noi, sagetatoarele (18)
Raspunsuri - Pagina 7
getik1 spune:
nico da cred ca a avut efect mirosul la cafeaua de dimineata, ai terminat proiectu?
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
nma spune:
'Neata!
Am mai pregatit si ceva .
Gentic am terminat dar sti cum se spune: termini una, dai de alta. Deci tot la PC stau si azi. Ar trebui sa ma bucur ca am de lucru desi sincer tanjesc dupa o bataie cu frunze in padure . La noi e soare, tare frumos. E foarte frig afara dar din spatele ferestrei e tare bine.
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1
getik1 spune:
buna fetele haideti la o capucinu, ceai cu lamaie sau ceea ce va doriti
eu bantui un pic pe aici, si apoi din nou la margelit
nma spune:
Buna dimineata!
Gentic cum stai cu marghelitul?
Azi sunt si eu prin zona. Cu nu ratez nici un virus am facut rost de un strop de gripa, motiv serios de lipsit de la birou. Azi ma simt binisor as ca voi bantui putin pe net.
Pt ca se aproprie aniversarile sunt curioasa ce cadouri va doriti .
Eu vreau un parfum dar cum am primit unul luna trecuta de la sot ma indoiesc ca mai pot unul . De parfumuri parca nu ma satur.
Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1
getik1 spune:
buna fetele hai la o , capucino ceai cu lamaie
nma stau cam prost cu lucrarile ca ary are conjuctvita si este si racita asa ca stau cu ea acasa
dar cand sunt gata te anunt
restul fetelor pe unde umblatii?
nma spune:
Getik am intrat special sa vad daca te-am botezat. Vad ca peste tot am mai pus un n.
Sanatate multa printesei. Cum mai este? Cu ornamentele nu te stresa. mai este destul timp .
Eu inca nu am scapat de viroza . ma doare capul, tusesc ca un magar; nu stiu ce sa mai fac . Am si programul tare incarcat, nu prea pot sa stau in pat si sa bolesc. Sper sa scap repede de ea.
nma spune:
Am trimis mesajul din gresala.
De azi incepe petrecerea intre sageti
adeea
elvie
getik1 spune:
buna seara dragelor
eu sunt zombi ca al meu copil sa transformat si numai la 23 se culca, cu raceala si conjuctivita este bine trece si de luni la cresa la copii
nma o sa ma apuc zilele astea de ornamente daca ma lasa ary,
LA MULTI ANI
adeea
alvie
atelocin
gabi66
nma spune:
getik LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI! sagetilor care s-au sarbatorit zilele astea
getik1 spune:
multumesc mult mna
la multi ani tuturor care s-au sarbatorit pana acu