noi, sagetatoarele (18)
Raspunsuri - Pagina 4
iulia-stefy spune:
Am intrat si eu dupa o absenta indelungata, nu nemotivata, sa vad ce mai faceti, cum mai sunteti..... Ma bucur ca sunteti bine.... si sper sa mai revin.... cand am sa mai pot.... Sufar dupa discutiile de aici, dar ... exista un dar care ma tine departe.....Vad ca v-am gasit tot pe pagina pe care v-am lasat..... Va doresc o primavara frumoasa.
nma spune:
salutare fete dragi
Nu mai apuc sa intru nici eu pe DC.
In mare suntem bine, e o perioada mai grea dar trece.
Ne-am apucat iar de lucru la casa. Am facut si baia de sus, acum suntem la faza de alei .
Alex ma streseaza cu scoala rau de tot. Nu vrea sa lucreze nimic. E foarte incapatanat.
Nicoleta imi pare rau ca trebuie sa locuiesti cu asa o persoana. Sper din tot sufletul sa reusiti cumva sa va mutati (o locuinta sociala, ceva, orice). M-ai lasat fara cuvinte.
Getik nu am apucat sa comand margele dar am facut martisoare gen tablou din seminte. Copiii au fost foarte incantati.
O primavara cu mult soare sagetute dragi!
iulia-stefy spune:
Va ofer o ...
Vad ca nu prea mai aveti nici voi timp sa mai scrieti... Poate daca vine primavara, ne mai dezmorteste putin. Va doresc week-end placut.
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte... sau o ciocolata calda... E asa de urat afara... Si asa mai bate vantul...
La multi ani, jumatate de alison!
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
haideti sa mai dezmortesc putin subiectul..
noi suntem bine, Slava domnului... crestem, mai nou ii pun pe amnadoi in camera lor, pe covor, inconjurati de jucarii si stau si se joaca...cat am asteptat momentul asta... bine, Eric se mai enerveaza pe Filip daca umbla cu jucariile lui, dar in mare sper sa ne intelegem tot mai bine...
Filip e un dragalas, papa bine, e cumintel, umbla tinut de manute, in premergator alearga de-a dreptul, doar ca nu-l tin prea mult in el...avem 6 dintisori, altii pe drum, ca baleste la greu...ma epuizeaza totusi alaptatul asta de noapte...de n ori... dar nu cred ca e de foame, mai mult de alint si asa, pur si simplu...nu stiu cum sa-i scot mesele astea de noapte, ca el biberonul nu-l accepta, suzi nici atat...va fi f greu...
Eric e bine si el, mare smecheras, din fericire vad ca pare tot mai interesat de copii asa incat din toamna gradi scrie pe noi...doamne ajuta sa ne integram frumos si fara traume...
eu obosita, mai am stari de ameteala si lesin cateodata..ar trebui sa fac ceva analize...dar sunt epuizata, mai ales ca de atata timp n-am mai dormit o noapte intreaga...
cam asta despre noi...va astept la povesti...ce-ati mai facut in ultima vreme?
va pup! si va doresc primavara in suflete, ca afara....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
iulia-stefy spune:
La multi ani, tuturor celor ce poarta nume de floare sau Florin, Florina!
Ella, ma bucur ca sunteti bine. Ce repede trece timpul. Am citit ca deja Filip merge tinut de manute... Daca educatoarea are experienta il va integra foarte usor pe Eric. Sunt sigura de asta...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy La multi ani, tuturor celor ce poarta nume de floare sau Florin, Florina! Ella, ma bucur ca sunteti bine. Ce repede trece timpul. Am citit ca deja Filip merge tinut de manute... Daca educatoarea are experienta il va integra foarte usor pe Eric. Sunt sigura de asta... Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
LA MULTI ANI, LACRI SI TUTUROR CELOR CE POARTA NUME DE FLORI!
liniste mare pe aici...pe unde sunteti fetelor??? ati stat la soare???daca da, asta e de bine...
sa aveti o saptamana excelenta!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
iulia-stefy spune:
Fie ca Lumina Invierii sa va ocroteasca si lumineze sufletul! Un Paste Fericit alaturi de cei dragi!
Ela, multumesc.
getik1 spune:
HRISTOS A INVIAT
sa aveti parte de un Paste cat mai frumos si cu multe bucurii in suflet
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik