prea am timp de net + zmeurica alergatoare acuma. Cand imi mai revin putin, ma intorc la tufa mea draga! Nu v-am uitat ci din motive descrise mai sus sunt putin apsenta. Wk frumos va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

bely imi pare tare rau, D-zeu sa-l odihneasca

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

nu vrea sa doarma
Bely, condoleante! Sa se odihneasca in pace!

Mergi la inceput