Zmeurici de iulie-august 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Cornelia, da imi amintesc ce spunei de asemanarea Mariutelor . Sper sa creasca inalta, poate asa are si ea sanse sa o iubeasca soacra .

Lucialu, da in Mozzila le urmaresc, sunt intr-adevar si cu 2 playere, dar la unele nu merge nicunul. Pe la seria 3 ep 15 si 16 (care sunt foarte tari), le-am vazut f greu. Multe sunt puse de pe teava.ro si nu au subtitrare. Am mai gasit si episoade ok. Poate primele serii au ok, nu stiu, ca le-am vazut in vplay. A fost un episod in seria 3 pe care l-am urmarit in paralel pe 2 site-ri- ca unul nu avea sunet, unul nu avea subtitrare, si m-am chiuit putin sa le sincronizez. Oricum le urmaresc cum pot, ca fara...sunt in sevraj

Eu am facut tiramisu azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Corina, nu stiu ce sa spun. Eu probleme de-astea am avut cu vplay, cand nu priveam in mozilla. Eu acum sunt la seria 2 ep 24 cred. E adevarat cu multe episoade le-am urmarit pe un alt site ca nu am vrut sa-mi dau jos mozzila, acolo erau doar in engleza si puneam castile. Insa pana acum pe serialeonline.info nu am avut probleme.Si am vazut episoade aici si in prima tura de vizionare. Prefer sa ma uit aici ca sa nu tot trag pcul sa schimb de pe casti pe boxe, ca ziua vrea pupa muzica. Asa ca musai subtitrare ca nu aud nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

dragelor vara asta unde mergeti in vacanta? v-ati gandit sau e prea devreme...am tot primit oferte cu early booking pt turcia si parca m-ar tenta, dar sunt asa muuulte hoteluri faine si nu stiu ce sa aleg, ati fost in turcia? daca da la ce hotel si cum a fost?

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Adriana,
eu zic ca statiunea conteaza mai mult decat hotelul. Mie imi place mult Marmaris, dar anul asta as merge in Tenerife ceva. N-avem planuri inca.

Referitor la intalnire, eu as propune marti sau joi intre 10-13 la locul de joaca din Afi. Mai sunt mamici amatoare?

S-a trezit copilul, tre sa iesim si habar n-am unde.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009
happy mei tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna seara,

Probabil ca nici nu va mai aduceti aminte insa am fost candva pe aici, cand mai aveam putin timp pentru forum.
Am mai tinut legatura cu Blanca insa atat de rar incat e de mirare ca mai stie si ea de unde sa ma ia.

Am intrat un pic sa va spunem ca suntem bine, sanatosi, voinici si ca ... asteptam iar barza.
Poate acum o sa reusesc sa-mi fac mai mult timp pentru citit/scris insa pana atunci va salut rapid pe toate si sa stiti ca nu v-am uitat.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu - mami de Robert si 7+
Sufletelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am scanat in viteza paginile, dar nu-mi mai amintesc mare lucru. Cine se mira, ai?

Cornelia, facem cu toatele ce putem mai bine pentru ei, nu te invinovati, toate suntem cele mai bune mame pentru ai nostrii, dar tu stii asta deja.
Sa se faca bine repede Vladimir.

lucialu, am vazut c-ai intrebat... noi mancam quinoa cam o data pe saptamana, de fapt cand fac "orez" cu vegetale si carne musai sa fac si quinoa, ca Denisa numai aia vrea. De fapt sa le pun invers, fac quinoa pentru toata familia si orez pentru mama, ca tare-i recalcitranta la nou. Eu il fac in acelasi fel de fiecare data: o parte quinoa si 2 parti supa de pui (nu stiu daca este in ro in comert, eu asta folosesc in loc de clasica apa si vegeta, este supa organica pasteurizata). Mai arunc acolo un pumn de cubulete de morcovi si boabe de mazare verde daca am. Quinoa se spala bine, bine cu apa rece si atat. Este facuta cand boabele sunt semitransparente si desfacute. Ce e important e ce pui langa ea pe farfurie, adica vegetale la gratar sau stir-fry, in orice caz, alea dau tonul gustului.

Inca un amanunt: zice-se ca-i o facatura cu quinoa asta organica, din moment ce creste in mediu salbatic pe coastele inalte din america de sud, oricare e cam la fel de organica.

Goji mie una nu-mi place. Aveam uscate, le-am aruncat acum un an, ma saturasem sa le mut pe raft.

Eu am la treaba pe la treaba ca sunt beata cand ajung acasa, abia astept weekendul. Si sa treaca timpul, ca-n 3 saptamani mergem in mexic pe riviera maya sa aerisim pepitul. Yahoo.

Ce sa va mai spun... Copilul meu a facut click pe mancare. Asa, dintr-o data, a inceput sa consume la mancare ca te sochezi. Cumva fac legatura cu faptul ca ramane fara tzitzilit si nu prea are de ales, dar cere de mancare intr-una. Cand sunt acasa, intr-una ii trebuie sa ma tzocaleasca, am chiar ajuns sa ma intreb daca nu-i impiedic dezvoltarea, ca nu mai avem timp sa ne jucam si sa vorbim, dar daca asta il face happy, cine-s io sa ma opun.
Altfel, noua lui gaselnita e ca el e baronul munchausen si mama cica e printesa lui, hahaha, whatever that means, se distreaza oamenii singuri acasa.

Mai viu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare si de la noi........din Cabo, San Lucas, Mexic. Cadou de la "hazband" de Valentine's day.:)) Superb!!!
O sa revin cu detalii.
Va pupacim de nu va vedeti,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neataaa
iar sunt prima? normal daca a mea n-are somn..., azi a fost mai bine totusi, s-a trezit la 7 dar s-a culcat la 11 noaptea

Rallu bine ai revenit,felicitari, pt bb2 sarcina usoara si bebe santos, te asteptam mai des
Clara,Mqqm distractie placuta in vacanta , ce locatii de vis ..asteptam detalii la intoarcere si poate poze daca aveti timp
noce noi in timpul saptamanii nu prea putem as prefera in we, stiu ca e ai aglomerat

n-am mai iesit ieri asa ca n-am ajuns sa iau quinoa , ramane pe saptamana viitoare

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna Tufa,
Multumesc pentru urari
Ralu felicitari
Sarcina usoara si la termen!
Mai fetelor, dar a inceput sa apara bebe 2 in tufa noastra..nu gluma.
Cine mai munceste la proiectul bb?
Raducu meu e un cuminte zilele astea.Sper sa nu-l laud degeaba.
Are 10 kg 300.Cred ca e cel mai slabanog de pe aici.
Dar e vioi, alearga toata ziua si rade.
Vi s-a facut dor de el?uitati ce concentrat este aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

haideti la o . sper sa o dau si eu maine, ca asa-mi sade bine.
Mie sotul mi-a facut o ultra mega surpriza aseara.
Ieri toata ziua l-am batut la cap sa mergem sa-mi iau tel. ala samsung, ca ma suna lume aluni si voi fi tot cu tel. asta in priza, bla, bla, bla.
Atata s-a tot codit si invartit si a disparut de vreo 2 ori de acasa si eu tot fara tel. am ramas.
Aseara dupa ce au plecat musafirii, numai aud sunand ceva pe hol: pe cuier ma astepta un Iphone4. cum sa nu-l iubesc eu pe omul asta

Urla marco ca vrea la comp, asa ca musai sa eliberez locul.
va, duminica frumoasa sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput